СТРИЦ МИЛА ЂУKАНОВИЋА: Kости мог ђеда је извадио из гроба и бацио, да свом оцу…

STRIC MILA ĐUKANOVIĆA: Kosti mog đeda je izvadio iz groba i bacio, da svom ocu…

18 maja 2019

Milan Đukanović (94) stric Mila Đukanovića, predsednika Crne Gore i Aca Đukanovića, vlasnika Prve banke Crne Gore, optužuje svoje sinovce da su pokušali da mu otmu porodičnu grobnicu u nikšićkom naselju Kočani da bi u njoj sahranili svog oca!

– Na groblju u Kočanima nalaze se grobovi svih Đukanovića. Grob mog đeda Šakoja prenet je sa groblja Čevo na Cetinju u grobnicu u Kočanima, koja se nalazila na najlepšem mestu, prva je do crkve! Međutim, ta grobnica je ukradena. Ploče su skinute i odnete, dok su iz raka izvađene čak i kosti mog đeda! Posle toga je prekrivena pločama i nasuta zemljom da se ne vidi da je tu bila grobnica. Ja sam najstariji Đukanović, sramota je da to rade. Jeste li iđe čuli tako što? – pita starac na izvornom ijekavskom.On kaže da je sasvim slučajno otkrio da je grob poharan.

– Nameračili su se na tu grobnicu jer je na lepom mestu, da bi tamo svom ocu napravili mauzolej. Ovo je velika bruka, ali hoću da narod zna šta se radi – ogorčeno kaže Milan Đukanović.

Milo Đukanović nije odgovorio na ove reči njegovog strica.

(Srbija danas)

KOMENTARI9 komentara

 1. samostalan says:

  Sta drugo ocekivati od kriminalca Mila.

  • Velika Metla says:

   Beli orao,ma se "striko" nije "ogadio" na 3 miliona! Ne pada iver daleko od klade.

   • Rafmanjinov says:

    Tacno,ja da sam na mestu ovog starca,od sramote na ulicu ne bih izasla,a gde god da ih sahrane,kad se promeni vlast i ovaj izdajnik ode na djubriste istorije,mislim da ce mu Srbi iz Crne Gore i grob preorati,da se ne zna da je takav izrod ikad postojao.

 2. Budi Bog s nama says:

  Iđe smo čuli a kako nijesmo crni Milo, pa na Kosovu su svi srpski grobovi, grobnice i mauzolerji razrovani, jesi li ti iđe čuo tako nešto? To što sam pričaš je bruka za tebe samog i za tvoj narod koji si pretvorio u kriminalce, no što li će biti sa tvojim kostima kako kažeš najstarijeg Đukanovića, a valjda misliš najmlađeg i najgoreg?

 3. Budi Bog s nama says:

  Vala si se ti zacario preko leđa i grbe svog napaćenog naroda da bi mogao da mu pokažeš svetlost kriminala na kraju tunela. Šteta samo što ste se tako dugo od Srbije napasali pa da se odmetnete, e, u vama je krvi srbskih hajduka i odmetnika?

 4. padre says:

  Sad su se i oni posvađali, i to ne zbog njive!

 5. Boss Serbia says:

  Pa veći fašista i Amerikanac koji je unakazio svoju zemlju se nije rodio!!! Pa ni Njegoš od ove nesrećne crne gore ne jadan mogao ništa s njom da živi 300 G .... Šta je ovaj narkodiler uradio svom narodu, pojeftinjuje i njegova glava... Pojaviće se neki Gavrilo Princip i dole ako Boga ima...

 6. teoretičar says:

  Saće ga milojko optužiti za državni udar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *