СТРАНЕ СЛУЖБЕ ПРИПРЕМАЈУ ГРАЂАНСКИ РАТ У СРБИЈИ! Све је спремно ако не пристанемо на њихове услове и ултиматуме!

STRANE SLUŽBE PRIPREMAJU GRAĐANSKI RAT U SRBIJI! Sve je spremno ako ne pristanemo na njihove uslove i ultimatume!

9 oktobra 2016

protestors-set-greece-on-34243rt

Najnovija sramnija ucena SAD i EU, koje od Srbije traže da se do kraja nedelje odrekne milionski vredne imovine „Telekoma“ na Kosmetu, samo je manji deo ultimatuma Zapada koji se stavlja pred našu zemlju. Jasno je da se Srbiji ne nudi više nikakav izlaz i da briselski i vašingtonski moćnici hoće da nas gurnu u nove krvave sukobe.

Ovo tvrdi Željko Cvijanović, glavni urednik „Novog standarda“, čovek koji u poslednje dve godine sa zapanjujućom preciznošću predviđa geopolitička dešavanja koja se prelamaju preko Srbije.

U intervjuu za Informer, Cvijanović tvrdi da zapadni moćnici žele da od Vučića naprave novog Viktora Janukoviča, predsednika Ukrajine koji je zbačen i koji je trenutno u egzilu u Rusiji.

Otkud baš sad ucena oko imovine „Telekoma“ na Kosmetu?

– Ništa što se danas u vezi sa Srbijom događa u Zagrebu, Sarajevu i Prištini ne dešava se bez naređenja iz Vašingtona i manje ili veće saglasnosti Brisela. Ne zaboravite da su neki ozbiljni američki političari i stratezi još devedesetih, kao finale raspada Jugoslavije, videli građanski rat u Srbiji.

Da li se iza te ucene zapravo krije pritisak na Beograd da uvede sankcije Rusiji?

– To nije direktan pritisak, ali ideja jeste da se Srbija natera na dodatne ponižavajuće ustupke na Kosovu i na okretanje leđa Srpskoj. Ako to uradi, Rusija će ostati bez oslonca na ovom delu Balkana i biće prinuđena da smanji nivo saradnje sa Srbijom. A onda će se javiti legije medijskih sledbenika Jelene Milić koji će reći: Zar vam nismo rekli da nam Rusija nikad nije pomogla? To je smisao igre, i posle toga će moći da rade šta im volja…

Postoji li veza i sa referendumom u Srpskoj i izborima u Srebrenici?

– Zapadne sile su očajne zbog rezultata referenduma i izbora. Njihova politika u Bosni je poražena. Dodik je dobio apsolutnu podršku da brani Srpsku ne ugrožavajući druge, a Izetbegovićevu politiku izazivanja sukoba Bošnjaci su kaznili. Sad je imperativ da odbrane Srebrenicu, gde je očigledno i deo Bošnjaka glasao za srpskog kandidata… Ako novi gradonačelnik uspe da pokaže da u tom gradu Srbi i Bošnjaci mogu zajedno, biće to najveća pretnja konceptu održavanja konflikta dva naroda, iza čega stoji Zapad i delovi marionetskih bošnjačkih elita.

Ukoliko SAD i EU uvedu sankcije Dodiku, hoće li nas pritiskati da uradimo isto?

– Hoće. Ideja je da se od RS napravi za Vučića tamni vilajet. Da se pokaje šta god uradi. Ako ne okrene leđa Dodiku, pretiće mu spolja i u regionu; ako ih okrene, imaće sukob među Srbima – i u regionu, i u zemlji, i u stranci.

Dokle ćemo još moći da balansiramo između Istoka i Zapada?

– Mnogo je razloga zašto je balans sve manje moguć iako od njega ne treba odustajati. Manevrisanje ne može da sakrije jednu stvar: od Vučića hoće da naprave Janukoviča. Ako se odupre, podići će mu petu kolonu i sve punktove prozapadnog otpora koje i u državi i u društvu nisu prestali da postavljaju ni za njegove vlasti. Ako pristane na ultimatume, iscepaće nas iznutra toliko da za dugo vremena ne budemo u stanju da pružimo bilo kakav otpor, osim sebi samima.

Šta onda Vučić sada može da uradi?

– Mislim da je poslednji trenutak da okrene lice onom svetu koji ceni, a leđa onom svetu koga se plaši i napolju i u zemlji. Ako to učini, parafraziraću Čerčila, možda neće naciji spasiti mir, ali će joj spasiti obraz. Ako ne, izgubićemo najpre obraz, a potom i mir.

Školski primer hibridnog rata

– Savremeni teoretičari bi ovo nazvali školskim primerom hibridnog rata. Cilj je da se Srbija toliko slomi da za dugi niz godina ne bude u stanju da bude faktor na Balkanu i da za isto toliko vreme u njoj ne ostane niko ko bi mogao da postavi pitanja njene slobode i razvoja. Ne zaboravite, Srbija i Srpska poslednje su zemlje na centralnom Balkanu gde ta pitanja još nekako mogu da se postave.

KOMENTARI73 komentara

 1. Jovan says:

  Jasno. Oni su uz pomoc "pete kolone" 2000. -2016. ucinili Srbiju svojom kolonijom besplatnih prirodnih resursa i jefitne robovske radne snage, i traze bespogovornu poslusnost od namestenika-politicara i gladnog "pucanstva" dok oni pljackaju, otimaju i razaraju srpsku imovinu. Nisu oni dzabe ratovali protiv Srba od 1991.- 1999. da bi danas dozvolili da srpski narod raspolaze svojom imovinom. Imovina, rudna bogatstva i "pucanstvo" mora da pripada okupatiru i njihovim glavesinama Olbrajt, Klark, Klinton, ili neonacistickim industrijalcima. I na zalost, tako ce biti dok postoje Teroristicke Americke Drzave, kolonijalna Engleska, nacisti u Nemckoj i Vatikan.. i naravno "peta kolona" u koloniji.

  • sekula says:

   da,jasno.uz pomoc vucka i ekipe i medija(pa i ovog medija),taj plan im se ostvaruje.srpski narod je glasao za vucka...e pa trazili ste,gledajte....u cemu je problem?

  • Miraš says:

   Ovo je propaganda. preko ovog medija zastrašuju nas sa eventualnim ratom da bi nam tako dali inekciju da budemo mirni i da ćutke posmatramo kako se rasprodaje i pljačka sve po Srbiji, a sada je posebno aktuelan Telekom i Trepča sa KIM. Inače Srbija je na stalnoj sezonskoj rasprodaji i ako rasprodaju sve mi ćemo biti podstanari u TUDJOJ zemlji. Zvaće se i dalje formalno Srbija, ali mi ćemo tek malo čemu biti vlasnik. Strancima treba legitimet ovakve vlade da kupe i preuzmu sve što su naumili.

   • Hitler Velicanstveni says:

    @miras Nema srbija nista vise na Kosovu,Kosovo je sad potpuno neovisna drzava! Spremite se za beogradski pasaluk smrdijanci! Hahaha

    • ***** says:

     Sta ti imas KRETENU? Ni suv ku*ac na tebi vise nije tvoj,bednice.Kad ga stranci budu zatrebali otcaparice ti ga ni mjauknuti neces.Strpi se jos malo pa ces da vidis koliko zaista vredi tvoj bedni zivot,slugenjarskog glinenog usranog goluba,pljuc!

 2. Hitler Velicanstveni says:

  haha gotovi ste smrdijanci! Dolazi vam vrijeme beogradskog pasaluka,a ni to vam nece dati! Bit cete roblje muslimana opet! A ovaj put ce vas sve isturciti! Hahaha

  • Kajzer Milutin says:

   Baš si uporan da dokažeš koliko si glup. Iz aviona se vidi da si glupi montenegro kamenjar i to onaj ortodoksni (pripadnik "crkve" registrovane u SUP Cetinje). Džaba menjaš ime, glupost te odaje. HAHAHAHA!!!

   • ***** says:

    Kajzer,nije on milogorac,nego usrani balavi grbo-zgoljavac koji je umislio da je neki ku*cev usta+sa,jeste on usta+sa,ali onaj sto se trpa u usta i bulju.

 3. hopkinson smit says:

  Ziv bio Dodice, Srbija ti klice. Dodika za predsednika. Vucka poslati u Vasington da glance cipele.

 4. Nićifor says:

  Al' su se raskakaodakali Informer i Novi standard, braća po dosadašnjem izveštavanju, praveći od Vučića sveca. Zar misli Vučićević da su svi čitaocu debili pa se ne sećaju šta je pisao i on i Cvijanović? Informer je u nekoliko navrata trubio o slanju najsavremenijeg naoružanja Srbiji od "braće Rusa", koje su tako nazivali samo kad je trebalo prikriti još jedan sproveden ili pripremljen katastrofalan potez Vučića. Poslaše li nam Rusi išta osim dva plaćena helikoptera? A i zašto bi to uradili? Kakvu smo politiku vodili prema Rusiji? Što nikad ni Informer ni Novi standard ne odgovoriše zašto Vučić osoblju srpsko-ruskog humanitarnog centra u Nišu ne dade status koji oma osoblje NATO? Evo im odgovora na postavljena pitanja u ovom članku: Otkud baš sad ucena oko imovine "Telekoma" na Kosmetu? Otud što je, Vučić u Briselu potpisao sporazum o tome, kako kaže Maja Kocijančić, i što su briselske gazde Vučiću uvek poručivale da mora sprovesti u delo ono što je potpisao. Da li se iza te ucene zapravo krije pritisak na Beograd da uvede sankcije Rusiji? Ne, Zapad je tražio i ranije od Srbije da usaglasi svoju politiku sa politikom EU po svim pitanjima, pa i po pitanju uvođenja sankcija Rusiji. Ko je terao Vučića i ko ga je ovlastio da gura Srbiju u EU? Koja država članica EU ima odrešene ruke za vođenje samostalne politike? Ni jedna. Postoji li veza i sa referendumom u Srpskoj i izborima u Srebrenici? Da, postoji. Kako sami kažete politika Zapada je po tom pitanju doživela poraz. To je bila i politika Aleksandra Vučića, jer je bio protiv održavanja referenduma, kao i Zapad, a zajedno sa Durakovićem je išao kod Klintona pred izbore u Srebrenici, usput optužujući Srbe da govore mnogo ružno o Bošnjacima. Zar Klinton nije najzaslužniji za tragediju u Srebrenici, tražeći žrtvovanje 5000 muslimana radi intervencije protiv Srba? Ukoliko EU i SAD uvedu sankcije Dodiku hoće li nas pritiskati da uradimo isto? Hoće svakako i Vučić će ih poslušati kao i uvek. Njemu niša nije sveto, kao ni KiM. Na druga pitanja neću davati odgovor. Neka ga daje onaj ko se uhvatio u kolo, za koje pre dolaska na vlast nije pričao da će se u njega uhvatiti, već nešto sasvim suprotno. Koliko se sećam Novi standard je pre hakerskog napada i rušenje sajta pevao neku sasvim drugačiju pesmicu. Informer me ne iznenađuje, jer je to partijski informator SNS. Da je bilo koji pisani medij napisao toliko skandaloznih naslova kao taj list davno bi bio ugašen, ili njegov glavni i odgovorni urednik procesuiran zbog uznemiravanja javnosti.

 5. Cp6a says:

  Željko Cvijanović? Bivši duvač u puštaljke i lupač u šerpe, balansero, jajara. Spomenite mu Đinđu Minđu, da vidite kako ima da svrši. Jednom svratih na Novi standard da vi'm šta tu ima i pročitah neki članak ovog autora, koji je tamo glavni baja, gde se Đinđa, ako ne veliča, a ono umiva za arhiviranje. Ostali naravno onanišu. Kad sam im napisao da je Đinđa Minđa jedan veleizdajnik i protuva, skočiše svi do jednog na mene. Nikad više ne odoh na taj sajt. Sad taj Željko ima novog Đinđa Minđu, novog veleizdajnika Kurčića, 'bo mu mater.

 6. Trifun says:

  TO JE ZAMENA TEZA! Gradanski rat ce se desiti UKOLIKO VUCIC PRIHVATI ULTIMATUME! Koja 5 kolona? Njih da se bojimo? Pa zgazicemo ih sve i povesati na Terazijama za mesec dana! Pa to MORA DA SE DESI I OVAKO I ONAKO! I iako moze zvucati strasno DOBRO JE DA SE DESI! SVE IH POVESATI NA TERAZIJAMA NAKON PRESUDA ZA VELEIZDAJU I SARADNJU SA OKUPATORIMA!! Sta tu nekome nije jasno??

  • Hans says:

   Wtf, ovaj hoće da ubija sopstveni narod. Ajme Srbijo, na što si ti spala.

 7. Trifun says:

  Sto pre dode DO OTVORENOG SUKOBA ORUZJEM i 5 kolona bude porazena, pohvatana, osudena i povesana pre cemo moci uspostaviti mir i stabilnost i biti spremniji za spoljne pretnje! Sta tu nekome nije jasno??

 8. Trifun says:

  Pozivam narod da se NAORUZA DO ZUBA!!!

  • Bajurina says:

   To ludi trifune, samo se kojlite izmedjusebe!!!

   • Batina says:

    Neutralisati tebi slicne.

  • Hitler Velicanstveni says:

   samo tako smrdijanci istrebite se sami da vas mi ne pocistimo!

   • ***** says:

    Cime ces ti kukavce da cistis...ti jedino mozes klonjare-govnjare kod svojih gazda da cistis,isto onako kako su ti tatko,deda i pradeda cistili konjusare,bvahahahahaaaa...GOVNARU!

   • RAVNOGORAC U SRCU says:

    E , GOVNARU MALOUMNI , PA VI KAD CUJETE IME " CETNIK " TRI DANA POVRACATE OD STRAHA A JOS NAREDNIH 7 DANA NEMOZETE DA ZAUSTAVITE SRACKALICU . POCISTILI SMO VAM MIDOSTA TOGA ALI NESTO DJUBRETA JE VIDIS OSTALO PA AKO BOG DA - POCISTICEMO I TO MALO STO JE OSTALO .

  • Vanja says:

   Istorija nas je tome naucila i prosla i sadasnja. Samo se pitam, zasto to niko nama ne kaze od opozicionih i nacionalistickih partija. Zbog cega ne stanu ispred naroda i ne postave uslove ovima sa vlasti.

 9. Trifun says:

  Zeljko je rekao DOBRO!! Naslov je ZAMENA TEZA! Zeljko je rekao ODNOSNO UPOZORIO VLADU o posledicama ako prihvati ultimatume!

 10. Trifun says:

  Znamo mi SVI da je Zapad nas dzelat, koji nas vekovima ubija i unistava zajedno sa komsijama genocidnim hijenama!! STA MI TO NE ZNAMO??? PRAVIMO SE DA TO NE ZNAMO??!! MOLIM?? Problem je sto se mi MORAMO SUROVO OBRACUNATI sa nasim SRPSKIM VELEIZDAJNICIMA u nasem narodu koji rade za nase dzelate!! SUROVO!! To je ono sto nas gura u ponor, NASA NEODLUCNOST da se brutalno obracunamo sa njhovim slugama koje nas razaraju iznutra!!

 11. Biljana Blagojevic says:

  A sto se Vi, Hitleru, ne potpisaste imenom i prezimenom, kad ste tako hrabri da pljujete po Srpskom narodu? Svaka Vam cast!Pa i da Beograd bude pasaluk, kakve cete koristi Vi imati od toga? Strah li Vas je od Boga, zbog tolike mrznje? Sram vas bilo!

  • radojica says:

   Ne plašite se ništa i vi mila braćo Srbi a ni vi drage komšije.Ako bude došlo do rata,srbi će napokon znati ko je ko i u Srbiji i van nje.Nema više jugoslovena,nego sa jedne strane SRBI a sa druge izdajnici i neprijatelji spolja.Ovom prilikom bih zamolio komšije da ne prave od sebe neprijatlja srbima za tuđ račun,jer ovo nije ni 41 ni 91.Zadužili ste se i prezadužili,pa zato budite mirni i neće biti problema ni vama ni nama.U suprotnom,stradaćemo mi ali vi će te biti istreljeni,jer neće biti sile koja bi zaustavila narod željan pravde!!!

   • milojko says:

    Kakve ti Radoje ultimatume susedima postavljaš?O kakovim ti to dugovima pričaš? Vama ni dragi bog nemože pomoći, koliko ste zaglibili u dugovima.Prijetiš li ti to možda NATO paktu?

    • Wrangler says:

     A vi ste kao NATO hahaha. Kad dodju Rusu na Balkan i kad vam pocnu sipati barel bombe po tim supljim glavama, vasi saveznici ce se se ptaviti gluvi kao u slucaju sa Gruzijom. Zar vi mislite da ce Ameri zbog vas rizikovati da udju u rat sa Rusima.

    • ***** says:

     Auuuuu jesi strasan,evo svi se "sasrasmo" od straha,bvahahahaaaaaaaa...GOVNARU, NIZA RASO,hahahaaaaa...

 12. Kokalo says:

  A što persiraš idiotu čiji je nik hitler? Ovde se ne zna ko je luđi, bruka!

 13. Srdjan says:

  Cim sam procitao naslov odmah sam pomislo da je uzet iz Informera. I pise na dnu da jeste. Nemam nameru ni da citam te gluposti, zna se sta pise. Unapred daje opravdanje za sledecu Vucicevu izdaju, kao eto gotov gradjanski rat ako ne pristane na ultimatum. Narucen clanak od strane Vucica. Taj Željko Cvijanović, glavni urednik „Novog standarda“, je ljiga kao i Vucic i ne dozvoljava da se na njegovom sajtu postavi komentar protiv Vucica ima vec bar 2-3 godine.

  • test says:

   Bravo Srdjane, sto se kaze, uzeli ste mi rec iz usta. Mediji u Srbiji rade protiv Srba i Srbije dok vucic iz-daje sve Srpsko, zna se ko je vucicev mentor.

 14. UROS says:

  Nikakav problem, kopiramo Siptare, pa Ustavni sud ponisti sporazum, pa opet ispocetka od 1244. Niko ne moze poreci da za nas ne vazi ono sto su Sipci uradili. U medjuvremenu, da dodje Medvedev, pa da se isporuce odgovarajuci sistemi vojsci, i da se ne pravimo mnogo pametni. Mi ne mora da prihvatimo nesto sa cim se ne slazemo. Biti se necemo, ali treba da imamo oruzje, ako njima padne na pamet da mogu da nas "ubede" za 2-3 dana. A Nata ce otici jednog dana, a onda vaze druga pravila. Za njih se moramo spremati, a ona dolaze izuzetno velikom brzinom...

 15. Milojko četnik says:

  JEBO TI PAS MATER TU TRULAVU USTAŠKU! KAD KRENEMO SA RUSIMA, VEŠAĆEMO VAS USRED ZAGREBA!!! JEL TO JASNO GOVNO USTAŠKO!?

  • Enio says:

   Uz pomoc rusa hahaha..kreni sam ako imas muda.hehe a zamisli nama govoru da lako namaa jer imamo zaledje..pa sta ti onda nekrenes sam..zasto bi ti bia ko mi

   • ***** says:

    Evo ga opet:"milojko","hicko-pi*ko","bLAZeni svinjac",hahahaveeeeeehahaaaa...

   • Vanja says:

    Nepismen si za Oskara, a i proporcionalno inteligentan..

  • Hans says:

   Ma nije jasno. Kad vam dođu rusi, jadni li ste onda svi vi tamo, a pogotovo žene. Na*bat će kao i pred "oslobođenje" 1945-e. Rusosjek bi vam dobrodošao. Ako treba dizajnirat ćemo vam ih. 😄😉

 16. Trifun says:

  Blokirano od strane Zeljka na NS: Ovo su izgleda sada penali. Finale, i pobednik mora neko postati. Zapad ce ustuknuti. U pitanju je jos jedan blef. Zao mi je sto to ljudi koji bi trebalo to da vide ne vide. Nema tu nikakvih ratnih pretnji Srbiji sa Zapada direktno, na to su zakasnili. Iako nemamo S-300 i slicno mogli bi ga dobiti ekpresno i slicne sisteme ako samo pomisle da nas zastrasuju. Mislim da je ovo konacno, sto se tice ratnih pretnji sa Zapada. Vreme ce me potvrditi ili demantovati ali ovo sto oni rade su blefovi. Najobicniji blefovi. Sto se tice indirektne pretnje preko komsija i to su blefovi. Evo recimo da krenu na RS ili Srbiju oruzanom agresijom. Rusija bi se pojavila na velika vrata na Balkanu munjevitom brzinom sa svojom armadom na planinama RS i po Srbiji. Kalibri ili Iskanderi na planinama RS bi drzali pola Evrope i NATO u potpunom sahu. Ko to od njih zeli da vidi?? Znaci poptuno blefiranje. Maske padaju, Srbi u RS su im skinuli te maske i naravno da su besni. Pa neka su. Mi smo na njih jos vise besni. Ostaju im sankcije i te vrste ucena. Medutim kako ces nekoga legalno i moralno sankcionisati ili ucenjivati zato sto je koristio referendum kao metod demokratskog odlucivanja ili nije pristao na neki sporazum? To je nemoguca koncepcija koja je osudena na poraz. Ili kako mozes da zapocenes politicki proces protiv nekoga i pobedis? To su nemoguci koncepiti, osudeni na poraz u startu. Njih se niko ne boji. Od takvih koncepata postajes jaci i bolji. Pa istorija je to bezbroj puta pokazala i dokazala. Zar treba da nabrajamo sve te licnosti, narode i drzave koje su pokazala da ce Zapad izgubiti taj i takav rat sasvim sigurno? Ko se boji takvog rata? Stvarno sam malo zbunjen svim tim strahom od 'nepoznatog'. Kao da nismo nista prosli a jos manje naucili kako se taj Zapad ponasa.

  • milojko says:

   Trifune, pa jesu ili nisu postavljeni ti iskanderi na bosanskim planinama? Pa ti lupetaš svaki dan da će doći ISKANDERI, ali Putin te slabo sluša. Budala gore piše o građanskom ratu, a ti bi napao miroljubljive susjede.

   • Vanja says:

    Cekaj da tebe prvo obaveste. Nije nego. Ne sekiraj se za instalacije biti ce ih sigurno, a koje vrste to neka bude iznenadjenje.

    • Hans says:

     Će da bude iznenađenje k'o ono iz 1995, ne bi da otkrivam tu tajnu još.

 17. Lepi Milenko says:

  O kakvom ratu vi to??? To je propaganda Vuciceviceva i Cvijanoviceva da svi pošalju decu van Srbije, na zapad bi to bilo, jel niko nece da mu deca idu u rat. Oni hoće da isprazne Srbiju, onda ce (ako već nisu) da poberu pare za naseljavanje migranata. Sta ne bi? I sta se ta dvojca nisko inteligentnih bolida zalepila za Vucica? Vucic je bre covek sa vizijom a sta su ovi bolidi. Zbog ovakvih Srbija tone. Vucic radi a oni kenjaju i brzine menjaju.

  • Batina says:

   Mozda si lep ne znam, al si glup to znam.

   • Lepi Milenko says:

    A ti bi da ja njenjam po Vučicu, e pa neću!!! Sram da te bude, vidi samo kakvo si si ime nadenuo, odma se vidi ko si i kakav si. Covek radi dan i noć da nas odvede u Evropu a ti vredjas, a posle ces prvi da juriš u Svajcarsku po pare. Samo se ti batinaj peskirima sa guzatim Vucicevicem i Cvijanovicem, ne znam koji ti je od ova dva ljubavnika lepsi, hahahahahahahahaaaaaaaa

    • ***** says:

     Ajd'sto si glup i ruzan,nego si "milojko-sisojko" na kvadrat.Sta velis odvesce nas tvoj Vule u evropu,hahahahahaaaa...vecu glupost nisam odavno cuo,hahahaa...samo se ti nama lepo nadaj,nada umire poslednja,a zbog takvih kakav si ti Srbima se smrklo.Ps.samo ti lepo poruckaj taj sendvic"podrigusa" kojim te casti tvoj Vule,sta te briga za Srbiju i Srbe,vazno je da je tvoja guza sita,besna i tesna.

     • Lepi Milenko says:

      Niti si zanimljiv niti duhovit, šaren mnogo presvega, kompleks deteta iz mesovitog braka, ali sta ces i ti si samo siroče jer od Jugoslavije vise ni prasina ne osta. Ako nemaš sta intelektualno da dodaš našoj diskusiji bilo bi lepo da se povuces. Nebitan si.

 18. Zinat+ says:

  Sada hitlercicu pocinje drugo poluvreme. Ti si prvi na udaru, pojescete muka.Zakitio se hitlerovim imenom e pa rudonji u ovoj utakmici neki cemo da nestanemo a neki necemo ni da postojimo.A mi Srbi necemo vise da pogresimo zatrcemo vam seme i pleme.

  • Batina says:

   Iz tvojieh usta u usi Svevisnjeg.

 19. Mlax says:

  Od Sirije pa nadalje nece proci nijedan vojni sukob bilo gde u svetu bez intervencije Rusije.,,NATO,, nije jedini kauboj u gradu, koji puca kada hoce I na koga hoce.Novi ,,jebac,, je u gradu I naoruzan je do zuba.....

 20. uros says:

  u srbiji je samo ostalo beograd de su titini deca i unucat a drugo je sve izgubljeno i prodano americi srbija nema

 21. DUSKO says:

  NEMA NISTA OVOG PUTA NAM NECE STRANCI PRAVITI SCENARIO I DOVODITI SVOJE LJUDE NA VLAST ! SRBI CE SE PONOVO UJEDINITI I URADITI PRAVU STVAR ! NA PONOVLJENIM MIRNIM IZBORIMA NAPRAVICEMO KONACNO PATRIOTSKU VLADU !!!

 22. Wrangler says:

  Najvece smece od medija su Kurir, Informer, Webtribune i Intermagazin. Svakodnevno lazima bombarduju lakovjerne budale pa im zato ne treba vjerovati nikad pa ni tad. Ne znam koja budala moras biti pa da povjerujes u njihove lazi. Oni misle ako su oni glupi da su i drugi i da je dovoljno da se ubrajas u neke smrdljive medije pa da te narod slusa.

 23. Trifun says:

  Iskanderi nisu JOS postavljeni u RS, ali bice munjevitom brzinom kao i Kalibri i S-400 kada ijedan metak bude ispaljen na RS od strane genocidnih antisrpskih hijena!! Mi smo im ponudili lokaciju PO NJIHOVOJ ZELJI, oni bi bili zainterosovani i za nekoliko lokacija. Pa napad na RS je kraj BiH. Za sva vremena. I ne samo to. Srpski narod bi konacno cementirao svoju slobodu na Balkanu a Rusija unapredila svoju nacionalnu bezbednost postavljenje te armada duboko u pozadinu NATO. Licno ne bi izkljucio ni postaljanje nukleranih glava u RS s obzirom na NATO agresiju na Rusiju u njenom dvoristu u Ukrajini. I onad dovidenja daci! Ako posalju muzdahedine ista stvar. Ko god krene na nas to ce biti njegov kraj i pocetak ruske dominacije na Balkanu. Evo ja to TVRDIM OVDJE 100%. Sta tu nije jasno?

  • Vanja says:

   Nesto slicno vasem komentaru Trifune, sam izgovorila juce na poslu.To je sasvim izvestan i realan scenarij, samo su se fasisti uljuljkali secajuci se kako su nekad mesetarili ovim prostorima. Njihovo vreme je definitivno proslo, nece se nikada vise ponoviti devedesete.

  • milan says:

   Trifune!, bez obzira bilo ili ne bilo napada na RS Rusi TREBAJU da dodju vojno u BL a i biti ce tako, AKO BOG DA!!!

 24. Trifun says:

  Srbijom vladaju kukavicke spodobe, ulizice i poltroni prve klase. Lopovi. Sta ja mogu nasoj braci da kazem na to kad i oni to vide ali su umorni od svega i demoralisani okupacijom KiM i tim ratom 1999. Treba vojska da izvrsi puc i smakne te NATO spodobe, ali i vojska je verovatno puna izdajnickih zlotvora, to je kao epidemija u Srbiji. Oni svoj kukavicluk i izdajnistvo krste u 'hrabrost' a to je vec za psihijtrije. Dobro im je rekla gospodica Marja Zaharova, vi ste u Beogradu bolesni i trebate se leciti. Zasto ne odu u Moskvu tamo oni imaju najbolje lekare na svetu posle Kube.

 25. Trifun says:

  Treba drzava o svom trosku sve da ih posalje na lecenja mozga u Moskvu. To su opasne dusevne bolesti koje nisu za podcenjivanje.

 26. Trifun says:

  Ja bi ih sve pohapsio ili poslao na psihijtriju na lecenje, kada bi mi dali samo 24 sata da upravljam zemljom. Boga mi! Ne bi se predomisljao ni sekunde! Ako bi pogresio kod nekoga izvinuo bi se i isplatio odstetu. Ali skoro svi oni su duboko zagazili u veleizdaju i pljacku, to je katastrofalno sta su sebi i nama uradili.

 27. Trifun says:

  Dok borba za slobodu i njeno ocuvanje traje nema se vremena za malodusnost. Toliko je nasih dobrih ljudi polozilo svoje zivote za nas i nasu slobodu ko sam ja da to pogazim i ne cuvam uspomenu na te hrabre i dobre pretke i borce iz skorasnjih ratova. Ja to ne mogu. Njihov zivot je bio jedini njima. A svaki zivot je isto vrijedan. Suze mi krenu na oci kad pomislim na njih i sve te zrtve. DA LI STE VI SVESNI TE ZRTVE I KOLIKA JE ONA BILA?????? DA LI STE??? JA VAS PITAM.

  • ***** says:

   BRAVO BRATE!!!Pozdrav i svako dobro tebi i tvojima,kao sto zelim vaskolikom Srpskom rodu!

 28. Trifun says:

  Ponosim se sa njima!! Ponosim se sa svakim nasim borcem, palim ili zivim, zatvorenim ili slobodnim, drzavnicima poput Dodika, rodoljubima iz svih sfera...Ali najvise palim borcima kroz vekove. Evo i ja sam posvetio svoj zivot njima u slavu. Neko mora da prica u ime njih. Da podseca. Svaki Bozji dan. Da ne zaboravimo. Da ne se prepustimo malodusnosti i brigama svakodnevnice. Smrt je vecna. Ali casna smrt za slobodu i za bliznjeg je sveta. I bezvremena. To ja kao nova dimenzija.

  • Lepi Milenko says:

   Moraš da se lecis! Dodik??? Covek debele glave s ničim u njoj, jesi ga ikad video kako priča, ne otvara bre usta. A znaš za kuće na Dedinju. A ti borci za kojima ti patiš lepo je opisala Dana Draskovic ko su i sta su bili. Dana je obrazovana i hrabra zena i svakom ce da kaze sta ga ide, to cela Srbija zna, zato nemoj da patetises. Arkan, majke ti, preprodavač heroina, siledžija poznat sto su mu jedinice skupljale veš mašine po bojištu. Ajde vidi sta je napisala Dana pa ce sve da ti bude jasnije.

   • ***** says:

    Vidi se da "odises" inteligencijom...kao i muva zumzara(govnara),cuj ljubitelj Dane Draskovic.NEBITAN SI! GOSPODIN DODIK je za tebe BOG i CAR! A sta ono ima Dana Draskovic?Na koliko Srpske krvi se obogatila krvopija?BEDNICE!LECI SE!

   • Marko says:

    @Lepi Milenko jel su ti bili ukusni ti sendvici sa budjavom matijevic podrigusom? A budjavi sokic jel bio dobar? A dobio si i dve crvene i napisano sta da botujes,jer je poznato da ste vi sns botovi nepismeni retardi a-la farma i parovi! Cujes ''pametna'' dana draskovic! Ona fuksetina frigidna i jalova jel tako? Koliko je srbske dece umrlo od gladi,da bi ona svojim jebacima tj. ''deckima'' kupovala vile na havajima i bahamima i stanove u rimu? Ne seri botu pickoustov i bolje se uvuci u tu smrdljivu rupu iz koje si ispuzao da obavis svoj ''zadatak'' jer nece biti uvek tu policije i zandarmerije da vas stite!

  • clinton says:

   Prije će balije do Banja Luke, nego tvoji Rusi, pa ti po srbiji slavi mrtve junake.

 29. Bajurina says:

  Siptare smo rasturili 6:0 u nogometu i tako ste ih i vi trebali sredit !!!! I protjerat u albaniju!!!!

  • clinton says:

   Šiptari vam pustili utakmicu.

 30. Komla says:

  "zlom nastali - zlom se služe", počev od SAD...

 31. Matori says:

  Koji si ti iskompleksirani glupak. Ajde uzivaj i gledaj samo kako vam pucanstvo odlazi u pravu EU

 32. clinton says:

  Trivune..iskanderi su zapeli na srpsko-rumunjskoj granici.Vučić ne dozvoljava prolaz.

 33. jovo says:

  u srbiji zivi mesama nacija da je srbija samo srba nebi bijo gradanski rat beograd ce se deliti i bosna i crna gora na dva dela to su svi titovci i ukrsteni jugosloveni ostatak jugoslavije izmisane tu nema mira ni srece dok se ne stvori jedan narod i jedan presednik

 34. slobo says:

  ma of svih meni je najbolja ona budaletina sto se potpisuje kao Hitler ili nesto tako .Ma strasan je svaka mu cast nije lako biti tolika budaletina .Zavidim mu majke mi da je I meni biti malo lud kao I on da se odmorim.Hico legenda si .

 35. slobo says:

  Bajurina pokusava da prati Hitlera ali ne ide mu od ruke previse je mutav.Ali neka pokusava sve je bolji I bolji .Bajurina ne fali ti mnogo samo nastavi pa ces I ti biti isto lud kao I Hitler ,Samo moras jos da se malo potrudis ,ali u sustini dobar si.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *