СТРАВИЧНА НАЈАВА РУСКОГ ПОЛИТИЧАРА: САД ускоро престају да постоје – трајаће још највише…

STRAVIČNA NAJAVA RUSKOG POLITIČARA: SAD uskoro prestaju da postoje – trajaće još najviše…

24 septembra 2020

Lider ruske Liberalno-demokratske partije – Vladimir Žirinovski (74) – izjavio je da će Sjedinjene Države postojati još samo 15–20 godina.

Naglasio je da će raspad Sjedinjenih Država njemu biti „poklon za stoti rođendan“.Ocenio je da se Mihail Gorbačov bio uplašio „ratova zvezda“, a da Amerika nema moćnije rakete od ruskih. Čak je dodao: „Tramp nema baš ništa!“.

Žirinovski je SAD nazvao „zemljom buvljaka“ koja neće preživeti njegov stoti rođendan:

„Za mene će biti poklon kada bude objavljeno da je američka država nestala. postojaće Meksikanci i Kanađani, ali će SAD nestati!“.

(Fakti)

KOMENTARI6 komentara

 1. Cmarkovic C. says:

  Amin

  • Ustaće narod na narod i Carstvona carstvo says:

   Uveren sam ali uveren, uveren da je Žirinovski previše optimista po pitanju od 15 do 20 godina. Pre bih rekao da će to biti od 3 do 6 godina. Za to vreme će mnogo, mnogo toga da se izmeni a posebno SAD, tj. verovatno će postojati samo virtuelno. Duboka država narasta, a SAD sa sve crnjama se umanjuje i nestaje.

 2. M says:

  U najgoroj ili najboljoj varijanti(ovisi tko gleda i iz kojeg kuta),USA će se"pročistiti"i obstati!A prije toga će zamijesiti i uvaliti Veliki Rat Euro-Aziji-Blistoku,kao najvećem konkurentu,i tu će biti najveće krvoproliće i razaranja!Svi će se napušiti,i izvući se samo ako bude bar jedan dovoljno pametan,dobar i sposoban!

 3. padre says:

  Mučim se već dva sata, ali nikako da shvatim, šta je to stravično?Stravično jebilo ono, kad su tu zemlju oteli Indijancima, a ovo,pa kod nas se u četir sto godina promeilo ist toliko država, pa nikom ništa, teramo po starom!

 4. rade says:

  Amerika je na granici gradjanskog rata,ustvari rasnog sukoba.Americki san ne postoji vise,amerika je od zemlje blagostanja postala zemlja nezaposlenosti,socijalnih slucajeva i gladne djece.Sad je svako svakome kriv,a u zemlji koja ima vise oruzja u posjedu civila nego vojske,sve je ocekivati.

 5. Grin Grass says:

  "Ne lipši magarče do zelene trave." Jer doći će carstvo Božije kada će On dati svakome od nas po delima našim.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *