СТВАРА СЕ НОВИ САВЕЗ НА ЗАПАДУ: Интерпарламентарну алијансу чиниће светске силе! А разлог је окупација Истока!

STVARA SE NOVI SAVEZ NA ZAPADU: Interparlamentarnu alijansu činiće svetske sile! A razlog je okupacija Istoka!

7 juna 2020

SAD i njihovi zapadni saveznici formiraju novu anti-kinesku alijansu za borbu protiv uticaja azijske nacije širom sveta.

Novu grupu, Interparlamentarnu alijansu za Kinu, čini osam zemalja iz celog sveta, uključujući tri člana Saveta bezbednosti SAD. Izveštaj kaže da će grupu činiti Ujedinjeno Kraljevstvo, Sjedinjene Američke Države, Kanada, Japan, Norveška, Švedska, Nemačka i ostatak Evropske unije.U izjavi, grupa je rekla da ima za cilj da „konstruišu odgovarajuće i koordinisane odgovore i pomognu u pronalaženju proaktivnog i strateškog odgovora na pitanja koja se tiču Narodne Republike Kine.“

Kopredsedavajuće nove grupe činiće američki republikanski senator Marko Rubio i demokratski senator Robert Menendez, bivši japanski ministar odbrane Gen Nakatani, članica Odbora za spoljne poslove Evropskog parlamenta Miriam Lekman i poznati član konzervativnog parlamenta u Velikoj Britaniji Ijan Dankan Smit.

„Došlo je vreme da se demokratske zemlje ujedine u zajedničkoj odbrani naših zajedničkih vrednosti. Drago nam je što sam predsedavao Interparlamentarnim savezom za Kini,“ izjavio je Dankan Smit na Tviteru.

(Pravda)

KOMENTARI6 komentara

 1. Rista says:

  Zapad je uvek ujedinjen na svom putu na Istok. Istok nije nikada. Zato Zapad mlati po Istoku svakih 100 godina, pa čak i kad izgubi, ostavlja iza sebe unakažene države koje ne mogu da se snađu i oporave sledećih 100 godina, a onda ih opet napadne. Zadnjih 25 godina neprekidno podvlačim šta je uzrok redovne propasti Istoka, čak i kada vojno pobedi. I ne vredi, brate mili. Ni Putin, ni Si ni Modri ni Batko me ne slušaju. Zato će Rusija opet graditi Moskvu ponovo, Kina opet potpisati ugovor o prodaji droge njenom narodu od strane Ujedinjenog Kraljevstva a Indija...Indija je tek počela da se izvlači iz perioda divljaštva a saće se ponovo vrne. Očigledno, opet ćemo biti svedoci herojskih pobeda i propasti Itočnih naroda. A taman lepo kopirali američki rijaliti po svojim državama. Izgledali su stvarno zastrašujuće lepo. Čak su lepši i od Srbije. Ko žaba sa potkovicom i pile sa sisom. I Rusi i Kinezi i Indijci. Rusi znaju samo hrabro da ginu ali ne i hrabro da se razmnožavaju i da hrabro žive u miru, Srbi su još gori. Oni se uopšte ne seksaju nego su prihvatili društvenu distancu jer su zaljubljeni u zapadna pravila života i više nemaju podmladak. Zapad uvalio Srbima koronu i ne treba im seks više. Zato imaju arape i imaju ko da im zadovolji ženske. Kinezi znaju hrabro da ginu i hrabro se rađaju, Indijci znaju samo tiho da ginu i sve više se rađaju. Pitam se šta će im to? Da treniraju Zapad?

  • Milan says:

   Otišli ste prilično mimo teme. Jasno piše > ŠIROM SVETA će se boriti protiv uticaja azijske nacije, protiv Kineza širom sveta a to znači i u Srbiji će se boriti. Znači na udaru će se naći treće zemlje.

 2. Rista says:

  Ako neko još uvek živi u zanosu propasti Zapada, da mu pomognem. Zapad je na svom putu na Istok već definitivno osvojio sve države Varšavskog pakta. Sledećih 100 godina prisustvovaćemo raspadu tih država i uništenju stanovnika bilo raseljavanjem bilo koronom, bilo izgladnjivanjem, bilo slanjem na front na Istoku da ginu kao marva. Ovog puta Hrvatima će se pridružiti i Srbi. Dakle, države Varšavskog pakta srljaju u nestanak. Ko nam kriv? Usput, Zapad je strahovitim šamarom zaustavio obnovu Rusije. Zakuco je u mestu. Kina je sledeća. Oko Indije se ne mora previše zamarati. Jedna po jedna država i "sila" Istoka pada ili se ljulja do pada. Prvo je Rusija pogođena. Sada je Kina na redu. Jebiga, ne vredi gluvima govoriti niti slepcima pokazivati. Pre 70 godina smo slavili "pobede" a posle 70 godina Nemci ispred Moskve ponovo. Ukrajina je definitivno prešla u ruke Zapada. Sledeća je Belorusija. Kao što vidite, nema vojnih napada ni na jednu državu. Sve padaju bez trunke vojnog otpora a Srbija koja je to pokušala, ostala sama i izdana od svih Istočnih prijatelja. Indija kurvanjski ćutala i kao ona nema veze sa Srbijom i nikada nije ni imala. Greška. Teška greška. Rusija,je povukla najkurvanjskiji potez u svojoj istoriji i ostavila Srbiju na cedilu da malo predane. I jel predanula? Kina je "daleko" i šta ona ima sa Srbijom? Ali kada je put svile u pitanju, onda Srbija nije daleko. Zakasnili ste Kinzei. Ove prostore je već osvojio Zapad i krenuo sa ovih prostora na vas. Nisu znali da ih isto čeka? Gluvi i slepi. Što je najgore i gotovo neverovatno, nema ni trunke svesti niti bilo kakvih pokušaja bilo koje Istočne države da napravi neki vojni savez. Ishod napada Zapada na Istok je već danas jasan. Samo se ne zna hoće li biti uništenja gradova i miliona mrtvih ili će istočne države nastaviti samostalno o "dragovoljno" sa dobrovoljnim samoubijanjem.

 3. M says:

  Novi savez na Zapadu?!??

 4. milorad2 says:

  hijene su se skupile,francuza recimi tu nema, jer su ih već RASČEREČILI "drugari" iz ČOPORA :)a to čeka i ostale članove tohg čopora koji NISU hijene ali su ih ovi ubedili da jesu, dok ne ogladne:)Vrlo je zanimljiva ova otvorena OBJAVA rata kini ali kina nije sama to ej sigurno.Već su pokupali da uvuku ruse u tu priču ali su ODBIJENI tako da če morati da računaju na prilično kompaktan i ne tako mali blok država uz kinu.Ceo problem je što gube finansijski primat i više neće biti moguće štamapoanje lažnih para i pljačka slabijih ekonomija, to ih navodi da krenu SILOM i ovo je samo priprema za otvoreni prvo finansijski a zatim vrlo verovatno PRAVI rat.SVETSKI RAT.

 5. Milutin says:

  Nezasita alavost Zapadnog kapitala stvorila je današnju Kinu. Kinezi proizvedu za Zapadne firme proizvod za 1$ a ove ih svetu prodaju za 10$. A Kina, zrno po zrno - pogača. Ali i Zapad je osim jeftine proizvodnje dobio i bogato, platežno sposobno tržište. Udar na Kinu biće i udar na, Zapadu potrebno, tržište. I tako u krug. Ali niti je Rusija više ona Rusija Romanovih niti je Kina ona rastrzana feudalna Kina. A Zapad je i dalje onaj Holivudski Zapad. On i dalje očekuje da će na svoje izlizane, stereotipe replike dobijati stereotipne odgovore. On nije shvatio da ako nekome daš da umesto tebe prepisuje knjigu taj mora i da je pročita. A kad je puno puta prepiše, naučiće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *