СТРУЧЊАК ЗА БИБЛИЈСКА ПРОРОЧАНСТВА: Ускоро ће Америка доживети пропаст, постоје и докази!

STRUČNJAK ZA BIBLIJSKA PROROČANSTVA: Uskoro će Amerika doživeti propast, postoje i dokazi!

24 juna 2015

biblija4-640x419Da li i vi osećate da dolazi nešto veliko? Nedavno su krenule razne glasine na internetu o tome šta donosi druga polovina 2015. godine. Stručnjak za proročanstva Biblije, Džoel Rozenberg, upravo je objavio zloslutnu poruku na svom blogu u kojoj navodi „nešto dolazi, moramo biti spremni“.

„SAD bi mogle da dospeju u ozbiljnu nevolju, a događaji od prethodnih par meseci i te kako upućuju na to. Nešto dolazi. Ne znam šta, ali moramo biti spremni na to“, napisao je on.

Zbog čega je Rozenberg toliko zabrinut? On je na svom blogu naveo sledeću listu:

– Nasilje pogađa mnoge gradove, škole i crkve. Masovno ubistvo u crkvi u Čarlstonu je dovoljno loše samo po sebi, a deo je sve veće epidemije masovnih ubistava u Americi.
– Rasizam nas razdvaja i to postaje sve gore.
– Vrhovni Sud bi svakog dana trebalo da izglasa novu definiciju braka i ukoliko učini protivno onome što piše u Bibliji, Gospod će nas sigurno kazniti zbog toga.
– Abortusi su postali česta pojava, a od 1973. godine, Amerikanci su ubili 57 miliona dece putem abortusa. Da li će se Bog osvetiti za genocid nad njegovom kreacijom?
– Kao da sve ovo nije dovoljno, brakovi i porodice se raspadaju. Siromaštvo je sve veće. Upotreba droge i alkohola nikad nije bila veća.
– U inostranstvu, Iran preti nuklearnom bombom.
– Islamska država se širi na Bliskom istoku, osvajajući Siriju, Irak i Libiju.
– Kremlj postaje sve agresivniji.
– U međuvremenu, naši političari raspravljaju o nebitnim stvarima.
– Mnogi Amerikanci se ne nadaju boljoj budućnosti niti imaju poverenja u vlast, medije, a u poslednje vreme ni u crkvu. Zaista, mnogi se odriču vere u Gospoda Isusa Hrista.

Iako Rozenberg nije odredio neki poseban datum, mnogi istaknuti stručnjaci ukazuju na jesen. Lindzi Vilijams, Martin Armstrong i Aleks Džouns upozoravaju da će naredni meseci biti ključni.

Pored Džoela Rozenberga, još jedan stručnjak za biblijska proročanstva, Rej Gano, tvrdi da će do ekonomskog kolapsa doći početkom treće četvrtine 2015. godine. On tvrdi da su se gotovo svi ekonomski kolapsi u SAD dogodili u septembru ili oktobru i daje primere:

– Crni ponedeljak – 28. oktobar 1929. godine – Berza počela da se destabilizuje, nakon čega je došlo do kolapsa i početka Velike depresije.

– Crni ponedeljak – 19. oktobar 1987. godine – Berza širom sveta je propala, gubeći na vrednosti za vrlo kratko vreme. Kolaps je počeo u Hong Kongu i proširio se preko zapada do Evrope i SAD.

– Crni petak – 13. oktobar 1989. godine

– Mini kolaps – 27. oktobar 1997. godine

– septembar 2001. godine – Sami napadi 11. septembra su doveli do gubitka od 40 milijardi dolara u osiguranju.

Poslednji put, mnogi nisu bili svesni toga šta se dešava kada je došlo do kolapsa berze završetkom Šemita godine 2008. godine. Međutim, ovoga puta svi znaju da kraj Šemita ciklusa dolazi ovog septembra.

Drugi, koji sekularnije gledaju na stvari, takođe su veoma zabrinuti zbog onoga što dolazi ove jeseni. Na primer, analitičar za dragocene metale, Dejvid Morgan, upućuje na septembar još od početka godine.

Džef Bervik takođe upućuje na septembar mesec, navodeći da se bliži sledeća ekonomska kriza.

Šta sve to znači?

Da li će stvarno doći do finansijske krize (ili nečeg mnogo goreg) u drugoj polovini 2015. godine?

Majkl Snajder (End Of The American Dream)

(Webtribune.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Nebojsa says:

    Kakva glupost! Imali pisac ovog članka i malo mozga? Navodi kako će kolaps desiti " početkom treće četvrtine", a zatim kao potvrdu kostatuje da su se sve velike krize desile u oktobru, novembru ili septembru! Molio bih autora teksta da izračuna te godišnje četvrtine i razmisli koji su to meseci na početku i kraju istih . Počinjete da ličite na čuveni list TREČE OKO!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *