Сударила се два руска авиона Су-34: Пилоти пронађени

Sudarila se dva ruska aviona Su-34: Piloti pronađeni

18 januara 2019

Dva ruska borbena aviona Su-34 sudarila su se na nebu tokom vojne vežbe na Dalekom istoku Ruske Federacije, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane. Oba pilota su pronađena i njihovo stanje je normalno.

Kako se navodi, avioni su leteli u području između ostrva Sahalin i grada Habarovska.

Ruski mediji navode i da su očevici navodno videli da su se piloti katapultirali, odnosno da su se videla dva padobrana.

Pretpostavlja se da su avioni pali negde u Tatarski moreuz, koji spaja Japansko more na jugu sa Ohotskim morem na severu.

Trenutno se za pilotima traga, a ruska vojska je u spasilačku misiju poslala dva helikoptera Mi-8 i avion An-12.

KOMENTARI5 komentara

 1. milos says:

  Tu ima 2 pilota i 2 kopilota koliko ja znam .

 2. Deda Micko says:

  Uvek kazem: smanjite votku kad vozite.

 3. raikkonen says:

  su 34 je dvosed u kome piloti sede jedan pored drugog a ne jedan iza drugog...pao je jedan a drugi je sletio sa jednim motorom jer verovatno drugi je bio ostecen od udara....toliki prostora u vazduhu a njima malo!?!?...pod hitno izbaciti ih dva aviona kostaju 150 miliona evra idioti krivoruki!!, neka idu u neko poljoprivredno dobro i neka voze traktore

 4. Roy says:

  Smlate. Drzava za njihovo skolovanje izdvoji brdo para, avioni kostaju papreno i ludjaci se ponasaju kao da voze tatin traktor pa ajmo de, udri. Sad im nalupati samare i dati metlu da rade u komunalnoj sluzbi.

 5. guma says:

  Zalepiti selotejpom, izduvati blato iz motora na kompresoru, zameniti filter na dizel pumpi, prekrečiti u "domoljub kaki", i prodati kromanjoncima za respektabilne pare...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *