СУЉО УГЉАНИН отима Рашку област, а сад ударио на најсветије српско легло!

SULJO UGLJANIN otima Rašku oblast, a sad udario na najsvetije srpsko leglo!

18 februara 2020

Predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin čestitao je danas Hašimu Tačiju i Aljbinu Kurtiju „nezavisnost“ tzv. Kosova, koje u saopštenju naziva „republika Kosovo“ i koje vidi kao „državu u kojoj svi građani imaju jednake šanse za punu afirmaciju i integraciju u društvo“.

Uglajnin u saopštenju još navodi i da „zahvaljujući naporima slobodarskog duha svojih građana, (tzv.) Kosovo danas predstavlja modernu državu, zasnovanu na vladavini prava, pravnoj sigurnosti i jednakosti pred zakonom“.Skupština tzv. Kosova jednostrano je proglasila nezavisnost od Srbije 17. februara 2008. godine, ali lažna država nikada nije postala članica UN.

Iako su neke zemlje priznale lažnu nezavisnost tzv. Kosova, sada mnoge države povlače tu odluku.

Stefan Nemanja je za Ugljanina „ratni zločinac“

Ovo nije jedini skandal u mračnoj biografiji ovog političara.

Stefan Nemanja, osnivač srednjovekovne srpske države je ratni zločinac i pogrešno je po njegovom imenu nazivati škole. On je autor platforme za zločin po kojoj su kasnije delovali Ratko Mladić, Radovan Karadžić i Draža Mihailović, tvrdio je svojevremeno Ugljanin.

Naime, on je takođe prisustvovao otkrivanju table Aćif Efendiji, koga su partizani streljali 1945. zbog ubistva 7.000 Srba, tvrdi da su Srbi počinili „genocid“ nad muslimanima i ima separatističke izjave o Raškoj oblasti.

(Tanjug)

KOMENTARI16 komentara

 1. Novica says:

  Najveći SMRAD.....

 2. petrovgrad says:

  Sve od Moskve, pa do Trsta krstiće se sa tri prsta. Granica na Soči. Srbija ulazi kao Ruska gubernija preko Hrvatske. Sulja i ostala boranija samo će nazad u pradedovsku veru

  • Roy says:

   Pradjedovska vjera je Rodnovjerje u kojem su Srbi bili 5 hiljada godina dok im Vizantija ili Drugi Rim nisu silom utrpali nevinu djevicu koja je bez sexa zacela i rodila Boga koji je bio stolar. Moj Bog nije stolar. Slava Rodu Serpskome! Slava Bogovima!

   • Cp6a says:

    Slava panju, žiru i šišarki.

    • Za Srbiju says:

     Slavljenje panja, žira i šišarki (sveukupne prirode) je slavljenje Boga. Ako slaviš Slavu, onda pripadaš Svetosavlju, koje objedinjuje Rodoverje i Istočno hrišćanstvo. Ne lupajte sa komentarima na ovu temu. Pročitajte zabranjene knjige. Ono što nas krasi kao narod, to smo nasledili iz rodoverja, odnosno vedskog pravoslavlja.

   • Velika Metla says:

    Roj,ne može biti više Otaca nikako. Jedan je Otac. Kod nas se kaže kada dete ima više otaca da je kopile. A siguran sam i kod vas se isto kaže.

    • Roy says:

     Ima vrhovni Otac i Stvoritelj, to se zna. Slava Rodu.

   • Vreme says:

    Sine,neka ti je Bog koga se odrices u pomoci,da ti otvori oci i otera od tebe te djavole koji te sablaznjavaju

    • Roy says:

     Koji Bog? Stolar? Moj Bog je tvorac, a ti vherujes u Stolara

 3. Djoka Brica says:

  Da je Srbija ozbiljna drzava ova balija bi vec davno bio likvidiran.

  • Velika Metla says:

   Đoka,a ne,SrPi vele "mi nismo kao oni",hahahahahahaha.....! I što više "mi nismo kao oni" oni udaraju još jače po nama. Čudna "logika"!

  • Za Srbiju says:

   Baš tako!

 4. Pera says:

  Pa da imamo Srbe na vlasti, ovakav olos bi bio u zatvoru, kao u svakoj pravnoj drzavi !

  • Ivana says:

   Drma se njema fotelja i afere i bolje da se rasvetli kako je poginuo Semko. I ona razna ubistva u Sandzaku za vreme njegovog mandata. Gde je novac od puta za Pester. Ali sto se tice Stefana Nemanje da li ti znas nesreco kad je ziveo ???

 5. Milan says:

  Pa kako je moguće dozvoliti ovakav bezobrazluk. Pa ne postoji ni jedna koliko god bila demokratska država koja bi ovako nešto tolerisala. Pa nije ni čudo da Srbiju niko ne smatra za ozbiljno. Živela Republika Srpska, jedina prava srpska država!

 6. Velika Metla says:

  Muslimanski vernici što pre završe sa ovom protuvom to bolje za njih. Inače,ova će im protuva veliko zlo navući za vrat,a on će pobeći kao po običaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *