СТРУЧЊАК ЗА БЕЗБЕДНОСТ УПОЗОРАВА: Кључно је питање да ли ЕУ и САД заиста желе да пуштају крв на Балкану или не

STRUČNJAK ZA BEZBEDNOST UPOZORAVA: Ključno je pitanje da li EU i SAD zaista žele da puštaju krv na Balkanu ili ne

31 jula 2021

Stručnjak za bezbednost Dževad Galijašević kaže da odluka Valentina Incka pripremljena pre tri meseca, a da je čekao političku podršku od Vašingtona, Londona i Brisela.Kaže da je Aleksandar Vučić jedini političar koji je na desetinu puta ponovio da se zalaže za saradnju Srbije i BiH, te ističe da je jedna od tema sa Erdoganom, iako o tome nije bilo priče u medijima, sigurno bila Inckova odluka.

– Ključno je pitanje da li EU i SAD zaista žele da puštaju krv na Balkanu ili ne. Ako ne žele, zakon će sigurno biti povučen – kaže Galijašević.

Incko nije brinuo ni o jednom problemu iz realnog života BiH, smatra on.

– Valentin Incko je hteo da sruši mir i ovaj put pozvao se na odredbu zaključka bonske konferencije iz 97. godine – rekao je Galijašević za Pink.

(Večernje novosti)

KOMENTARI4 komentara

 1. Hristovski says:

  SAD i EU, sprovode puštanje krvi na Balkanu, oni to i ne mora da žele ali slušaju Kneza Tame koji će stara zmija, đavo ili sotona koji je od početka ubica ljudi. Vladar ovog sveta je Knez Tame i vlada iz vazduha kroz sinove nepokornosti Bogu, i to će trajati do pojave pravednog i večnog carstva Božijeg koji će po pravednom sudu svom svakome od nas dati platu po delima našim. Svi su krivi i svi su zgrešili ali je jedino opravdanje i pomirenje sa Bogm kroz žrtvu i delo Isusa Hrista našeg Gospoda i Spasitelja.

  • Ovcoizovani covid idioti says:

   Eto sad si ponovio ono sto smo svi culi milion puta a sve hrpa gluposti. Misli svojom glavom. Ti tvoji hriscani upravo sada ujedinjeno sa ostalim religijama promovisu vakcinisanje depopulacijskim otrovima.

 2. Gospodi Pomiluj says:

  Okruženi smo našim dušebrižnicima iz Eu i Usa, jedini problem je to što oni nastoje da nam bezbedno puste dušu. Mi to shvatamo i sarađujemo sa njima.

  • Ovcoizovani covid idioti says:

   Mister Jeshua ti sigurno nece pomoci i da ga cekas jos 2000 godina. I hriscani pravoslavni promovisu depopulacijske vakcine-otrove kao i vatikaneri, mundjosi i politicari, svi su oni paraziti i paraziti. Nema spasa u cifuta Jeshuu kolko mu se god molili.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *