Sukob između Đilasa i Željka Mitrovića

Sukob između Đilasa i Željka Mitrovića

12 juna 2013

Mitrovic2Željko Mitrović, predsednik Pink Medija grupe, izdao je saopštenje u kojem gradonačelniku Beograda Draganu Đilasu poručuje da medijskom kućom Pink upravlja on, a ne Đilasovi PR menadžeri i da ga ne mogu zastrašiti.

– Ja vam nisam ni Boris Tadić, ni Šutanovac, iako prema njima imam više poštovanja i ne mogu me zaplašiti pretnje, a ne znam ni zbog čega bi kada se ovako reaguje na ispravljanje dugogodišnje nepravde, gde su svi mediji u Srbiji krvarili zarad povećanja vašeg profita – naveo je u saopštenju Mitrović.

On je u jučerašnjoj emisiji “Nacionalnog dnevnika” rekao da postoje velike prevare u odnosima prema klijentima, a koje sprovodi “Dajrekt media”, čiji je vlasnik Đilas.

Predsednik “Pinka” je u današnjem saopštenju naveo da je i pored uspešnih, “Dajrekt media” imala i one “gubitaške” projekte, zbog kojih je, kako tvrdi Mitrović, država pod pritiskom gradonačelnika morala da krši zakone i na razne načine nadoknađuje gubitke.

– Nisam pominjao kanal “Arena sport”, koji je “Telekom” pod vašim pritiskom morao da kupi, kršeći bar nekoliko zakona, jer kao što znate država ne može biti vlasnik medija, a višemilionski gubici su bili preneti na “Telekom Srbiju”, kako bi ponovo, po ko zna koji put, direktno, budžetski novac bio isplaćen privatnim licima. Ja nisam pominjao ni preko 20 miliona evra koje ste naterali “Telekom” da subvencira Bus plus i da takav odliv budžetskih sredstava knjiži kao potrošnju u oblasti marketinga – dodao je Mitrović.

Mitrović je napomenuo i kako zna za razna potplaćivanja ljudi u najvećim srpskim medijima.

– Iako mnoge stvari nisam pominjao mislim da je vreme da vam kažem da je dosta. Niste pokazali poštovanje prema ljudima zaposlenim u srpskim medijima i stavljali ste ih u ponižavajući položaj zarad vašeg profita i ogromnih plata. Neću više biti u prilici da vas upozoravama na ovako blag način, tako da će se sledeće moje saopštenje baviti vrlo konkretnim dokazima i analizama – rekao je Mitrović

On je za kraj ponudio zajednički medijski nastup, sa detektorima laži u emisiji “Trenutak istine” i pozvao ih da se u svako doba ili noći jave njegovoj sekretarici oko zakazivanja termina.

(Frontal.rs)

KOMENTARIJedan komentar

  1. ferid says:

    mitrovic burekdjija kod mire markovic pokrao jul a sada ima imperiju djilas zuto stvorenje bolesni mazohista lopov i prevarant tako da obojicu treba javno vesati za primer sve dok se muve ne sakupe po njima sljam ljudski zlo ove drzave nepismenni bolesni dripci

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *