СТРАХ И ПАНИКА У НЕМАЧКОЈ И ЕВРОПИ: Политичари у страху од новог Хитлера! АКО ОНИ ДОЂУ НА ВЛАСТ У ПРОБЛЕМУ ЋЕ БИТИ…

STRAH I PANIKA U NEMAČKOJ I EVROPI: Političari u strahu od novog Hitlera! AKO ONI DOĐU NA VLAST U PROBLEMU ĆE BITI…

14 marta 2019

Nemačko tužilaštvo pokrenulo je istragu u vezi sa više od 100 pretećih mejlova upućenih političarima, advokatima, pop pevačima, a iza kojih, kako se sumnja, stoje neonacisti.

Preteći mejlovi su potpisale grupe „Nacional-socijalistička ofanziva“, „NSU 2.0“ ili „Vermaht“, što ukazuje da ih je poslao jedan ili više neonacista, prenose mediji.Mejlovi su, između ostalih, upućeni levičarskoj poslanici Martini Rener i pop pevačici Helen Fišer.

Sadržaj mejlova je sličan, a u nekima se pominju pretnje bombom zbog čega je policija izvršila racije u dva grada.

Pretnje su dovele do evakuacije glavne železničke stanice u Libeku u ponedeljak i kancelarije javnih finansija u Gelzenkirhenu sledećeg dana, ali bombe nisu pronađene, objavili su nemački mediji.

Pretpostavlja se da su mnogi od pretećih mejlova potekli iz Berlina pa zato istragu predvodi berlinsko tužilaštvo. Pretnje su upućene i nemačkom Centralnom savetu Jevreja, visokim sudovima u Bambergu i Minhenu, kancelariji glavnog tužioca u Frankfurtu i aerodromu u Hamburgu.

Neonacizam se odnosi na političku ideologiju i pokrete koji reafirmišu ideje i praksu Nacionalsocijalističke partije nemačkog Trećeg rajha u novim okolnostima, identifikujući je sa idejama lokalnog nacionalizma. Na čelu Nacionalsocijalističke partije podsećamo bio je najveći kasapin u istoriji Adolf Hitler. U Nemačkoj i drugim zemljama, iskazivanje ove ideologije je zabranjeno. Veliki deo svojih aktivnosti neonacisti obavljaju kroz neformalne i tajne grupe.

(Tanjug)

KOMENTARI6 komentara

 1. petrovgrad says:

  Nemaju više kapaciteta. Germani su prepolovljeni.Wihov sunovrat započeo im je 80-tih godina, kada im je mladi priraštaj otišao u nrpovrat,gej aktivisti, pedofilija droga, hipici, klošerenje, najezda islamske populacije,... Na stotine katedrala i crkava su izdate u zakup kao džamije.

 2. Djoka Brica says:

  Krvati jedva da docekaju da nemacka postane nacisticka zemlja.

 3. Zoran says:

  Evropu samo ostavi nezavisnom i ocekuj rat.:)

 4. milorad2 says:

  Iza neonacista u nemačkoj stoje engleska i USA. Njihove obaveštajne službe ih finansiraju,kontrolišu i štite ka osredstvo pritiska na "neposlušne" političare ili grupe u nemačkoj i kao terorističku pretnju nemačkoj vladi.Istio je slučaj i sa ustašama sve je to stejt departmenta i CIA i predstavlja jednu od poluga njihovih političkih i ekonomskih pretnji baš kao i iskamistički terorizam, nikakve azlike nema i gazde su u oba slučaja ISTE.

 5. petrovgrad says:

  JESTE AMERIKA ZLO, ALI NIJE JEDINA. NIJE SRBIJU BOMBARDOVALA SAMO AMERIKA VEĆ SVE ČLANICE NATO. Ostavimo se te priče da su Englezi stvorili Hitlera. Stvorili su ga sami Nemci. Englezi nikada nisu imali logore za Srbe niti masovna gubilišta. Germani i njihovi saveznici jesu i to u oba rata. To što su nas bobmardovali 1945 to su komunisti tražili i pismeno zahtevali. Đinđićevi sledbenici ne mogu da osude NATO bombardovanje jer je Đinđić apelovao da nas bobmarduju. Dajmo malo da razmišljamo zdravim razumom.

  • Vladimir says:

   Kao prvo,prve konc logore stvorili su englezi u juznoj Africi za Bure,kao drugo,na pregovorima u Versaju,u americkoj delegaciji je Pol Varburg a u Nemackoj Maks Varburg,migrante finansira iymedju ostalih Soros,ista nacionalnost kao braca Varburg,kao trece,to odgovara i Izraelu da napravi veliki Iyrael,da tamo docekaju svog Mesiju,uzgred,devojacko prezime Merkelove je Kasner,Hazarka,itd itd,sve je jasno...sto se tice Zorana Djindjica,kasno je shvatio i ode glava,u reziji MI6.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *