Стварање новог ДОС-а!?

Стварање новог ДОС-а!?

16 децембра 2015

dssdveri-dsssajt-650x427Прекаљењи петооктобарски револуционари попут Зорана Живковића, Гордане Чомић, Санде Рашковић-Ивић и других, појачани за Двери, Чанкову Лигу и партију Сулејмана Угљанина данас су више него јасно започели формирање новог ДОС-а.

Ова дружина је јасан показатељ да вишемесечна медијска хистерија уствари увертира за то да ова група странака ускоро затражи међународну интервенцију око изборног процеса, а не треба да зачуди ни да започну са организовањем уличних демонстрација.

За нас је посебно интересентно то да је нека „сила“ окупила за исти сто „патриоте“ и евро-фанатике, оне који би укинули и сам појам Војводине са онима који би од Војводине и Санџака да праве државе.

И сви они се нису окупили да се договарају рецимо о томе како да се заштити безбедност државе и народа у ери глобалног тероризма, већ су се окупили да од света траже да их исто као 5.10.2000. на силу доведе на власт.

Ми смо уверени да је наш народ сада већ довољно мудар и да ће препознати још једну подвалу која му се од НАТО структура спрема.

Мирослав Паровић, председник странке Трећа Србија

______________________________________________________________________________________________

ВЕЛИКИ САСТАНАК ОПОЗИЦИЈЕ: ДС, Нова странка, ЛСВ, ДСС, Двери… – сви за истим столом!

У седишту Покрета за преокрет, који предводи самостални посланик Јанко Веселиновић, почео је састанак више опозиционих странака, чији представници разговарају о томе, како је најављено, како обезбедити услове за поштене изборе.

Веселиновић је раније најавио ће на састанку бити речи о обезбеђивању фер и поштених избора.

„Власт се припрема да изборе купи или одређени број гласова докупи. Ми ћемо сести да разговарамо како да обезбедимо поштене изборе и да позовемо грађане да масовно изађу на изборе“, рекао је Веселиновић новинарима у Скупштини Србије.

Састанку присуствују представници Демократске странке, Нове странке, Лиге социјалдемократа Војводине, Странке демократске акције Санџака, Заједно за Србију, Демократске странке Србије, Двери и Покрета Доста је било.

Поједини медији раније су писали да се на позив неће одазвати Социјалдемократска странка и Либерално демократска партија, јер су они, како су навели, већ почели са окупљањем опозиције.

KOMENTARIЈедан коментар

  1. Алтајски сом says:

    Нико их не коментарише и нико их и не гледа. Ове на власти бар можемо да пљујемо због свег изметовања што нам праве по држави, а ови чак ни то нису у стању. Нашла крпа закрпу и чека свој ред мирно, ко стока на извору воде. Чека да им намигну са Запада и да се попну на место где су ови данас, јер су ови данас скоро израубовани. Мало Коштуница, мало Ђинђић, мало Тадић, мало Том и Џери, а ови су следећи. Нема ту ништа господо. Џабе нас кречите. Ви сте нада Србије ко и Ципрас Грчке. Сетих се оне- Виси, виси висуљак, трчи, трчи трчуљак, моли Бога трчуљак... Ето, они су трчуљци, ако неком није јасно. Сви фини да финији немош бити и чекају свој део колача. Кад дуд сазре и отпадне, патке ће га у сласт појести и посрати се на све нас поново као и њини претходници. Иначе, господа су под заштитним знаком Факти-орг. Тамо се није смело о њима ништа ружно рећи. Значи, већ су смували једне новине, а за даље ће видимо. Кад дођу на власт, онда следи главна награда, а то је прелазни пехар у којем су у дуету ВН и Политика. Они су резервисани само за оне на власти, већ скоро 100 година. ВН нешто краће.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u