СТРАХ ОД РУСА ЈЕ ЧУДО: Турци поклањају кућу на мору породици руског пилота!

STRAH OD RUSA JE ČUDO: Turci poklanjaju kuću na moru porodici ruskog pilota!

1 jula 2016

77e98442afbb555b78ff57997f0b257a_w600_h400_cpZvaničnici turskog letovališta Kemer ponudili su kuću na poklon porodici ubijenog ruskog pilota Olega Peškova, koji je poginuo prilikom obaranja bombardera.

Generalni konzul Rusije u Antaliji Aleksandar Tolstopiatenko potvrdio je za agenciju Tas ovu inicijativu.

– Tačno je da sam primio delegaciju koju je predvodio gradonačelnik Kemera, koji je ponudio kuću na poklon porodici poginulog ruskog pilota – rekao je konzul i dodao da „nikakva odluka još nije doneta po tom pitanju“.

Ranije, sekretar turskog predsednika zadužen za medije, Ibrahim Kalin, je rekao da njegova zemlja razmatra pitanje odštete porodici poginulog pilota.

KOMENTARI5 komentara

 1. Sale says:

  Cuj,kuca u Turskoj?...Na neprijateljskoj teritoriji...Svasta!

 2. T.p says:

  Da mi nude ljudi sto su mi ubili oca, brata, ili tetka ili strica, citavu tursku... Je*** bih im ma**r i otero u 3 lepe...

 3. DFVT says:

  zasto im putko ne pokloni kucu u Sociju ili stan u Moskvi. Njihov otac je poginuo braneci putkove tajkune i liberalnu ekonomiju. RRK mogu iz cuga da im daju, ne kucu, nego vilu!!! RRK spodobe imaju to sto imaju upravo zahvaljujuci putkovoj legalizaciji tajkunskog istema koji je ovaj pilot branio leteci.

  • VLADIMIR PUTIN says:

   U RUSIJI I SRBIJI CE POBEDITI,USKORO IDEOLOGIJA NACIONALNO PRAVOSLAVNI SOCIALIZAM!!! SMRT RUSKIM OLIGARSIMA I SMRT SRPSKIM TAJKUNIMA!!! SMRT AMERICKIM KAPITALISTIMA!!! SMRT NEOLIBERALNOM KAPITALIZMU!!! ZIVEO NACIONAL PRAVOSLAVNI SOCIJALIZAM!!!

   • DFVT says:

    Aj videcemo. Ne znam kako kad putko stiti liberale i tajkune, ali eto. Cekamo. Nista drugo nam niej preostalo. Inace zanimljiva ti ta ideologija, nisam znao da postoji pravoslavni nacional socijalizam. Dobro.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *