СТОЛТЕНБЕРГ УВЕРАВА ЗАПАД: „УКРАЈИНА БИ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ У НАТО-у“

STOLTENBERG UVERAVA ZAPAD: „UKRAJINA BI TREBALO DA BUDE U NATO-u“

29 novembra 2023

GENERALNI sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao je danas da NATO treba da počne da radi na konkretnim koracima kako bi pomogao Ukrajini da se priključi toj organizaciji.

– Ukrajina bi trebalo da bude u NATO-u, ali da bi se to na kraju i ostvarilo, potrebno je preduzeti određene korake – rekao je Stoltenberg uoči današnjeg sastanka ministara spoljnih poslova NATO u okviru Saveta NATO-Ukrajina u Briselu.

On je dodao da NATO treba da nastavi da pomaže Ukrajini vojno, humanitarno, energetskom infrastrukturom i visokonaponskom opremom jer, kako je rekao, nastupa hladno vreme i vide se ruski napadi na energetsku infrastrukturu.

– Mi, kao NATO, imamo dosta mogućnosti da nastavimo da pomažemo – rekao je Stoltenberg i dodao da je jedno od pitanja kako NATO može nastaviti da pomaže bolje i koordinisanije, i kako može pomoći Ukrajini u pripremi za njeno eventualno pridruživanje NATO-u.

KOMENTARI2 komentara

  1. Velika Metla says:

    Treba i banane da rastu na Grenlandu ali je mnogo hladno, za razliku od nestale "ukropije" gde vam je žešće vruće. Ihaaaaaa....., šta sve treba. -:))))))))))))))))

  2. Gagi says:

    Pre sveega, ovi muljatori zivotima i ljudskim dusama vide svoj kraj. Propast im je na pomolu, toga su svesni. Jedina im je alternativa za produzetak svog sigurnog ljudozderskog zivota, da oforme nova stradanja neduznog naroda jer od toga udobno ceo svoj zivot zive. Oni, ta, satanisticka i ljudozderska organizacija zlotvora, mora da pomaze novim destrukcijama da bi opstali. Kakva je ovo svetska dogovorna kombinacija, nije mi poznato. Neki ginu i gube svoje duse, neki od toga uzivaju i provode se. Vrlo je inspirativno razmisljanje, dostignuta je takva vrsta oruzane tehnologije, danas je bespotrebno da se ratuje dronovima i puskama? KO TO, sa kojim svemirskim mandatom i od koga, ima znanje i moc da ubija i kasapi druga istovetna bica na ovoj planeti. Dobri, od Boga ljudi su zalutali, priklonili su se pokvarenom i laksem zivotu. Neka im je zivot digovecan i "laksi".

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *