СТОЛТЕНБЕРГ ПРИЗНАО: Подршка Украјини скупо кошта становнике западнох земаља

STOLTENBERG PRIZNAO: Podrška Ukrajini skupo košta stanovnike zapadnoh zemalja

27 novembra 2022

Pomoć Ukrajini je preskupa za stanovnike zapadnih zemalja u trenutnoj situaciji, rekao je generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg.

U intervjuu za Velt am Zonntag, on je naglasio da ukrajinski sukob negativno utiče na poziciju stranih država, ali Kijev mora i dalje biti podržan.„Povećani računi za hranu i energiju znače teška vremena za mnoga domaćinstva u Evropi“, rekao je Stoltenberg.

On je dodao da se pozicija Ukrajine u pregovorima može ojačati pružanjem vojne pomoći.

(Tanjug)

KOMENTARI6 komentara

 1. persida says:

  Ma, ko bi rekao?

 2. Hrvacki Kyrton Tito says:

  Zatrokirali ste ko kaubojski automobil.

 3. Petrovgrad says:

  Koja cena, šta je za EU 100 hiljada glava Ukrajinaca, i nešto glava Rusa. NATO vojnici u uniformama Ukrajinske vojske i plaćenici se ne broje.

 4. Strsljen 21 says:

  Vreme jenda i vindobijete debelo po nosu...Antartik...i Tajvan...i Kosovo....Pa kud koj mili moj....I naravno da se pomogne odvajanje Texasa i Kalifornije....Sta cekate ...i Rusi i Kinezi...moze malo i njima obojena separatisticka revolucija. Idemo....tako je bre!

 5. milorad5 says:

  Brate ovaj stoltenberg je izgleda mentalno ograničen lik i zato je i postavljen da glumi šefa NATO pakta.Očigledan je nizak intelektualni kapacitet ovog čoveka,čak,može se reći da je IQ u pitanju.Mislim da je on ispod 80.

 6. Darko says:

  Nas narod kaze: Lako je tudjim k..cem mlatiti gloginje. Tako i on, njega ovo ne pogadja, ni njega ni njegovu porodicu. Budale na zapadu plaćaju, a budale u Ukraijini pa i u Rusiji ginu. Gospodine stoltenberg hajde na front u prve redove i daj podršku. Svi vi podržavate iz toplih soba sa desetinama hiljada euro mesečnim platama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *