СТРАШНО! Србе третирају слично као нацисти Јевреје, А СРПСКА ВЛАСТ ЋУТИ!

STRAŠNO! Srbe tretiraju slično kao nacisti Jevreje, A SRPSKA VLAST ĆUTI!

11 marta 2018

Piše: Oliver VULOVIĆ

JAK upliv ekstremne ubrzanosti evroatlantske razdražene rusofobne politike doprineo je da većina političkih grupa u Srbiji, koje za sebe misle da su političke partije, pokuša da tokom predizborne kampanje oživi delić petoktobarske doktrine.

Mislile su da će u zbiru makar zagaziti na put političkog preokreta. Ali, nisu uspele jer u tome nije bilo nišata osim visoke intezivnosti jalovog delovanja.

Sa oprečnom političkom koncepcijom na planu nacionalnog izašla je samo DSS (Dveri su svoj nacionalni predznak svele na kolorit ulaskom u tehničku koaliciju sa DJB), ali zbog jasno  neizraženog otklona od petooktobarskog diskursa DSS je završila usamljena i rezultatom osramoćena.

To će biti usud ove partije i u svim budućim političkim merenjima ukoliko svoju, širokim masama prihvatljivu nacionalnu optiku i sa izuzetnim predsednikom, ne liši „ozbiljne podrške“ uticajnih petooktobarskih pozadinaca u svojim redovima koji doprinose da prosečni glasač izrazi svoje lične simpatije za DSS ali zbog „višeg interesa“ na biračkom mestu ipak „povuče ručnu“ i opredeli se za opcije u kojima su petooktobarci trenutno relikt bez uticaja i tu, gde trenutno jesu u zanemarljivom broju su imenovani za oči dušmana samo u cilju dimne zavese ili pogrešno postavljene strelice u srpskom političkom lavirintu.

Tvrda demarkaciona linija prema dešavanjima iz 2000-te godine, zahvaljivanje uz dodelu ispraćajućih plaketa onim članovima DSS koji u nosu još uvek sa zadovoljstvom imaju miris dima spaljene Skupštine a koji apelima za sveto Kosovo pokušavaju da natalože što više prašine zaborava na sopstveni ogromni udeo u gubljenju nimalo manje svete Crne Gore i uz snažne udare na neoliberalni poredak koji je uspostavio Vučić je jedini recept da birači i konačno poveruju u predznak „nova“ sa kojim se DSS pojavila na ovim izborima.

Zaista, novi DSS i one stare Dveri – uz asistenciju dolazećih nacionalnih pokreta – biće preko potrebni ovoj državi u slučaju Vučićevog proklizavanja na kosmetskom pitanju jer retorika sa Zapada postaje opet jača.

Taman smo malo medijski zaboravili na predodređenu nam poziciju „na liniji vatre“ kad eto ti ga norveški ambasador Bjornstad koji preteći, usput braneći stavove koje je u Beogradu iznosio Brajan Hojt Ji, poručuje – da bi Srbiji „bilo mudrije“ da vodi politiku više u skladu sa zemljama EU i tako pokaže spremnost da bude „pouzdani član“ Unije – šaljući tako jasno upozorenje o već spremljenom spektru neprijateljstava ukoliko Srbija odstupi od za nju u Briselu, Londonu i Vašingtonu definisane matrice.

Koordinisano sa Norvežaninom, tokom saslušanja pred Odborom američkog Senata za oružane snage, komandant snaga NATO-a u Evropi, general Skaparoti – na pitanje koja je zemlja najveći problem u regionu – spremno je odgovorio – Srbija, kao država, zajedno sa srpskom populacijom na Balkanu.

Dakle, i u ovom izvlačenju karata za srpski narod su predviđene sitne i nespojene sparušene lucerke i lišće.

Ono što se najbrže pali i najbrže gori.

Marš fašizma postmoderne ima sve jači i zvučniji korak a huk onih koji marširaju sve je zlokobniji i krvožedniji.

Savremena anglosaksonska estetizacija Nacizma (Skaparotijevo proglašavanje cele srpske populacije za problem nije ništa drugo do akt gole mržnje u stilu u kojem su nekada na isti način označavani i Jevreji u praskozorje Konačnog rešenja) kroz krivotvorenje i zloupotrebu ideja slobode i demokratije ovog puta umesto Krupa, Hajnriha Hofmana, Forda i Edvarda Osmog sada uz sebe ima Volstrit, Siti, briselsku kliku, izvitoperenu evropsku levicu, kraljevsku kuću u Rijadu.

Savremeni fašisti kao ni njegovi prethodnici, koji su izazvali Veliki i Drugi svetski rat, na ovim prostorima nemaju razloga da menjaju metu niti će je menjati.

To već vidimo na prostoru Bliskog Istoka gde je trenutno na sceni genocid nad hrišćanima i šiitima a kojeg je Srbija prošireni deo.

Moramo učiniti sve da takav razvoj događaja dočekamo spremni.

(Fakti)

KOMENTARI8 komentara

 1. Sančo Pansa says:

  Sada već imamo mogućnost da se spasimo uz pomoć Rusije i njenih saveznika, ali to što u našoj vladi glume Zapadnjake ne praveći se da ne vide da nas tretiraju kao životinje, bi moglo da nam se obije o glavu!

 2. Milutin says:

  Orekstrirana propaganda kako kaže doktor ČOMSKI je podmukla, prljava i uperena protiv ljudskih života a sprovode je institucije države amerike svaka za sebe posebno bez obzira na belu kuću i njenu spoljnu politiku. Tako ove fašističke ubice SRBA I SRBSKE DECE iz trule ameriuke i evrope opet počinju tu orekstriranu propagandu u sred SRBIJE A KAD JE IZGOVORI BILO KOJI AMBASADOR NA OVAKAV UVREDLJIV I KRAJNJE PODMUKLI NAČIN ONDA JE TO NEPOŠELJNI DIPLOMATA U DRŽAVI SRBIJI. Na našu žalost ovoj i ovakvoj vlasti u SRBIJI su preče te UBICE SRBA I SRBSKE DECE NO SVI MI SRBI I ZATO I NEMA ADEKVATNE REAKCIJE NA DIREKTNO MEŠANJE PRILIKOM BEOGRADSKIH IZBORA, IZJAVOM OVOG FAŠISTE IZ NORVEŠKE, IZJAVOM ONOG UBICE U SENATU TRULE AMERIKE....

 3. Lazar says:

  Nije zgodno kada te veliki igrači kude, ali u ovom slučaju više volim da nas ova sstoka kudi nego da nas hvali.

 4. Velika Metla says:

  Od 5.oktobra vlasti koje su bile,pa sve do danas,nisu SRBSKE vlasti,nego vlasti Srbije! Da su to srbske vlasti njih bi izabrao narod na slobodnim izborima u slobodnoj državi,sa preko 90% učesnika u izborima! A pošto je Srbija okupirana,a u okupiranoj državi NEMA slobodnih izbora,ova vlast sa svim prethodnim vlastima nisu srbske,nego su nametnute od okupatora! Srbija se NIKADA izborima neće osloboditi od okupacije anglosaksa!

 5. Drago says:

  Nije ovo srpska vlast, već zavrbovana od strane amera. Poslije 2000 više nikada neće doći na vlast koja će zastupati srpske interese.Ovaj je prodao sve što je mogao, zato je i oterao Nikolića, jer mu je on smetao.

 6. gaga says:

  Zapad je bolestan totalno u svojim ideologija od fasizma,nacizma i komunizma sve izlazi iz njihove kuhinje a u ime nekog modernizma i sasavanja svet!ma muka mi je.ja sam jednom doktoru koji radi samnom a koji je pokazivao snazan rasizam naspram Srba rekao jedanom da ta njihova politika vodi ka dehumanizaciji jednog celog naroda isto sto su uradili jevrejima i da je samo jedan korak do genocida!On je odmah okrenuo plocu i poceo kao da s epravda da to nije to i bla bla.Zato su oni i uvili bombardovanje u fine oblande i nazvali celu operaciju "Milosrdni andjeo".Zivim sa njima 22 godien znam ih kako disu!

  • Velika Metla says:

   gaga,ne znam je li ti poznata poslovica nastala još pre više od hiljadu godina,koju su naši preci izgovorili? A glasi "zapadu je majka laž,a otac obmana"! I da li mi treba da postupamo drugačije od ovoga izrečenoga? Ja mislim,tvrdim,da NE! Ko se drži ove izreke,istinite,NIKADA neće pogrešiti u odnosu prema zapadu! Niti će biti iznenađen zapadnjačkim lažima i zlu! Zapad se odavno stavio na stranu sotoninu,kad je prihvatio izjavu sotoninu upućenu Gospodu Bogu,u kojoj je osporio tvrdnju i reč Gospoda Boga,kao i nameru Gospoda Boga,"da će se ćovek odreći Boga zbog materijalizma"! A Bog mu odgovorio "hoće mnogi,ali neće svi"!

   • goran says:

    Ne uplici boga u stvari previse banalne, nije to dobro.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *