СТОЛТЕНБЕРГ ХИТНО ДОЛАЗИ У БЕОГРАД! НАТО љут на Србију и Вучића

STOLTENBERG HITNO DOLAZI U BEOGRAD! NATO ljut na Srbiju i Vučića

30 septembra 2018

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg dolazi u prvoj polovini oktobra u Beograd, gde će se susresti i razgovarati s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Delikatnost same posete, odnosno trenutka i okolnosti u kojima će se ona dogoditi razlog su što i jedna i druga strana još ne žele da izlaze u javnost sa detaljima u pogledu njenog formata, tema susreta i tačnog datuma kada će se odigrati.Šef NATO je, inače, od samog stupanja na tu dužnost otvorio prostor za drugačiji dijalog sa zvaničnim Beogradom.

Pre godinu dana, u Briselu, posle razgovora s Vučićem, Stoltenberg je istakao da snažna i prosperitetna Srbija znači više bezbednosti i stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana.

U više navrata je ponovio da NATO poštuje suverenu odluku Srbije o vojnoj neutralnosti.

Predsednik Srbije je, takođe u više navrata, istakao značaj prisustva NATO na Kosovu i Metohiji po bezbednost Srba.

Poslednji put su bili u kontaktu juče, povodom prisustva jedinica ROSU na severu Kosova i Metohije, izvan i mimo dogovora, kako je rekao Vučić, pod kojim uslovima se to može dogoditi.

KOMENTARI9 komentara

 1. Beli Orao says:

  Otkažite mu gostoprimstvo i vratite sa aerodroma ,šifra u EU ,"NEPOŽELJAN" i nema više ulaznu vizu za to đubre!!!!

 2. Velika Metla says:

  Ovaj masovni uubica je navodno imao pravo da nasledi svoga oca Torvalda na mestu vođe naci-nato-a,sekretar,i to u zapadnim "demoKRETEnijama" nije nikakav problem! Ali je,po njima naravno,(na svu sreću većina ljudskog roda ne razmišlja kao nato-uubice)problem da Asad nasledi svojega oca! Proterati ovo pašče iz Srbije!

 3. Zoran says:

  Djura ce da ti oprosti sto te je bio ako udjes u NATO.

 4. rajko says:

  Ma ne ljutite se, de! Voli Murat vas! Ne bi on nikad mogao da se odrekne Vebera, protestantizma, a bez njujorških noćnih knjižara bi presvisnuo. To on malo koketira, pa će vam se pokajnički vratiti u vaš topli zagrljaj. Samo malo strpljenja!

 5. trikornjanin says:

  NATO mora da odgovara za zlocine ucinjene u toku agresije 1999. godine... i da se najuri sa Kosova jer je za vreme njihovog prisustva na tom prostoru, umesto da se Srbi vrate - mnogo ih se vise odselilo. To su nasi neprijatelji bili i ostali. A bilo bi i red da nam odgovorni objasne sta se desilo 1999 pa su se Rusi povukli sa Kosova, cija je to ideja bila, njihova ili nasa? To je vrlo bitno jer tamo gde bi Rusi odrzavali red, tu bi se i Srpski narod okupljao.

 6. Barakuda says:

  Ovaj je ljut....ljut je što nas je NATO bombardovao jer su tako odlučili, bezakonito, ljut je jer NATO okupira KiM, jer da oni nisu okupatori na licu mjesta, šiptari bi plivali preko Jadrana ! Zato dolazi u BGd da podsjeti da su oni gospodari svemira....dokle, znaće se !

 7. Trn says:

  Bar donekle normalan i pametan čovek nikad ne bi pristao da bude bilo šta u takvoj zlikovačkoj fašističkoj organizaciji kakva im je taj njihov NATO. Ali ne odbija se lova do krova. Sve do momenta dok se krov ne sruši. A onda će biti: kud koji, mili moji!

  • Beli Orao says:

   Moral i odgovornost ljudska a uz i pamet su nepoznanice za takve, ovi NATO zločinci su operisani od tog , njihov mozak radi samo kad je u pitanju profit,lova ,sila ,moć !

 8. Budi Bog s nama says:

  Gle, prvo je izdao srbiju sada je izdao zapad a ostaje još istok, sever i jug. Ko zna, zna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *