СУД ДОНЕО ОДЛУКУ: Наваљни остаје у притвору

SUD DONEO ODLUKU: Navaljni ostaje u pritvoru

18 januara 2021

Ruskom opozicionaru Alekseju Navaljnom određen je pritvor od 30 dana.

„Aleksej Navaljni je pritvoren na 30 dana, do 15. februara 2021. godine“, napisao je advokat opozicionara Vadim Kobzov na tviteru.

Suđenje je održano u odeljenju policije u Moskvi.

Navaljni će u pritvoru čekati ročište na kojem će biti odlučeno da li će mu uslovna kazna biti zamenjena kaznom zatvora. Ono je zakazano za 29. januara.

Bloger Navaljni, za kim je bila izdata poternica, vratio se u Rusiju iz Nemačke u nedelju. On je pritvoren na aerodromu.

KOMENTARI7 komentara

 1. I Love persida says:

  Treba ga podvrći ispiranju mozga ali najpre iz njega izvući sve podatke.

 2. Kosovac says:

  Čuješ, bloger Nevaljni. ………Bloger. ……….Sve mi se nešto čini da je ovaj Bloger Ping-Pong loptica. ………………..Ako nije P.Pong loptica, onda je Moneta Za Potkusurivanje. ………………..Dao Bog da nisam u njegovoj koži, pa makar Nevaljni bio i revolucionar kalibra čuvenog Lenjina.

 3. I Love Jesus says:

  Hteo je da se vrati kući u Rusiju, ali tek sada vidi šta je to "dobrodošlica" - nema leba, nema soli, ali zato gvožđe i verige oko ruku i nogu. Pa vi sad draga braćo i sestre vidite da li ćete i kako da blogujete, pogotovo ako vas mnogi slede, ali mnogih sada neće biti ni da mu se jave. Blogujte nežno kao golub a ipak lukavo kao zmija. Uzdajte se u Gospoda i ne činite drugima zlo.

 4. Kosovac says:

  Kad je neko Nevaljni, onda svi gledaju da ga šutnu što dalje od sebe. Pa onda nevaljni Šutnut vidi da promena životne sredine i nije baš nešto pozitivno. Nova životna sredina ga ne prihvata, čim čuje da je Nevaljan intimus Angele Merkel, odmah ga svi gledaju sa podozrenjem. Vidite, Angela je pukla, sada je neko drugi došao na njeno mesto.

 5. dinki says:

  I opet se istorija ponavlja.Opet Njemačka kao nekada kada je poslala Lenjina sada malo više od stotinu godina kasnije šalje Navaljnog.

 6. test01 says:

  prvo sto je izjavio je da se narod ne plasi i da izadje na ulice na proteste - dobro su ga nalozili u Nemackoj pre povratka u Rusiju. Idiot, on nema nikakvu politicku moc osim one sto ga podrzava zapad da bi pravio nered u Rusiji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *