СТРАВИЧНА ПРИЧА О ХАРАДИНАЈЕВИМ ЗЛОЧИНИМА: Убили су бебу од 14 дана!

STRAVIČNA PRIČA O HARADINAJEVIM ZLOČINIMA: Ubili su bebu od 14 dana!

13 januara 2017

631478_baby-1845883-960-720_f

Marko Đurić je nakon sednice Vlade na kojoj se raspravljalo o puštanju Haradinaja na slobodu, izneo nekoliko detalja o zločinima ovog Albanca i ostalih OVK pripadnika.

On je ispričao i stravičnu priču u kojoj je stradala beba od 14 dana. Naime, oni su upali u kuću Srbina, i pitali ga šta ima za jelo. Kada je odgovorio da ima pasulj, ali bez mesa, jedan od pripadnika OVK je usmrtio njegovu kćerkicu od 14 dana, i rekao mu „Eto, sad imaš meso!“

Stravične detalje zločina Đurić iznosi kako bi ukazao da li je ovo, ali i ostalo ubijanje nedužnih civila nedovoljan razlog da Haradinaj bude izručen pravosudnim organima Srbije.

Kaže i da je deo optužnice da je Haradinaj lično silovao jednu Srpkinju, a nakon njega, 40 sati su je silovali i drugi pripadnici OVK.

Ministarka Kuburović kazala je na konferenciji da Srbija neće odustati od zahteva za izručenje Haradinaja.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Moma says:

    Francuska, kobojagi srpska prijateljica, Srbi podigli monumentalni spomenik srpsko -francuskog prijateljstva na Kališu, od sve te ljubavi priznala Kosvo i šiptarsku vlast. Za Francuze je Kosovo definitivno država baš onako kako to smatra i EU, te od predaje tog šiptarskog zlikovca nema ništa. Neće ga oni isporučiti , njega ne traže Šiptari za ta ubistva počinjena na KOsovu, traži ga Srbija koja je van granica šiptarske ingerencije. Uvjeren sam da se taj zlikovac vraća samodobitno u Prištinu. Srpski političari nikako da shvate da je za EU šiprtarija važnija od Srbije, tamo su rude koje njih interesiraju. Tamo je ugalja da naprave termocentrale koje će trovati Srbiju i upropastiti Kopaonik a oni imati jeftinu električnu energiju u prenosu.Nije njih briga za tog zlikovca Haradinaja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *