СТРАХ ЈЕ ЈАЧИ ОД СВЕГА: Американци не смеју у Сирију зато што су Руси већ тамо!

STRAH JE JAČI OD SVEGA: Amerikanci ne smeju u Siriju zato što su Rusi već tamo!

1 novembra 2015

1024490578Šef američkog Komiteta oružanih snaga Mak Tornberi izjavio je da vlasti SAD teže da izbegnu veću katastrofu u Siriji, i da je za slanje novih trupa “prekasno”.

On je naveo da SAD uopšte ne teži da postane deo strategije koja će doneti pobedu nad teroristima.

“Ozbiljniji napori protiv Islamske države su odavno prestali. A ovi koraci mogu da se pokažu kao premali i prekasni”, rekao je on.

Američke vlasti poslaće specijalne jedinice u Siriju kako bi savetovale saveznike u borbi protiv Islamske države

“Ne vidim nikakvu strategiju koja bi mogla da bude uspešna, SAD samo pokušavaju da izbegnu katastrofu, dok Baraku Obami ističe vreme”, naglasio je Tornberi.

(B92)

KOMENTARI2 komentara

  1. Apis says:

    Amerika nema armiju vaspitanu na primerima slavnih predaka. Sva istorija SAD je istorija razbojnika i krvolocnih ubica. Americki vojnik nema i nemoze imati patriotski osećaj jer ne brani nista svoje. Svestan je da ga niko nije pozvao, ne brani pravo ni cast, običan je lopov koji neće rizikovati zivot za jos jednu pljačku od koje dobija mali deo plena. Americki vojnik kada mu se probudi savest postavi bombu u americi da se osveti onima koji su mu ukrali dusu i koji su ga obrukali pred Bogom. Ukratko americka armija je copor bezobzirnih razbojnika koji na ozbiljnog protivnika nikad ne jurisaju.

  2. Mihajlo says:

    Jesu poslali su 50 (HEJJJJJJJJJJJJJ PEDESET!!!)americkih marinaca ,i to na TURSKU GRANICU,aaaaaaaaaahahahahahaaaaaaa :D :D :D :D :D A za one koji hoce pravu istinu : https://www.youtube.com/watch?v=xQBXcHdfrmA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *