СТРАШНО, ПРОДАО ГА ПРИЈАТЕЉ: Цвијановић са породицом на улици!

STRAŠNO, PRODAO GA PRIJATELJ: Cvijanović sa porodicom na ulici!

27 avgusta 2015

zoran-cvijanovic-tv-fest03Loša vest po porodicu Cvijanović stigla je poslednjih dana jer je morao da napusti stan na Vračaru u kome živi, jer nije uspeo da isprati dugovanja od 70.000 evra i on se našao na ulici.

Zoran Cvijanović našao se na ulici. Proslavljeni srpski glumac i producent ostao je bez stana i novca zbog prevare njegovog nekadašnjeg prijatelja i saradnika.

„Zoran nema gde da prespava u Beogradu. Nije mogao da sanja da će od nekadašnjeg prijatelja i biznisu doživeti takvu prevaru. U potpunom jerasulu bez novca i finansija“, kaže izvor jednih dnevnih novina.

Cvijanović je početkom 2000. godine pokrenuo biznis vezan za reciklažu s najbolji prijateljem, inače uspešnim producentom sa kojim je zajedno podizao kredite za nabavku mašina.

Od glumca je traženo da svoj deo udela u kompaniji prepiše na svog prijatelja kako bi podigli još jedan kredit. Druga strana to nikada nije učinila, a posle je Zoranu odbila da vrati njegov deo vlasništva. Stvar se još dodatno komplikuje jer je umetnik svom poslovnom partneru dao i poslednju ušteđevinu koju je namenio za ćerkino školovanje.

Loša vest po porodicu Cvijanović stigla je poslednjih dana jer je morao da napusti stan na Vračaru u kome živi, jer nije uspeo da isprati dugovanja od 70.000 evra i on se našao na ulici.

Glumac je oca smestio u starački dom, a u pomoć su mu pritekli Milorad Mandić Manda koji ga je angažovao u pozorištu „Boško Buha“ i Emir Kusturica na filmu „Na mlečnom putu“ kako bi mu makar malo olakšali situaciju u kojoj se našao.

Ekipa Kurira pozvala je Cvijanovićev dosadašnji broj telefona, ali se javila nepoznata žena koja je rekla da on više ne koristi taj broj.

(Kurir)

KOMENTARI5 komentara

 1. Apis says:

  Posten, vredan i skroman retko propada. Propadnu oni sto imaju i previse a hoće jos.

 2. hyz says:

  Apise, ti ga pogodi kao s prst u d...e. Sram te bilo.

 3. Milan says:

  hyz i apis.....reagujete a stvarno nista nije jasno iz informacije.Jedan intelektualac, ajmo ga tako nazvati, ali ipak i na kraju u nekakvom kondicionalu sebi dozvoli takva luksuz da ulece u biznis bez nakakve osnovne zastite svojih financija i stecevina?! Ide cova mnogo prepamentan, u biznis sa lovom za hleb i mleko. Dajte molim vas, nista nije jasno, pre bi rekao zamuljano je. Kako je dana informacija ispada da je nas vrli redatelj totalna budaletina! No sada pocinje vadjenje. Imam i ja u porodici, sa zenine strane isto tako jednog ludjaka koji ulece u kojekakve nedorecene programe, pa posle porodico vadi ga kako znas i umes!

 4. miroslav says:

  Zoran nije migrant!Nas je!Nego neka se nekako oglasi da mu pomognem.Zaduzio je srpsku kinematografiju pa tako i sve nas.

 5. Apis says:

  Hyz, zasto ja? Ako si mu prijatelj ti mu izmasiraj prostatu. Ja protiv Cvijanovića nemam nista ali ne podrzavam mutne poslove sa garancijama na rec. To na rec obicno znaci ajmo posteno pa ko koga zajbe. Cvijo je u svakom filmu i dobar je, cestitam ali to bi trebalo da mu je dovoljno za pristojan zivot.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *