СТРАХ СЕ НАДВИО НАД АМЕРИЧКИМ КОНГРЕСОМ

STRAH SE NADVIO NAD AMERIČKIM KONGRESOM

4 marta 2021

Militantna grupa, verovatno inspirisana teorijom zavere pokreta „Kanon“, planira danas napad na američki Kongres, pokazuju policijske obaveštajne procene i zbog toga je Predstavnički dom otkazao planirane sednice.

Bezbednosna procena, koju je obezbeđenje Kongresa saopštilo kongresmenima u sredu, ne identifikuje tu grupu, ali vreme navodnog napada upućuje na njen identitet.Četvrtak. 4. mart, dan je kada bivši američki predsednik Donald Tramp, prema uverenju sledbenika „Kanonove“ zavere, treba da se vrati na predsedničku dužnost.

„Tajna misija“

Zagovornici ove teorije veruju da je Tramp na tajnoj misiji razotkrivanja satanista i pedofila u redovima Demokratske stranke, koji iz senke kontrolišu američku vlast, a odabrali su 4. mart jer je to bio izvorni dan predsedničkih inauguracija sve do 1933.

Zbog januarskog napada na Kapitol, Predstavnički dom otkazao je planirana zasedanja i obavesto kongresmene da ne moraju da dolaze nakon što je stiglo policijsko upozorenje.

Moguće je da i Senat otkaže svoju sednicu, prenosi Indeks.

Stroge mere opreza i za vikend

Obezbeđenje Kongresa objavilo je da će danas pojačati bezbednosne snage zbog potencijalne pretnje.

„Na osnovu obaveštajnih podataka koje imamo preduzeli smo trenutne korake da pojačamo bezbednost“, objavila je služba obezbeđenja.

Timoti Blodžet, šef obezbeđenja Predstavničkog doma, izdao je upozorenje da bi pretnje mogle da se produže do vikenda zbog, kako je naveo, dodatnog interesovanja militantne grupe za Kapitol od 4. do 6. marta.

KOMENTARI4 komentara

 1. Rista says:

  hihihihihakikikakihiserhiedu...A joooj, a ja mislio da samo mi imamo Vučića, Đukanovića i slične ljude podložne atentatima Kanona, manona, napadača, skijaša, terosista, bankara, sirotinje, ovaca, mačaka, beba...A bolest znatno šira. Problem je što tako upadaju u izmišljeni svet terora koji ponekad postoji i u stvarnosti, tako da glumatanje ugroženosti uskoro postaje stvaran i plus hroničan strah i tim političarima uskoro neće biti pomoći ni u ludnicama. Isto to su napravili sa pola naroda sveta, odglumatali strah od korona ubica, kijavice, povećane temperature i svega onoga što bilo normalno do danas i zvalo se gripa, tako da već i na ulicama srećeš ljude izluđene od straha sa antiotrov gas maskama na licu, plastičnim odelima, ljude koji panično počinju da trče na suprotnu stranu kada vide normalnog, prirodnog čoveka bez maske. Tako će i senatori uskoro da završe bežeći od svega što je prirodno i normalno. Jebeš ljude kada nesmeju ni u svojoj kući slobodno i opušteno da uzmu ručak, da se prošetaju oko leja luka i peršuna nego život provode sa telohraniteljima u šetnji, u kujni, za astalom, u lemuzini u klozetu i u krevetu dok uzalud pokušavaju da volu svoje metrese kojima telohranitelji već napunili čaše. Mladi bikovi, braovi i ždrepci naskaču na sve redom. Nije važno jel krava ili kobila stara ili mlada. Zov prirode je najjači instinkt. Tako merkelku kada ide da spava, uspavljuju mladi gastarbajteri somalijci i ljuljaju joj kolevku sve dok ne zaspi. Pišam im se na život kada su iza sebe ostavili samo smrdljive tragove. Sve oko njih klonja. Uskoro pancirna odela za poslanike. Plus stolice zamenjene svaka sa po jednim tenkom da bi poslanici preživeli.

 2. Rista says:

  Kada Putin oće da se reklamira i šeta ulicama svoga grada, onda se po moskve isprazni, kerovi pobiju, mačke rasteraju, dezinfikuju svaki kamen, muve i buve otruju, svaka cigla i kuća prevrne naopačke, rasporede oko 10000 telohranitelja, zamaskiraju tenkove i helikoptere na svakom ćošku, postave iza ćoška kompletnu operacionu salu za zlu ne trebalo i tek onda Putin junački šeta ulicama sam i slobodan za posmatranje na televizijama. A Obama, Tramp i ostali merički precednici ne smeju ni da pomisle čak ni tako da se reklamiraju. Danas su političari zarobljenici svoga poštenja, mudroproseravanja i časnih namera. Došli su u situaciju da postoji mogućnost da ih svaki običan normalan čovek ubije bez razmišljanja ako ih slučajno sretne. Zato oni nikada i ne vide normalnog čoveka. Sve sam božiji prestravljen i izluđen kreten u carskim palatama sveta. Pre svakog nastupa pred dezinfikovanim kamerama i sa reporterima kojima su pregledali čmarove, usta, zube i uši da slučajno ne sakriju mini atomsku bombu u bulji, političarima daju specijalno jake pilule za smirenje kako bi izgledali savršeno mirni i pametni a posle nastupa idu tri dana u ludnicu na rehabilitaciju. Eto, tako danas žive poslanici i precednici koji upravljaju svetom. Kada ih "izaberu" u roku oma postanu klaustrofobični i poremećeni a vremenom polude i sve se manje viđamo sa bivšima. Kretenisali i nisu više u stanju ni da pričaju niti su reklama koju treba da vidimo. Najnoviji precednici se oma uklanjaju iz javnosti jer su toliko plastificirani da se više nikad i ne oporave.

 3. test01 says:

  jedino je tacno da su demoNkrati pokrali izbore i dosli na vlast. Duboka drzava i dalje stoji iza svega (a posebno iza nekakvih radikalnih grupa) i ne bi me iznenadilo da naprave novi "false flag" da bi pokrenuli "borbu protiv unutrasnjeg terorizma. Na zapadu nista novo !

 4. milorad 5 says:

  oni blokiraju normalan rad političkih ustanova jer bajden tamo treba da se pojavi a on to nije u stanju , alo bre umro je početkom januara.Treba im vreme da ubrzano izvrše čistku,postave kamalu za vršioca dužnosti i ekipu koja će organizovati nove izbore za predsednika,njihovu ekipu.Zato bajdena NIGDE NEMA sem na kompijuterski kontrolisanoj televiziji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *