СТРОГО ЧУВАНА ТАЈНА: Kлинтон имао 400 убица на Kосову! Многи страдали од српске руке!

STROGO ČUVANA TAJNA: Klinton imao 400 ubica na Kosovu! Mnogi stradali od srpske ruke!

16 maja 2019

Bivši predsednik SAD Bil Klinton imao je 1998. i 1999. godine najmanje 400 svojih ubica, vojnih specijalaca na Kosovu i Metohiji koji su se borili na strani terorističke OVK.

Ovo tvrdi američki politikolog Fil Batler, koji kaže da ima mnogo dokaza da je Vašington pomogao albanskim teroristima, iako američka administracija i danas negira svoju umešanost. Batler dodaje i da je ovaj model „pomoći“ potom preslikan i u Ukrajini, Libiji, Siriji…Američki ekspert objašnjava da su funkcioneri Stejt departmenta direktno uspravljali svojim specijalcima ai tako vukli konce i kontrolisali situaciju na KiM i Balkanu.

– Pouzdano znamo da su kod nas tajno obučeni pobunjenici odigrali ključnu ulogu u fragmentiranju regije preko organizacije poznate kao Atlantska brigada, koja se borila u ratu na Kosovu na strani Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), a brojala je oko 400 naoružanih boraca… Pronašao sam priču o Francuzu koji je trenirao Atlantsku brigadu, što u svemu podseća kasnije na Ukrajinu, Libiju i Siriju. „Vidite „obrasce“ koje nas vode do istine i više nego dovoljno. Stravična stratišta legitimne države Jugoslavije su služila za ulaganje u podelu preostalih komada zemlje, uz pomoć američkih predsednika, britanskih gospodara i nemačkih industrijalaca. Atlantska brigada je delovala u raznim posredničkim ratovima na Balkanu, a važni pripadnici su joj bili smrtonosne uboice iz inostranstva. Američki funckioneri u vrhu su ih dobro poznavali i upravljajući njima su vukli konce na Kosovu i širom Balkana. Jugoslavija je postala prototip, primer za delovanje u Avganistanu i Iraku, Arapskom proleću – smatra ekspert.

Prema njegovim rečima, Jugoslavija je postala prototip i primer za delovanje u Avganistanu i Iraku i na drugim žarištima.

– Imena Medlin Olbrajt, Havijera Solane, generala Veslija Klarka i drugih se i dalje spominju. U bivšoj Jugoslaviji su prijatelji ključnih igrača u vladama doslovno planirali pretvoriti narode i zemlje u kreditore i investicioni „eldorado“. Priča o genocidu u ime demokratije je prestrašna – kaže Batler.

General Vladimir Lazarević kaže da ovo ne bi trebalo nikoga da iznenađuje.

– Znam sasvim sigurno da su pripadnici specijalnih snaga SAD, Britanije, Nemačke i drugih država i pre agresije na našu državu obučavali albanske teroriste u desetak kampova širom Albanije, kao i po Evropi. Značajan broj njih bio je u ulozi instruktora terorističke pešadije za sve vreme kopnenih napada preko naše državne granice. Takođe, više stotina specijalaca ubačeno je na Kosovo i Metohiju u cilju izvođenja diverzantskih akcija, ali bez uspeha. Deo njih glavom je platio učešće u agresiji na našu zemlju – naglašava Lazarević.

(Informer)

KOMENTARI5 komentara

 1. Djordje says:

  Ma koliko usa ubice bili specijalno obuceni oni ipak ostaju debilianglosaxsonski. Trenutno vise nemaju novog oruzja jer nema vise para da kupuju naucnike po svetu. Poceo je njih krah od 1999 udaro na nebesku Srbiju koja je na zalost odredjena od boga da kaznjava sve imperijalne sile. Daj boze da bude ovo zadnja sila i da se ne pojavljuje nove imperijalne sile.

 2. Ainu man says:

  "strogo čuvana tajna" je obelodanjena u 90%holivudske produkcije. Oni to i ne kriju, jer ceo svet to oseća na svojoj koži. Dosta više "stravično, najveća tajna, šokantno...", i tako vas čitaju.

 3. vasa says:

  Ne zaboravite da pomenete prijateljsku Francusku i njihovu Legiju stranaca

 4. Đorđe says:

  Strašno je što su kupili naše političare da im daju narod na tacni. Pljačkaju nas kroz poreze,komunalne usluge,benzin,cigare pa čak i na hlebu koji teško može više da se zove hleb jer je pun stranih aditiva. Dobro oni znaju da je najveći resurs jedne države njen narod.

  • Velika Metla says:

   A Ko sprečava taj narod da završi s takvim političarima? Niko. Sva ta bagra koja je bila na vlasti od 5.oktobra,pa do dan danas,se slobodno šetka u tom istom narodu kojega su ojadili. I nikom ništa! Čak ćeš čuti kako kažu pripadnici toga istoga naroda "bili su sposobni"! Toliko o tom narodu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *