СТРАХОТЕ САУДИЈСКОГ МУФТИЈЕ: Мушкарац може да поједе жену ако трпи велику глад!

STRAHOTE SAUDIJSKOG MUFTIJE: Muškarac može da pojede ženu ako trpi veliku glad!

2 novembra 2015

Grand-Mufti-Abdul-Aziz-Al-Asheikh-SPAVeliki muftija Saudijske Arabije Abdul Aziz bin Abdulah izdao je fAtvu kojom je ozvaničeno pravo muškaraca da postanu kanibali ako nemaju šta da jedu i „trpe veliku glad“?!

On se u svojoj zakonskoj izjavi poziva na islamsko „žrtvovanje žene i poslušnost suprugu“.

Fetva iza koje stoji muftija Saudijske Arabije Abdul Aziz bin Abdulah, koja omogućava muškarcu da pojede ženu ili dijelove njenog tijela, ukoliko ga muči velika glad, sinoć je izazvala je zabrinutost i pokrenula rasprave na društvenim mrežama.

Ovo je najmanje potrebno saudijskim ženama u trenutku kada ih nemilosrdno bičuju zbog običnih aktivnosti kao što je vožnja automobila.

Saudijska Arabija tek je nedavno dozvolila ženama da glasaju, a mogu i da otvore račun u banci, piše indiatimes.com.

KOMENTARI7 komentara

 1. marko says:

  Auto,frizider,sporet,namjestaj,Tv,i sve ostalo ima uputstvo,ocel i u ovom slucaju nesto slicno da bude kako bi znao sa koje strane pocet grizt.Uh,uh,jadne zene i ovako su modre.Prije neg sto sudbonosnu rijec JA dadnes pitajga jel gladan.

 2. separatistra says:

  te dinastije treba da padnu svi znaju za njih a o njima niki nis mada sve pise ljudi moji najdrazi pocnite citat i vidit cete da nismo neprijatelji medusobno nego rodbina ustase cetniki vehabije i jucer nazi danas isil imaju iste sefove pogledajte si dinastije i vidit cete da nam je mozak dobro speren prvi u europi su se digli narodi sa istoka ukrajne prvi koji su znali tko su pravi neprijatelji odnosno prvi svjestan narod europe SLAVA DONBASU!!!

 3. Sale says:

  To ti je islam....ponjava je vrednija u islamu od zene...

 4. Meri says:

  Najbolje da se javi neki stručnjak za emocije i ljudske duše - psihijatar i napiše kakav poremećaj ličnosti ili i više od toga ovaj "čovek" najverovatnije ima.

 5. zlatiborski ovan says:

  Meri Says: novembar 2nd, 2015 u 6:39 pm Najbolje da se javi neki stručnjak za emocije i ljudske duše – psihijatar i napiše kakav poremećaj ličnosti ili i više od toga ovaj „čovek“ najverovatnije ima. /////////// u SA je zvanicna religija sektaski Vehabizam, koji nema bas puno sa Islamom. **************** Vise toga o SAUDIJSKOJ ARABIJI, u formi kracih I odabranih komentara/kompilacija: https://tinyurl.com/ogb7q8t

 6. MickoNY says:

  Ne vidim nikakvu razliku izmedju njih i ISIS. Juce pogledah video gde neki zavijeni masuci macem na gradskom trgu ,u prisustvu gomile,obezglavi nekolko jadnika -ca, ne vidi se dobro, koji su klececi cekali na red...Saudijska Arabija danas.

 7. Radomir says:

  Ovo je ocigledan dokaz kome oni sluze Velikom Satani.i tu nema dvojbe.Zato ih treba nauciti da se pokaju prekrste u Hriscane i to Pravoslavne jer je ta vera jedina cista i prava.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *