СУКОБИ НА КОЛУМБИЈСКО-ВЕНЕЦУЕЛАНСКОЈ ГРАНИЦИ! Рафали одјекују (ВИДЕО)

SUKOBI NA KOLUMBIJSKO-VENECUELANSKOJ GRANICI! Rafali odjekuju (VIDEO)

4 maja 2019

Žestoki sukobi su izbili duž granice Kolumbija-Venecuela, dok su se opozicione i vladine grupe međusobno sukobljavale na mostu Simon Bolivar.

Situacija i dalje nije jasna, pro-opozicioni mediji tvrde da su provladine grupe i pro-gvaidove pristalice intenzivno pucale na mostu Simon Bolivar.

Ova pucnjava dolazi samo dva dana nakon što je venecuelanski opozicioni lider Huan Gvaido najavio poslednji pokušaj da zbaci vladu Nikolasa Madura. Venecuelanska vlada je odgovorila na najavu Gvaida pozivajući svoje pristalice da izađu na ulice i protestuju protiv opozicije.

+

Ranije ove sedmice, američki predsednik Donald Tramp i njegova administracija izjavili su da neće isključiti vojnu intervenciju u Venecueli, uprkos molbama Rusije i Kine da izbegnu bilo kakvu konfrontaciju s vladom.

(Pravda)

KOMENTARI3 komentara

  1. petrovgrad says:

    Južna Amerika rešava sve kalašnjikovima, nema tu mesta pregovoria. Ili će ih Maduro potamaniti ili će oni njega. Za sada Maduro je puno jači, pobi će ih kao vaške.Sila je to, ako se zarati ima da gori i Florida koja je u dometu oružja Venecuele. Mislim da se rat premešta na tlu Srednje Amerike.

  2. samostalan says:

    Kolumbijci stare gnjide, americke vaske.

  3. Vojna i ojdesve says:

    Gde je Papa poshao poceo je rat. Sad je na balkanu I tu biche rata. I ww3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *