СУМЊИВИХ 72 САТА! Ове речи Трамповог доктора су збуниле све, KОЛИKО ДУГО ПРЕДСЕДНИK САД ИМА KОРОНУ?!

SUMNJIVIH 72 SATA! Ove reči Trampovog doktora su zbunile sve, KOLIKO DUGO PREDSEDNIK SAD IMA KORONU?!

3 oktobra 2020

Doktori predsednika Donalda Trampa rekli su da je prošlo 72 sata od kako mu je dijagnostikovan Kovid odnosno da se to desilo u sredu, što ne odgovara onome što se zna ili što je objavljeno, piše Gardijan.

– Samo 72 sata od dijagnoze sada, prva nedelja Kovida, naročito sedam do 10, najkritičnija je u određivanju verovatnog toka bolesti – rekao je Trampov doktor Šon Konli na konferenciji za novinare.BBC podseća da je Tramp potvrdio da je pozitivan na korona virus rano u petak, pre oko 36 sati.

I Gardijan podseća da je saopšteno da je Tramp zaražen korona virusom u noći između četvrtka i petka. To znači da je Tramp navodno otišao u Minesotu i Nju Džersi znajući da ima Kovid 19.

Dakle, ili je doktor Šon Konli pogrešio sa dijagnozom, ili Trampu nije rečeno da ima Kovid 19 ili nije govorio istinu, ocenjuje britanski list.

Međutim, Konli je rekao da je Tramp testiran u četvrtak, a ne u sredu.

– Četvrtak posle podne, posle vesti o bliskom kontaktu, je kada je ponovo testiran i s obzirom na kliničke indikacije, i tada smo kasno te noći dobili PCR potvrdu da jeste – rekao je Konli.

Možda je Konli mislio da je Tramp testiran u sredu i ponovo u četvrtak.

Ali ta poruka je nejasna i haotična, dodaje Gardijan.

KOMENTARI2 komentara

  1. Rista says:

    Zdrav za tri četir dana ko dren, garant! Pa to prelada brate mili, zahladnilo a on se pravi važan i skino dukser gaće a posle kad je preživeo nije imo snage da ih ponovo navuče. Star čovek, mlada žena, vruća ljubav, ladna noć, obezgaćeni precednik i eto prelad. Nije se ni pokrio kako treba. Samo pao na dušeke i jel umro jel nije, zaspo ko mrtav. Po propisu, on to tako mora jednom nedeljno zbog psihološke stabilnosti i to se redovno kontroliše. Prvu devojku obavezno pitaju svakih sedam dana jel precednik popio nedeljnu pilulu za smirenje. To za njegove godine nije svaki dan jedna pilula, jer to nije pilula farmako majstora nego nam nebo dalo i kako si stariji, nebi ti proređuje pilule sve dok te predkraj ne oslobodi te obaveze potpuno. A tada nije više važno, jer i sam saznaš da nisi nizašta a najmanje za nebeske pilule. A te tamo treba da je sramota kad im se precednik prehladi a imaju takav medicinski aparat. Sinoć je jadan izjavio da se oseća bolje. Majke mi, ja čitao u novine. Ali znam da nije tako, jer i ja sam ponekad prelađen. Ima on da se valja nedelj dana po krevetu usamljen i pun muke. To bar svi na svetu znaju. Nije prelada privilegija Lukašenka, Putina i Trampa.

    • Rista says:

      ...i doktora Nestorovića.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *