Стварање новог ДОС-а!?

Stvaranje novog DOS-a!?

16 decembra 2015

dssdveri-dsssajt-650x427Prekaljenji petooktobarski revolucionari poput Zorana Živkovića, Gordane Čomić, Sande Rašković-Ivić i drugih, pojačani za Dveri, Čankovu Ligu i partiju Sulejmana Ugljanina danas su više nego jasno započeli formiranje novog DOS-a.

Ova družina je jasan pokazatelj da višemesečna medijska histerija ustvari uvertira za to da ova grupa stranaka uskoro zatraži međunarodnu intervenciju oko izbornog procesa, a ne treba da začudi ni da započnu sa organizovanjem uličnih demonstracija.

Za nas je posebno interesentno to da je neka „sila“ okupila za isti sto „patriote“ i evro-fanatike, one koji bi ukinuli i sam pojam Vojvodine sa onima koji bi od Vojvodine i Sandžaka da prave države.

I svi oni se nisu okupili da se dogovaraju recimo o tome kako da se zaštiti bezbednost države i naroda u eri globalnog terorizma, već su se okupili da od sveta traže da ih isto kao 5.10.2000. na silu dovede na vlast.

Mi smo uvereni da je naš narod sada već dovoljno mudar i da će prepoznati još jednu podvalu koja mu se od NATO struktura sprema.

Miroslav Parović, predsednik stranke Treća Srbija

______________________________________________________________________________________________

VELIKI SASTANAK OPOZICIJE: DS, Nova stranka, LSV, DSS, Dveri… – svi za istim stolom!

U sedištu Pokreta za preokret, koji predvodi samostalni poslanik Janko Veselinović, počeo je sastanak više opozicionih stranaka, čiji predstavnici razgovaraju o tome, kako je najavljeno, kako obezbediti uslove za poštene izbore.

Veselinović je ranije najavio će na sastanku biti reči o obezbeđivanju fer i poštenih izbora.

„Vlast se priprema da izbore kupi ili određeni broj glasova dokupi. Mi ćemo sesti da razgovaramo kako da obezbedimo poštene izbore i da pozovemo građane da masovno izađu na izbore“, rekao je Veselinović novinarima u Skupštini Srbije.

Sastanku prisustvuju predstavnici Demokratske stranke, Nove stranke, Lige socijaldemokrata Vojvodine, Stranke demokratske akcije Sandžaka, Zajedno za Srbiju, Demokratske stranke Srbije, Dveri i Pokreta Dosta je bilo.

Pojedini mediji ranije su pisali da se na poziv neće odazvati Socijaldemokratska stranka i Liberalno demokratska partija, jer su oni, kako su naveli, već počeli sa okupljanjem opozicije.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Altajski som says:

    Niko ih ne komentariše i niko ih i ne gleda. Ove na vlasti bar možemo da pljujemo zbog sveg izmetovanja što nam prave po državi, a ovi čak ni to nisu u stanju. Našla krpa zakrpu i čeka svoj red mirno, ko stoka na izvoru vode. Čeka da im namignu sa Zapada i da se popnu na mesto gde su ovi danas, jer su ovi danas skoro izraubovani. Malo Koštunica, malo Đinđić, malo Tadić, malo Tom i Džeri, a ovi su sledeći. Nema tu ništa gospodo. Džabe nas krečite. Vi ste nada Srbije ko i Cipras Grčke. Setih se one- Visi, visi visuljak, trči, trči trčuljak, moli Boga trčuljak... Eto, oni su trčuljci, ako nekom nije jasno. Svi fini da finiji nemoš biti i čekaju svoj deo kolača. Kad dud sazre i otpadne, patke će ga u slast pojesti i posrati se na sve nas ponovo kao i njini prethodnici. Inače, gospoda su pod zaštitnim znakom Fakti-org. Tamo se nije smelo o njima ništa ružno reći. Znači, već su smuvali jedne novine, a za dalje će vidimo. Kad dođu na vlast, onda sledi glavna nagrada, a to je prelazni pehar u kojem su u duetu VN i Politika. Oni su rezervisani samo za one na vlasti, već skoro 100 godina. VN nešto kraće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *