Ствара се сасвим Нови Светски Поредак!

Ствара се сасвим Нови Светски Поредак!

8 априла 2015

gdfrcd-600x439Ближи се ресетовање светског финансијског тржишта без преседана, а ако сте обраћали пажњу, знаци вам сигурно нису промакли. Заправо, мега-инвестициони фондови, власти и централне банке тајно купују и чувају физичко злато, ишчекујући догађај након којег ће долар постати безвредан и након којег ће се појавити нова светска валута.

Међутим, пре него што може доћи до ресетовања, страни повериоци се прво морају решити свог дуга у доларима, а управо то се и дешава, чему сведочи недавни раст долара.

Када се то заврши, уследиће колапс долара, стога се морамо припремити за потпуно финансијско, економско и монетарно престројавање.

Најсигурнији знак да долази до ресетовања финансија јесте тај што централне банке купују злато, уместо да га продају као што су то до сада радиле. Оне сигурно знају нешто што јавност не зна чим прикупљају овај племенити метал.

Врло је могуће да ће се појавити једна сасвим нова валута која не мора обавезно бити подржана златом, већ може да се искористи и СДР (Специјална права извлачења) механизам.

Када дође до ресетовања, злато ће неконтролисано расти, док ће долар реципрочно опадати.

Пошто се цена злата сузбија како би се владама и централним банкама омогућило да до њега јефтино долазе, сматра се да је сада најбоље улагати у рударску индустрију и куповати руднике широм света.

Док западни мејнстрим медији убеђују јавност да је раст долара доказ економског опоравка, јасно је да се дешава управо супротно.

Разлог пораста јесте масовно решавање америчких дугова, пошто приватни инвеститори и власти широм света знају да се долару ближи крај. За масовно конвертовање америчких дугова у локалне, потребна је велика потражња за доларом.

Када се свет реши америчког долара, он ће доживети колапс и то ће бити почетак ресетовања.

Иако се све поприлично заташкава, многи утицајни играчи знају тачно шта се дешава и чине све како би успели да преживе надолазеће финансијско ресетовање:

Ако је веровати знаковима, недавни пораст долара ће бити кратког века. Када се владе и централне банке реше долара, ослободиће се економска, финансијска и монетарна олуја која ће утицати на светски поредак.

Тешко је предвидети последице, али с обзиром на то да извесни ентитети купују злато као да им живот зависи од тога, лако можемо очекивати цену од 175 долара по граму злата.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Apis says:

    Zato Amerika juriša i na Rusiju. SAD postoji dokle ima ratova i otimanja tuđe imovine. Slično su nekad živeli Španci ili Turci. Dok se imperija širila živeli su u izobilju, čim je stala počeo je raspad i beda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u