СТОЛТЕНБЕРГ УВЕРАВА ЗАПАД: „УКРАЈИНА БИ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ У НАТО-у“

СТОЛТЕНБЕРГ УВЕРАВА ЗАПАД: „УКРАЈИНА БИ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ У НАТО-у“

29 новембра 2023

ГЕНЕРАЛНИ секретар НАТО-а Јенс Столтенберг рекао је данас да НАТО треба да почне да ради на конкретним корацима како би помогао Украјини да се прикључи тој организацији.

– Украјина би требало да буде у НАТО-у, али да би се то на крају и остварило, потребно је предузети одређене кораке – рекао је Столтенберг уочи данашњег састанка министара спољних послова НАТО у оквиру Савета НАТО-Украјина у Бриселу.

Он је додао да НАТО треба да настави да помаже Украјини војно, хуманитарно, енергетском инфраструктуром и високонапонском опремом јер, како је рекао, наступа хладно време и виде се руски напади на енергетску инфраструктуру.

– Ми, као НАТО, имамо доста могућности да наставимо да помажемо – рекао је Столтенберг и додао да је једно од питања како НАТО може наставити да помаже боље и координисаније, и како може помоћи Украјини у припреми за њено евентуално придруживање НАТО-у.

KOMENTARI2 коментара

  1. Velika Metla says:

    Треба и банане да расту на Гренланду али је много хладно, за разлику од нестале "укропије" где вам је жешће вруће. Ихаааааа....., шта све треба. -:))))))))))))))))

  2. Gagi says:

    Pre sveega, ovi muljatori zivotima i ljudskim dusama vide svoj kraj. Propast im je na pomolu, toga su svesni. Jedina im je alternativa za produzetak svog sigurnog ljudozderskog zivota, da oforme nova stradanja neduznog naroda jer od toga udobno ceo svoj zivot zive. Oni, ta, satanisticka i ljudozderska organizacija zlotvora, mora da pomaze novim destrukcijama da bi opstali. Kakva je ovo svetska dogovorna kombinacija, nije mi poznato. Neki ginu i gube svoje duse, neki od toga uzivaju i provode se. Vrlo je inspirativno razmisljanje, dostignuta je takva vrsta oruzane tehnologije, danas je bespotrebno da se ratuje dronovima i puskama? KO TO, sa kojim svemirskim mandatom i od koga, ima znanje i moc da ubija i kasapi druga istovetna bica na ovoj planeti. Dobri, od Boga ljudi su zalutali, priklonili su se pokvarenom i laksem zivotu. Neka im je zivot digovecan i "laksi".

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u