СТРУЧЊАК ЗАЛЕДИО ЗАПАД: Нема те силе која у Црном мору против Русије може издржати дуже од 15 минута

STRUČNJAK ZALEDIO ZAPAD: Nema te sile koja u Crnom moru protiv Rusije može izdržati duže od 15 minuta

26 jula 2021

Obaveštajni stručnjak Jakov Kedmi ukazao je na razmeštanje snaga u crnomorskom regionu i ocenio šanse da brodovi NATO-a izdrže konfrontaciju sa Ruskom Federacijom.Ukrajinski zapadni saveznici već nekoliko godina rade na jačanju vojnog potencijala ove zemlje, koji koriste kao svojevrsni mač protiv Rusije.

Međutim, čak i stalno prisustvo vojnih brodova NATO-a u Crnom moru nije u stanju da drastično promeni odnos snaga u regionu.

Ovo mišljenje je izrazio bivši šef izraelske specijalne službe „Nativ“ Jakov Kedmi.

Stručnjak je primetio da Crnomorska flota nije najspremnija za borbu u ruskoj mornarici, ali je snaga njenih brodova dovoljna da u potpunosti osigura rusku dominaciju u crnomorskom regionu.

Vojno je, prema njegovom mišljenju, Rusija jedina ovde država kojoj nijedna država ne može vojno da se odupre, čak i uz podršku NATO brodova.

„Bilo koji neprijateljski brod u Crnom moru neće trajati duže od 15 minuta“, rekao je Kedmi i procenio da je to krajnji rok za postojanje flote NATO-a u Crnom moru.

Stalno prisustvo stranih ratnih brodova u Crnom moru na rotacionoj osnovi ne predstavlja veliku opasnost za Rusku Federaciju. Kao rezultat, svi NATO brodovi automatski igraju samo ulogu dodatnih ciljeva za rusku vojsku.

„Objektivno, nema flote koja može izdržati rusku flotu u Sredozemnom i Crnom moru“, rezimirao je Kedmi situaciju.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. M says:

  Ima.UFO-i.

 2. Max Baum says:

  Ni jedan ruski brod u Crnom moru neće trajati duže od 5 minuta.

  • Anton says:

   Samo su dve stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran. ALBERT AJNŠTAJN

 3. Ovcoizovani covid idioti says:

  Americki svemirski tanjiri ako se podignu iz vojne baze Fort Tex Viler , mogu da lejzerima spalu Crno More i da ga pretvore u pustinjski pesak, kolko su jaki ti Cemerikanci ;-)))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *