СТРУЧЊАК ЗАЛЕДИО ЗАПАД: Нема те силе која у Црном мору против Русије може издржати дуже од 15 минута

СТРУЧЊАК ЗАЛЕДИО ЗАПАД: Нема те силе која у Црном мору против Русије може издржати дуже од 15 минута

26 јула 2021

Обавештајни стручњак Јаков Kедми указао је на размештање снага у црноморском региону и оценио шансе да бродови НАТО-а издрже конфронтацију са Руском Федерацијом.Украјински западни савезници већ неколико година раде на јачању војног потенцијала ове земље, који користе као својеврсни мач против Русије.

Међутим, чак и стално присуство војних бродова НАТО-а у Црном мору није у стању да драстично промени однос снага у региону.

Ово мишљење је изразио бивши шеф израелске специјалне службе „Натив“ Јаков Kедми.

Стручњак је приметио да Црноморска флота није најспремнија за борбу у руској морнарици, али је снага њених бродова довољна да у потпуности осигура руску доминацију у црноморском региону.

Војно је, према његовом мишљењу, Русија једина овде држава којој ниједна држава не може војно да се одупре, чак и уз подршку НАТО бродова.

„Било који непријатељски брод у Црном мору неће трајати дуже од 15 минута“, рекао је Kедми и проценио да је то крајњи рок за постојање флоте НАТО-а у Црном мору.

Стално присуство страних ратних бродова у Црном мору на ротационој основи не представља велику опасност за Руску Федерацију. Kао резултат, сви НАТО бродови аутоматски играју само улогу додатних циљева за руску војску.

„Објективно, нема флоте која може издржати руску флоту у Средоземном и Црном мору“, резимирао је Kедми ситуацију.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI4 коментара

 1. Max Baum says:

  Ni jedan ruski brod u Crnom moru neće trajati duže od 5 minuta.

  • Anton says:

   Samo su dve stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran. ALBERT AJNŠTAJN

 2. Ovcoizovani covid idioti says:

  Americki svemirski tanjiri ako se podignu iz vojne baze Fort Tex Viler , mogu da lejzerima spalu Crno More i da ga pretvore u pustinjski pesak, kolko su jaki ti Cemerikanci ;-)))

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u