СТРАШНО – СКАНДАЛ: Македонски навијачи пожелели Србији ново НАТО бомбардовање!

STRAŠNO – SKANDAL: Makedonski navijači poželeli Srbiji novo NATO bombardovanje!

13 februara 2017

16640543_1000622530037508_6567133498470983839_n

Navijači Partizana i PAOK-a su u sredu u Soluni istakli transparent „Makedonija je Grčka, Kosovo je Srbija“, a brzo je usledila reakcija navijača iz BJR Makedonije.

Navijači Pobede iz Prilepa poželeli su Grčkoj bankrot, a Srbiji novo NATO bombardovanje!

– Za naše južne susede samo bankrot, za naše severne susede samo NATO iz 99 – bio je transparent „majmuna“, kako sebe nazivaju pristalice ovog klupa iz Prilepa.

Ovaj transparent privukao je mnogo komentara na Fejsbuku. Očekivano, srpski navijači su negodovali zbog ovog skandaloznog natpisa.

KOMENTARI22 komentara

 1. Milan CG says:

  Dakle: majmuni. Svaki dalji komentar je suvišan.

  • Dili Dudule says:

   Nikad Makedonci, Grci, Bugari i Rumuni nisu gotivili Srbiju. Kažu da im Srbija pokrala pesme, kulturu, manastire. Sad Navijaju da ode Sandžak i Vojvodina, istina živa. Drugarstva nema.

   • Lela says:

    Makedonija i Crna Gora će biti PODJELJENE i sasvim će NESTATI,a samo neka se ulizuju zapadnim moćnicima ! Srbi su GINULI za ta dva naroda,a eto,kako im oni to vraćaju !

 2. Mare says:

  sta ocekivati od siptarcina iz BJRM odnosno Fyrmanaca. Ne ide im u glavu da su vestacka tvorevina,ali evo njihovi gospodari ameri su predlozili da se "makedonija" podeli izmedju kosova,albanije,bugarske i srbije. Hahaha

  • kuka says:

   Ne falsifikuj! Srbija nije pomenuta.

 3. RaDuKa says:

  Tačno je da su nas Kiro Gligorov i Vasil Tupurkovski više puta izdali, ali ko što se vidi izdali su i Makedoniju... Srbi uvijek imaju nekog Mila Đukanovića, tako da ne bih im stavljao so na ranu ni Makedoncima a ni nama na našu muku... Pitao bih te debilne navijače od kada je Južna Srbija Grčka...

 4. Gordan says:

  Pretpostavka: - Podmetačina šiptara iz Makedonije... Zavadjaju !!

 5. sergej says:

  Jebeš zemlj kojoj je Albanija zapad! Srbi su uvek imali državu Grci isto Zahvalite se Brozu pa ste to što jeste a u stvari niste ništa od svega što imate to je samo ajvar.

  • bb says:

   Ajvar je prava stvar.Ne uporedjuj ga sa spodobama koje ovako razmisljaju.

 6. Paštrović says:

  Taka e, mila "brakata". Mnogu blagodaram što sega nema ni 0.00000001 % dilema vo mojata glava da Siptarite ozbilno treba da vam se najebu mamice. Braćo Srbi, za koga vi bre navijate: Za OVE Makedonce, ili za OVAKVE Siptare? Ja sam apsolutno presaldumio za koju stranu da navijam.

 7. Gziim says:

  Kur malo bratko ! Ovaj put zauzimamo sve do Drac ! Malce si se prejebal u racunicu !!!

  • Zoran says:

   Makedonci uvek bili i ostali supci,u novom ratu koji se priblizava makedonija nestaje zauvek a njihov narod ce moliti srbe za koru leba

   • ralence says:

    Drzava Srbija treba da ponudi svim Staro-Srbijancima koji slave Slavu Srbske pasose I tako ih spasu od Albanske Okupacije i genocida.

 8. Gziim says:

  i sam Stotenberg upozorio Tacija da se ne zebava sa Srb . inace ode Kosovo za 1 dan !!! I kur ce ga brani Nato !!!

 9. Gjorgji Simeoniv says:

  Hronoloshki, patrizanovci su prvi poceli ne mareci velik broj svojih fanova u Makedoniju , ali iako ne razume bash puno grckog jezika od njima poznatim razloga odlucili su da im grci budu braca , pa sad ako Makedonija je grcka , sta je onda josh jedna tura bombardovanja , mi bi platili da na bombarduju i ostave na miru , e da i kosovo je albansko kad sme vec u zargonu navijaca :) Pozdrav od josh uvek bratsku Makedoniju , a zar moze da ne budemo braca , jebi ga navijaci ...

 10. Prorok says:

  Makedonija. To je jedna mala g*vnarska drzava koju je stvorio Josip Broz 1945g. na juznoj Srpskoj teritoriji. Ali nece ni oni dugo, uskoro ce ih pojesti bugari i siptari.

 11. Jasss says:

  Samo da Vi kažam, navivačite "majmuni" se edno gnezdo na narkomani i narušuvači na JRM poznati na policijata... A Vie prodolžete so tresenje gluposti vo vrska so nekoj nivni transparent...

  • Jasss says:

   A ne deka i ednite i drugite ni se "braќa", NEPRIJATELI SE!!!

 12. Ratko says:

  Nemojte tako o Grckoj!!

 13. Goran says:

  Uvek je tako kad se navijači bave primitivnim politikanstvom. Baš će navijači Partizana kroz parole dati Grčkoj Makedoniju (Makedonija je Grčka) i baš će prilepski navijači svojom parolom prizvati NATO bombardovanje! Svi smo u ovom balkanskom loncu u istim govnima nacionalizma, nemaštine i manipulativne političke elite. Samo nam svima fale ovakvi navijači u celoj toj papazjaniji. Moja poruka je: kad idete na utakmice, navijajte za svoje i ne jedite govna o teritorijama, bombardovanju i finansijskoj situaciji drugih država!

 14. bato says:

  JA VAMA ZELIM STO VISE SIPTARA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *