Судија

Sudija

5 avgusta 2015

CEDOMIR Antic 7876Piše: Čedomir Antić

Još jedan korumpirani sudija je uhvaćen! Otišao je na rođendan potomku oslobodilaca i ujedinitelja srpskog naroda! Građaninu čiji je humanitarni fond doneo našem narodu dvadesetak miliona evra pomoći. Čoveku koji je kolektivno kažnjen zajedno sa svojom porodicom kada je imao tek dve godine!

Zahvaljujući hrabrim „zviždačima“ – novom društvu smelih vitezova pravde koje smo uvezli iz najvećih demokratija i država koje svetom seju samo i isključivo mir, blagostanje, održivi razvoj i zaštićenu životnu sredinu…

Sudija Predrag Vasić je očigledno bio zainteresovan u postupku! Znao je da je Aleksandar Karađorđević deo organizovanog kriminalnog klana. Mafijaške hobotnice koja je pozvala Hitlera da okupira Jugoslaviju, započela pod tuđinskom vlašću (ali skriveno, da se niko ne doseti – iz Londona) genocid nad muslimanima (Muslimanima-Bošnjacima), Hrvatima, Albancima, Mađarima, Nemcima, Makedoncima (Bugarima)… Učestvovao u progonu srpskog naroda u Kragujevcu, na Kozari, u Crnoj Gori… Podstakao vlasti NDH (one, da parafraziram Stjepana Mesića, čijim je osnivanjem hrvatski narod pobedio) na neumerenu „osvetu“ nad Srbima, sarađivao sa nemačkim nacistima i italijanskim fašistima, te progonio komuniste i druge demokrate… A ipak ga je ovaj sudija podlo, služeći se zakonskim nedorečenostima, rehabilitovao i još mu odluku o rehabilitaciji odneo na noge, za rođendan…

Odmah sudiju razrešite kao nedostojnog… Niste se proslavili sa sudijama „zemunskog klana”, nije vas zabolelo što su dostojni oni koji su 1996. ili 2000. falsifikovali izbore, dobri su i oni koji su progonili Đilasa, Mihajla Mihajlova, studente, ibeovce, kulake, koji su „sudili“ delu onih 70.000 stanovnika Srbije ubijenih i ugrađenih u temelje perikleovske demokratije Josipa F. Broza poznatijeg kao Tito.

Danas svi govore o postupku sudije. Niko ne govori o izuzetnosti čitavog slučaja. Kada bi rehabilitovali neku nepravedno osuđenu jevrejsku ili bilo koju drugu žrtvu nacističke vladavine… Da li bi u bilo kojoj modernoj državi bilo smatrano nedostojnim, nedopustivim ili protivzakonitim da sudija žrtvi (ukoliko je preživela) ili njenoj porodici svečano uruči presudu koja u stvari nije rehabilitovala nju, već sudstvo?

U večernjem terminu dana kada sam rođen (9. oktobra 1974. godine) na beogradskoj televiziji emitovana je sovjetska drama (u najavi piše „sa elementima humora“). Radnja drame govori o jednom ruskom selu u kome su okupatori postavili starešinu koga zbog toga čitava njegova porodica pokušava da ubije… U svom tom „urnebesnom“ zapletu važna je činjenica – naglasili su u najavi programa, koja opravdava što je starešina živ, a njegovu decu što nisu uspela da ga likvidiraju – on je već radio za partizane.

Sve što se dešava posledica je decenija laži, poremećenih vrednosti i negovane ljudožderske atmosfere. Zato propadamo.

(Politika)

KOMENTARI3 komentara

  1. Milos says:

    Sudija se poneo kao potrcko , nije smeo licno da uruci odluku .

  2. milan says:

    Dajte vec jednom svatite...to je SRPSKA KRALJEVSKA PORODICA. Sve je to bogatstvo, bilo, jeste i biti ce, nas...Srbske nacije!

  3. Milanko says:

    Da li to pricate o Mi6 agentu poslatom u srbiju iako jedva zna malo srpskog jezika ,kome poreski obveznici placaju lagodan neradnicki zivot ?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *