СТРУЧЊАК ЗА ТЕРОРИЗАМ ОТКРИВА ко је режирао напад у Берлину и ко је заправо „Србин Бобан“ (ВИДЕО)

STRUČNJAK ZA TERORIZAM OTKRIVA ko je režirao napad u Berlinu i ko je zapravo „Srbin Boban“ (VIDEO)

28 decembra 2016

The crashed window of a truck is seen at a Berlin Christmas market

Dževad Galijašević kao i uvek oštar i iskren, izrekao je mnogo šokantnih stvari u ovom intervjuu.

Na optužbe Bošnjaka da je blizak sa Dodikom on odgovara da bi Bošnjaci od Dodika trebalo da nauče kako se voli država, jer iz najvećeg kantona u BiH vidi da se tamo ne gradi ništa osim što radikalni islamisti grade svoje džihadističke i terorističke centre.

Pitanje poplava Dodik je najbolje rešio, pitanje odbrane, subjektiviteta, državotvornosti, kao i odgovor stranim trećerazrednim, nevažnim ljudima.

Bakira Izetbegovića ne poznaje i kaže da mu upoznavanje sa njim ne treba jer je sinteza onog najgoreg što je njegov otac Alija nosio.

Bakir je korumpiran, nema osećaj za državu, on je posvađao Bošnjake sa svima pa i sa Srbima i Hrvatima.

Bakir je odlučio da nema dobre odnpose sa Srbijom i Hrvatskom ali zato ima dobre sa Turskom, Pakistanom i svakom islamskom zemljom.

Ovakvu Bakirovu Bosnu ne želi niko u svetu.

Ono što su i neki srpski mediji preneli da je takozvani Boban Simeunović u vezi sa masakrom u Berlinu je laž. Srbima su pripisali sve što se može, samo još da ih vežu sa radikalnim islamizmom.

Taj Boban nije Srbin i nema nikakve veze sa Srbima. To što je Bobanov otac Slavoljub iz Šarbanovca živeo kod Bora, ne govori da je Boban Srbin. Boban je rođen u Nemačkoj i rođeni je Nemac. On je odrastao u Nemačkoj, školovao se u Nemačkoj, čitav život je proveo u Nemačkoj, ima državljanstvo Nemačke a nema Srbije i ne zna srpski jezik.

Boban je Nemac koji je prešao u islam.

Istu tezu su proturili sa Bobanom Depićem koji je ustvari džihadistički koljač Lavdrim Muhadžeri, a on je Albanac sa lažnim srpskim pasošem.

Ponovo podvlačim, Srbi nemaju veze sa džihadom ili radikalnim islamom, Boban nema veze sa Srbima, on je proizvod nemačkog društva koje ga je odgojilo.

Masakr u Berlinu je smišljen da bi se medijski pokrilo ubistvo ruskog ambasadora u Turskoj a to su izvele tajne službe CIA i BND iz baze Indžirlik.

Galijašević tvrdi i da su Nemci režirali lažni napad u Berlinu što je utvrdio i nemački novinar koji ništa od navodnih tragova krvi nigde nije našao. To je ta matrica laži koja postoji još iz navodnog napada na Svetski trgovinski centar gde teroristi navodno gube svoje legitimacije i dokumenta baš na mestu navodnog zločina.

19 pasoša je ostalo od navodnih uzvršilaca terorističkog akta u Americi. To ostaje kao spomen Obaminoj administraciji koja je ubila 3 miliona muslimana i 7 država razorila i vratila ih u kameno doba.

U Americi nema terorističkih akcija ali ih ima u Evropi jer ih Amerikanci organizuju.

Da bi se razbila Al Kaida treba se razbiti CIA, a ona je postavila Al Kaidu i u BiH.

Nemačka je dozvolila totalnu dezitengraciju bezbednosnih agencija i zato im se događa namešteni lažirani masakr u Berlinu sa tobožnjom izgubljenom ličnom kartom teroriste.

Tog navodnog teroristu su ubili italijanski policajci u rutinskoj kontroli a u 5 sati ujutru ne postoje rutinske kontrole. Propusti koje je nemačka bezbednosna služba pravila su previše diletantske da bi bile stvarne. Izmislili su i gurua u celoj operaciji a guru postoji u Indiji a ne u islamu, pa su izmislili i srpskog džihadistu koji ne postoji.

Još mnogo neverovatnih stvari koje se događaju širom sveta pogledajte u ovom intervjuu.

Webtribune.rs

KOMENTARI6 komentara

 1. Stepa says:

  Sve potpisujem. Posebno naglasavam objasnjenje u vezi Bobana. Kakav su g... ovi sa zapada.

 2. Jao maco says:

  Vide ti kolko Galijasevic znade o Bobanu. Interesantno! Ako je Svaba otkud njemu ti podaci.

  • Vanja says:

   Sve novine su objavile u vestima da je Boban tamo rodjen, da se skolovao i ozenio nemicom. Bilo je neobicno nekoga ko je ceo zivotni vek u Nemackoj, nazvati srbinom. Da je postao svetski prvak u necemu, bio bi Nemac.

 3. padre says:

  E pa, "Jao maco", ti zini, da tikažem, odakle zna!Pa čak i ti si naućio, da koristiš internet!

 4. Biljana says:

  Ljudi ovde niko ne pominje nikakvog bobana vec muslimanske ekstremiste

 5. smiki says:

  majmune jedan pogledaj tv ili otvori neki internet portal, sve pise

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *