СУЛЕЈМАН УГЉАНИН НАЈСТРАШНИЈЕ извређао Србе и Србију!

SULEJMAN UGLJANIN NAJSTRAŠNIJE izvređao Srbe i Srbiju!

29 avgusta 2016

sulejman-ugljanin-1Brojni incidenti na utakmici u Novom Pazaru između domaćina i Crvene Zvezde uzburkale su javnost, a stigla je i izjava Sulejmana Ugljanina koji je bez pardona opleo po Vladi Srbije. On je iskoristio priliku da uputi brojne uvrede na račun Srba, i deo njene istorije koristeći zapaljiv rečnik u obraćanju javnosti.

U saopštenju Ugljanin optužuje vlast u Beogradu da je utakmicu iskoristila za napad na Bošnjake istovremeno nazivajući navijače Zvezde naoružanim četnicima.

„Vlada Srbije – srpski aktuelni režim koristi fudbalske utakmice Novog Pazara i novopazarski stadion kao poligon za izliv mržnje i neprijateljstva prema Bošnjacima.

Na zadnje dve utakmice sa FK Crvenom Zvezdom u Novom Pazaru 22. marta i 28. avgusta 2016. godine, u pratnji jakih policijskih snaga MUP-a Srbije sa punom ratnom opremom dovedeni su naoružani četnici sa svojom fašističkom ikonografijom u svojstvu navijača FK Crvene Zvezde.“

Uglajnin je posebno istakao transparente sa likom Draže Mihajlović i Ratka Mladića i asocijacije na Vukovar i Srebrenicu.

„U oba navrata su „navijači „Crvene Zvezde u toku utakmice u Novom Pazaru isticali transparente sa likom Draže Mihajlovića, Ratka Mladića i drugih zločinaca koji su provodili genocid nad Bošnjacima i skandirali genocidne pretnje Bošnjacima Sandžaka, „oj Pazaru novi Vukovaru, oj Sjenice nova Srebrenice itd.

Ove utakmice su drastičan primer izliva nacionalne, verske i  rasne mržnje srpskih ekstremista prema Bošnjacima Sandžaka.“

„Srpski mediji ignorisali „zlodela“ srpskih navijača“

Ugljanin je razočaran i rekacijom javnosti u Srbiji.

„Našu zabrinutost pojačava činjenica da nijedan od srpskih medija nije objavio ta zlodela.

Takođe, nadležni državni organi su pokazali otvorenu podršku takvom veliko-srpskom šovinizmu prema Bošnjacima Sandžaka jer nisu postupili u skladu sa svojim ovlašćenjima da zaštite Ustav i zakon ni u jednom od ovih slučajeva.

U isto vreme, velike policijske snage sa punom ratnom opremom su blokirale širi deo grada oko stadiona, čime je više od deset sati uskraćeno osnovno ustavno pravo slobode kretanja građana Novog Pazara.

On podseća da je na probvlem već ukazivao premijeru Vučiću i optužio vlast za kako kaže „sadistički izliv mržnje“ prema Bošnjacima

„Ja sam u svojstvu predsednika parlamentarne stranke SDA Sandžaka i nosioca izborne liste ukazao premijeru Vučiću na takve događaje od 22. marta, međutim sve se isto juče ponovilo u Novom Pazaru.

Prema tome, ovi šovinisti koji su organizovano dovedeni uz pratnju jakih policijskih snaga MUP-a Srbije, na utakmicu u Novi Pazar da prete Bošnjacima tokom utakmice, da vređaju Bošnjake po rasnoj, verskoj i nacionalnoj osnovi, ne mogu se staviti pod pojam huligani. Sve ovo predstavlja očigledan sadistički izliv nacionalne mržnje i neprijateljstva vladajućeg srpskog režima prema Bošnjacima.

Obzirom na sve ovo SDA Sandžaka, će pokrenuti postupak da se  utakmice sa FK Crvenom Zvezdom i drugim klubovima čiji se navijači šovinistički odnose prema Bošnjacima održavaju izvan sandžačkih opština i gradova u kojima tradicionalno žive Bošnjaci.

Ovi fudbalski klubovi očigledno predstavljaju vrlo efikasne izvršne organe Vlade R. Srbije.

Očigledno je da je FK Crvena Zvezda Vučićev klub, a FK Novi Pazar Ljajićev klub.“

KOMENTARI19 komentara

 1. ekektričar says:

  Jeste li možda čuli za janičare ? Tako oni "nastupaju"...

 2. micky says:

  Vucicu pederu...i da se ocuti... Nemo mlogo da talasas... Ovaj "Sub stabilnosti" i junak iz Feketica... E dzibronja i strvino usrana.

  • rade says:

   Ti nisi normalan,hitno kod cika Laze!

 3. Trifun says:

  Nadam se da cu samo jedno jutro da se probudim i procitam "STIGLO" na naslovnim stranama. "VELIKE KOLICINE", "MOCNO", "RAZORNO"...

 4. Batina says:

  Ovoga treba pougljenisati.

 5. ilija says:

  kolijko srbija ima predsednika u srbiji .hhhhhhhhh- ugljanin i taci i nikolic i canak hhhhhh jaoj srbijo da se drzai ustati da vidi ko mu sbiju gazi.

 6. Za Srbiju says:

  Da su četnici završili posao, ne bi on lajao.

 7. da da says:

  ovaj obrezani glupan prvo mora da shvati ili neko da mu objasni da živi u Srbiji,a ne u turskoj i da navijači srpskih klubova mogu da nose kakve god hoće transparente na stadione...zato što je to S R B I J A !!! ugljaninu budalo unezverena mržnjom u čijoj skupštini sediš i jedeš leba bez motike,imaj malo poštovanja prema narodu koji te hrani...

 8. Kulak says:

  Šovinizam je veliko zlo, a Ugljanin je ekstremni šovinist.

 9. Jerome_Drake says:

  Sta je to Sandžak?

 10. olivera says:

  A sta ako je zaista bilo tako? Da li mi u ovom trenutku treba da budemo mirni ili da bosnjacima damo povod , na koji ce da se nakace? Zaista ne razumijem.Veoma je lako provocirati , ali je ratovati veoma tesko. Razmislimo malo !!!!!

 11. robokap says:

  Što to nisi pričao 1992 kad sam bio na PEŠTERU kod DUGE POLJANE.Onda Si ko PIČKA POBEGO U TURSKU.Lasno je SAD srati kad Nema više vojske ni u Pazaru ,ni u RAŠKOJ.A onda je u tebe bilo upereno 18 Haubica 155mm.,18 Haubica 152mm.i 18 VBR 128 mm.Onda je bilo""BEŠ TE PETE ;DA VAS NE USEREM"",Pobego si u CARIGRAD PIČKO:

  • Marko says:

   poturica janicarska! Negde sam citao da trazi da se svi srbi nasilno izbace iz sandzaka i raske jer su to ''nezavisne drzave'' i srbi su tu stranci!

 12. Milosav says:

  Ja da se zovem Sulja roknuo bih se!

 13. jbg says:

  Ugljaninu, nije ti smetao ACIF BLJUTA, na stadionu, e vidis meni jeste, isto koliko mi smeta i Draza Mihajlovic, ali ne zelim zlo muslimanima sa sandzaka ili bilo kome drugome, za razliku od tebe,koji Srbe sistematski prezires.

 14. Pero Joksimovic says:

  Ujutro se zvali Srbi, u podne muslimani i uveče bošnjaci. Sve mi se čini da im više svitat neće.

 15. mihailo miloević says:

  nekada sam navijao za C.Z. no od devedeseti više ne otkako su se pojavili neki poput Arkana i ostali nacionalisti

 16. Dule says:

  A ti pseto prekrsteno mars u pi...mater"sjeme ti se zatrlo crni poturico

 17. PAJA PATAK says:

  KAO PSI...ZAVUKU SE GAZDI MEĐ NOGE...PA LAJU LI GA,LAJU...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *