СУД ДОНЕО ОДЛУКУ: Наваљни остаје у притвору

СУД ДОНЕО ОДЛУКУ: Наваљни остаје у притвору

18 јануара 2021

Руском опозиционару Алексеју Наваљном одређен је притвор од 30 дана.

„Алексеј Наваљни је притворен на 30 дана, до 15. фебруара 2021. године“, написао је адвокат опозиционара Вадим Кобзов на твитеру.

Суђење је одржано у одељењу полиције у Москви.

Наваљни ће у притвору чекати рочиште на којем ће бити одлучено да ли ће му условна казна бити замењена казном затвора. Оно је заказано за 29. јануара.

Блогер Наваљни, за ким је била издата потерница, вратио се у Русију из Немачке у недељу. Он је притворен на аеродрому.

KOMENTARI7 коментара

 1. I Love persida says:

  Treba ga podvrći ispiranju mozga ali najpre iz njega izvući sve podatke.

 2. Kosovac says:

  Чујеш, блогер Неваљни. ………Блогер. ……….Све ми се нешто чини да је овај Блогер Пинг-Понг лоптица. ………………..Ако није П.Понг лоптица, онда је Монета За Поткусуривање. ………………..Дао Бог да нисам у његовој кожи, па макар Неваљни био и револуционар калибра чувеног Лењина.

 3. I Love Jesus says:

  Hteo je da se vrati kući u Rusiju, ali tek sada vidi šta je to "dobrodošlica" - nema leba, nema soli, ali zato gvožđe i verige oko ruku i nogu. Pa vi sad draga braćo i sestre vidite da li ćete i kako da blogujete, pogotovo ako vas mnogi slede, ali mnogih sada neće biti ni da mu se jave. Blogujte nežno kao golub a ipak lukavo kao zmija. Uzdajte se u Gospoda i ne činite drugima zlo.

 4. Kosovac says:

  Кад је неко Неваљни, онда сви гледају да га шутну што даље од себе. Па онда неваљни Шутнут види да промена животне средине и није баш нешто позитивно. Нова животна средина га не прихвата, чим чује да је Неваљан интимус Ангеле Меркел, одмах га сви гледају са подозрењем. Видите, Ангела је пукла, сада је неко други дошао на њено место.

 5. dinki says:

  I opet se istorija ponavlja.Opet Njemačka kao nekada kada je poslala Lenjina sada malo više od stotinu godina kasnije šalje Navaljnog.

 6. test01 says:

  prvo sto je izjavio je da se narod ne plasi i da izadje na ulice na proteste - dobro su ga nalozili u Nemackoj pre povratka u Rusiju. Idiot, on nema nikakvu politicku moc osim one sto ga podrzava zapad da bi pravio nered u Rusiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u