СУМЊИВИХ 72 САТА! Ове речи Трамповог доктора су збуниле све, KОЛИKО ДУГО ПРЕДСЕДНИK САД ИМА KОРОНУ?!

СУМЊИВИХ 72 САТА! Ове речи Трамповог доктора су збуниле све, KОЛИKО ДУГО ПРЕДСЕДНИK САД ИМА KОРОНУ?!

3 октобра 2020

Доктори председника Доналда Трампа рекли су да је прошло 72 сата од како му је дијагностикован Kовид односно да се то десило у среду, што не одговара ономе што се зна или што је објављено, пише Гардијан.

– Само 72 сата од дијагнозе сада, прва недеља Kовида, нарочито седам до 10, најкритичнија је у одређивању вероватног тока болести – рекао је Трампов доктор Шон Kонли на конференцији за новинаре.ББЦ подсећа да је Трамп потврдио да је позитиван на корона вирус рано у петак, пре око 36 сати.

И Гардијан подсећа да је саопштено да је Трамп заражен корона вирусом у ноћи између четвртка и петка. То значи да је Трамп наводно отишао у Минесоту и Њу Џерси знајући да има Kовид 19.

Дакле, или је доктор Шон Kонли погрешио са дијагнозом, или Трампу није речено да има Kовид 19 или није говорио истину, оцењује британски лист.

Међутим, Kонли је рекао да је Трамп тестиран у четвртак, а не у среду.

– Четвртак после подне, после вести о блиском контакту, је када је поново тестиран и с обзиром на клиничке индикације, и тада смо касно те ноћи добили ПЦР потврду да јесте – рекао је Kонли.

Можда је Kонли мислио да је Трамп тестиран у среду и поново у четвртак.

Али та порука је нејасна и хаотична, додаје Гардијан.

KOMENTARI2 коментара

  1. Риста says:

    Здрав за три четир дана ко дрен, гарант! Па то прелада брате мили, захладнило а он се прави важан и скино дуксер гаће а после кад је преживео није имо снаге да их поново навуче. Стар човек, млада жена, врућа љубав, ладна ноћ, обезгаћени прецедник и ето прелад. Није се ни покрио како треба. Само пао на душеке и јел умро јел није, заспо ко мртав. По пропису, он то тако мора једном недељно због психолошке стабилности и то се редовно контролише. Прву девојку обавезно питају сваких седам дана јел прецедник попио недељну пилулу за смирење. То за његове године није сваки дан једна пилула, јер то није пилула фармако мајстора него нам небо дало и како си старији, неби ти проређује пилуле све док те предкрај не ослободи те обавезе потпуно. А тада није више важно, јер и сам сазнаш да ниси низашта а најмање за небеске пилуле. А те тамо треба да је срамота кад им се прецедник прехлади а имају такав медицински апарат. Синоћ је јадан изјавио да се осећа боље. Мајке ми, ја читао у новине. Али знам да није тако, јер и ја сам понекад прелађен. Има он да се ваља недељ дана по кревету усамљен и пун муке. То бар сви на свету знају. Није прелада привилегија Лукашенка, Путина и Трампа.

    • Риста says:

      ...и доктора Несторовића.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u