Ствара се сасвим Нови Светски Поредак!

Stvara se sasvim Novi Svetski Poredak!

8 aprila 2015

gdfrcd-600x439Bliži se resetovanje svetskog finansijskog tržišta bez presedana, a ako ste obraćali pažnju, znaci vam sigurno nisu promakli. Zapravo, mega-investicioni fondovi, vlasti i centralne banke tajno kupuju i čuvaju fizičko zlato, iščekujući događaj nakon kojeg će dolar postati bezvredan i nakon kojeg će se pojaviti nova svetska valuta.

Međutim, pre nego što može doći do resetovanja, strani poverioci se prvo moraju rešiti svog duga u dolarima, a upravo to se i dešava, čemu svedoči nedavni rast dolara.

Kada se to završi, uslediće kolaps dolara, stoga se moramo pripremiti za potpuno finansijsko, ekonomsko i monetarno prestrojavanje.

Najsigurniji znak da dolazi do resetovanja finansija jeste taj što centralne banke kupuju zlato, umesto da ga prodaju kao što su to do sada radile. One sigurno znaju nešto što javnost ne zna čim prikupljaju ovaj plemeniti metal.

Vrlo je moguće da će se pojaviti jedna sasvim nova valuta koja ne mora obavezno biti podržana zlatom, već može da se iskoristi i SDR (Specijalna prava izvlačenja) mehanizam.

Kada dođe do resetovanja, zlato će nekontrolisano rasti, dok će dolar recipročno opadati.

Pošto se cena zlata suzbija kako bi se vladama i centralnim bankama omogućilo da do njega jeftino dolaze, smatra se da je sada najbolje ulagati u rudarsku industriju i kupovati rudnike širom sveta.

Dok zapadni mejnstrim mediji ubeđuju javnost da je rast dolara dokaz ekonomskog oporavka, jasno je da se dešava upravo suprotno.

Razlog porasta jeste masovno rešavanje američkih dugova, pošto privatni investitori i vlasti širom sveta znaju da se dolaru bliži kraj. Za masovno konvertovanje američkih dugova u lokalne, potrebna je velika potražnja za dolarom.

Kada se svet reši američkog dolara, on će doživeti kolaps i to će biti početak resetovanja.

Iako se sve poprilično zataškava, mnogi uticajni igrači znaju tačno šta se dešava i čine sve kako bi uspeli da prežive nadolazeće finansijsko resetovanje:

Ako je verovati znakovima, nedavni porast dolara će biti kratkog veka. Kada se vlade i centralne banke reše dolara, oslobodiće se ekonomska, finansijska i monetarna oluja koja će uticati na svetski poredak.

Teško je predvideti posledice, ali s obzirom na to da izvesni entiteti kupuju zlato kao da im život zavisi od toga, lako možemo očekivati cenu od 175 dolara po gramu zlata.

(Webtribune.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Apis says:

    Zato Amerika juriša i na Rusiju. SAD postoji dokle ima ratova i otimanja tuđe imovine. Slično su nekad živeli Španci ili Turci. Dok se imperija širila živeli su u izobilju, čim je stala počeo je raspad i beda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *