СУЛЕЈМАН УГЉАНИН НАЈСТРАШНИЈЕ извређао Србе и Србију!

СУЛЕЈМАН УГЉАНИН НАЈСТРАШНИЈЕ извређао Србе и Србију!

29 августа 2016

sulejman-ugljanin-1Бројни инциденти на утакмици у Новом Пазару између домаћина и Црвене Звезде узбуркале су јавност, а стигла је и изјава Сулејмана Угљанина који је без пардона оплео по Влади Србије. Он је искористио прилику да упути бројне увреде на рачун Срба, и део њене историје користећи запаљив речник у обраћању јавности.

У саопштењу Угљанин оптужује власт у Београду да је утакмицу искористила за напад на Бошњаке истовремено називајући навијаче Звезде наоружаним четницима.

„Влада Србије – српски актуелни режим користи фудбалске утакмице Новог Пазара и новопазарски стадион као полигон за излив мржње и непријатељства према Бошњацима.

На задње две утакмице са ФК Црвеном Звездом у Новом Пазару 22. марта и 28. августа 2016. године, у пратњи јаких полицијских снага МУП-а Србије са пуном ратном опремом доведени су наоружани четници са својом фашистичком иконографијом у својству навијача ФК Црвене Звезде.“

Углајнин је посебно истакао транспаренте са ликом Драже Михајловић и Ратка Младића и асоцијације на Вуковар и Сребреницу.

„У оба наврата су „навијачи „Црвене Звезде у току утакмице у Новом Пазару истицали транспаренте са ликом Драже Михајловића, Ратка Младића и других злочинаца који су проводили геноцид над Бошњацима и скандирали геноцидне претње Бошњацима Санџака, „ој Пазару нови Вуковару, ој Сјенице нова Сребренице итд.

Ове утакмице су драстичан пример излива националне, верске и  расне мржње српских екстремиста према Бошњацима Санџака.“

„Српски медији игнорисали „злодела“ српских навијача“

Угљанин је разочаран и рекацијом јавности у Србији.

„Нашу забринутост појачава чињеница да ниједан од српских медија није објавио та злодела.

Такође, надлежни државни органи су показали отворену подршку таквом велико-српском шовинизму према Бошњацима Санџака јер нису поступили у складу са својим овлашћењима да заштите Устав и закон ни у једном од ових случајева.

У исто време, велике полицијске снаге са пуном ратном опремом су блокирале шири део града око стадиона, чиме је више од десет сати ускраћено основно уставно право слободе кретања грађана Новог Пазара.

Он подсећа да је на пробвлем већ указивао премијеру Вучићу и оптужио власт за како каже „садистички излив мржње“ према Бошњацима

„Ја сам у својству председника парламентарне странке СДА Санџака и носиоца изборне листе указао премијеру Вучићу на такве догађаје од 22. марта, међутим све се исто јуче поновило у Новом Пазару.

Према томе, ови шовинисти који су организовано доведени уз пратњу јаких полицијских снага МУП-а Србије, на утакмицу у Нови Пазар да прете Бошњацима током утакмице, да вређају Бошњаке по расној, верској и националној основи, не могу се ставити под појам хулигани. Све ово представља очигледан садистички излив националне мржње и непријатељства владајућег српског режима према Бошњацима.

Обзиром на све ово СДА Санџака, ће покренути поступак да се  утакмице са ФК Црвеном Звездом и другим клубовима чији се навијачи шовинистички односе према Бошњацима одржавају изван санџачких општина и градова у којима традиционално живе Бошњаци.

Ови фудбалски клубови очигледно представљају врло ефикасне извршне органе Владе Р. Србије.

Очигледно је да је ФК Црвена Звезда Вучићев клуб, а ФК Нови Пазар Љајићев клуб.“

KOMENTARI19 коментара

 1. ekektričar says:

  Jeste li možda čuli za janičare ? Tako oni "nastupaju"...

 2. micky says:

  Vucicu pederu...i da se ocuti... Nemo mlogo da talasas... Ovaj "Sub stabilnosti" i junak iz Feketica... E dzibronja i strvino usrana.

  • rade says:

   Ti nisi normalan,hitno kod cika Laze!

 3. Trifun says:

  Nadam se da cu samo jedno jutro da se probudim i procitam "STIGLO" na naslovnim stranama. "VELIKE KOLICINE", "MOCNO", "RAZORNO"...

 4. ilija says:

  kolijko srbija ima predsednika u srbiji .hhhhhhhhh- ugljanin i taci i nikolic i canak hhhhhh jaoj srbijo da se drzai ustati da vidi ko mu sbiju gazi.

 5. Za Srbiju says:

  Да су четници завршили посао, не би он лајао.

 6. da da says:

  ovaj obrezani glupan prvo mora da shvati ili neko da mu objasni da živi u Srbiji,a ne u turskoj i da navijači srpskih klubova mogu da nose kakve god hoće transparente na stadione...zato što je to S R B I J A !!! ugljaninu budalo unezverena mržnjom u čijoj skupštini sediš i jedeš leba bez motike,imaj malo poštovanja prema narodu koji te hrani...

 7. Kulak says:

  Šovinizam je veliko zlo, a Ugljanin je ekstremni šovinist.

 8. olivera says:

  A sta ako je zaista bilo tako? Da li mi u ovom trenutku treba da budemo mirni ili da bosnjacima damo povod , na koji ce da se nakace? Zaista ne razumijem.Veoma je lako provocirati , ali je ratovati veoma tesko. Razmislimo malo !!!!!

 9. robokap says:

  Што то ниси причао 1992 кад сам био на ПЕШТЕРУ код ДУГЕ ПОЉАНЕ.Онда Си ко ПИЧКА ПОБЕГО У ТУРСКУ.Ласно је САД срати кад Нема више војске ни у Пазару ,ни у РАШКОЈ.А онда је у тебе било уперено 18 Хаубица 155мм.,18 Хаубица 152мм.и 18 ВБР 128 мм.Онда је било""БЕШ ТЕ ПЕТЕ ;ДА ВАС НЕ УСЕРЕМ"",Побего си у ЦАРИГРАД ПИЧКО:

  • Marko says:

   poturica janicarska! Negde sam citao da trazi da se svi srbi nasilno izbace iz sandzaka i raske jer su to ''nezavisne drzave'' i srbi su tu stranci!

 10. Milosav says:

  Ja da se zovem Sulja roknuo bih se!

 11. jbg says:

  Ugljaninu, nije ti smetao ACIF BLJUTA, na stadionu, e vidis meni jeste, isto koliko mi smeta i Draza Mihajlovic, ali ne zelim zlo muslimanima sa sandzaka ili bilo kome drugome, za razliku od tebe,koji Srbe sistematski prezires.

 12. Pero Joksimovic says:

  Ујутро се звали Срби, у подне муслимани и увече бошњаци. Све ми се чини да им више свитат неће.

 13. mihailo miloević says:

  nekada sam navijao za C.Z. no od devedeseti više ne otkako su se pojavili neki poput Arkana i ostali nacionalisti

 14. Dule says:

  A ti pseto prekrsteno mars u pi...mater"sjeme ti se zatrlo crni poturico

 15. PAJA PATAK says:

  KAO PSI...ZAVUKU SE GAZDI MEĐ NOGE...PA LAJU LI GA,LAJU...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u