Šumaher na momente svestan, budi se!

Šumaher na momente svestan, budi se!

4 aprila 2014

sumaher4 65Sedmostruki svetski šampion Mihael Šumaher ima trenutke kada je svestan i budan, objavila je njegova menadžerka Zabine Kem.

Šumaher je od 29. decembra i nesreće tokom skijanja smešten u bolnici u Grenoblu u komi, a proces njegovog buđenja započet je krajem januara.

„Mihael pokazuje napredak. Na momente pokazuje da je svestan i da se budi“, stoji u saopštenju koje je objavila Kemova.

„Svi smo uz njega tokom njegove duge i teške borbe, zajedno sa timom bolnice u Grenoblu i uvereni smo se da će se potpuno probuditi“, dodaje se u saopštenju.

Poslednjih nedelja pojavile su se brojne spekulacije koje su ukazivale da je Šumaherovo stanje nepromenjeno, ali je Kemova više puta isticala da postoje znaci koji njegovu porodicu uveravaju da će se potpuno oporaviti.

„Želeli smo da se zahvalimo svima na porukama podrške. U isto vreme, molimo vas da razumete da ne planiramo da objavimo više detalja. To je neophodno da bi se zaštitila privatnost Mihaela i njegove porodice, kao i da bi se omogućilo lekarskom timu da mirno radi“, ističe se u saopštenju.
Šumi na klinici nastavlja oporavak?

Prijatelj porodice Mihaela Šumhahera otkrio je da će legendarni Nemac biti prebačen u rehabilitacionu kliniku, a ne na kućno lečenje.
Menadžerka sedmostrukog svetskog šampiona još u sredu je rekla da su spekulacije medija da bi Šumaherova supruga mogla da potroši deset miliona evra da bi se ugradila specijalna medicinska oprema u njihovoj kući u Švajcarskoj neosnovane.

„Mihael će biti premešten u rehabilitacionu kliniku u nekom trenutku, ali ne još. Uvereni smo da će se Mihael probuditi i zašto bi terbalo da ugradimo specijalnu opremu za čoveka koji će ostati u vegetativnom stanju u njegovoj kući? To bi impliciralo da za njega nema nade“, rekao je neimenovani prijatelj porodice Šumaher.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *