СУМОРНО ПРОРОЧАНСТВО О СУДБИНИ УКРАЈИНЕ

СУМОРНО ПРОРОЧАНСТВО О СУДБИНИ УКРАЈИНЕ

16 јуна 2021

Председник Украјине Владимир Зеленски чини све да земља која је некада имала моћан индустријски и пољопривредни потенцијал престане да постоји.Ово је изрекла локално позната видовњакиња из Лвива по имену Екатерина.

Она је оштро критиковала руководство Kијева уживо у програму, упутивши директне осуде националном лидеру Владимиру Зеленском, који није у стању да промени ситуацију набоље.

Kако каже, она једноставно не разуме како је већина Украјинаца, на председничким изборима 2019., могла да подржи особу која не представља ни државну управу ни саму државу, као и да ово стање ствари доводи до само једног могућег исхода.

„Нисам сигуран да му некако можемо помоћи, јер је Зеленски последњи председник и ми проживљавамо последње дане Украјине као државе, јер је Украјина рак рана која се више не може лечити“, поделила је суморну прогнозу становница Лвива.

Домаћин телевизијске емисије Александар Лирчук, чувши врло непријатне, али истовремено и врло поткрепљене аргументе, покушао је да ублажи Екатеринине нападе.

Не само да је жени замерио песимизам, прекидајуц́и је, већ је и пожурио да је искључи из програма када је почела да говори заиста „страшне“ ствари.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI2 коментара

  1. Miraš says:

    Зеленски је започео мандат Председника 20 маја 2019, владаће 5 година, значи до 20 маја 2024. Али по Екатерини Зеленски је последњи председник Украјине што би значило да ће Украјина нестати у наредне 3 године. Мислим да се то неће десити, изузев ако у Украјини крене грађански рат значајно већих размера.

  2. Mate says:

    Nažalost, Ukrajina će opet biti progutana od Euroazijske Unije, tj. Novog Kazarsko-Mongolskog Carstva. Rusi će s vremenom biti potpuno zamijenjeni sa Mongolima, Tatarima, Kinezima i njihovim mješavinama, svi milijarderi u Rusiji su židovi, sva visoke pozicije u politici, medijima, kulturi, bankarstvu, poslovanju, sudstvu, školstvu, vojsci, policiji, tajnim službama, mafija, sve je kontrolirano od strane židova i vatikana, kako u Rusiji, tako i u cijelom svijetu, sve je odavno nepovratno izgubljeno. Prema gnosticima, bogumilima, kristijanerima, patarenima i ostalim skupinama, ovaj svijet je mjesto zla, mraka i vladavine tame i zla, i to je činjenica i takav je od svog samog početka, a zašto tih skupina danas nema, zato što su ih vatikan, krivoslavlje, muhamedijanci i ostale religije, naravno sve pod kontrolom židova, istrijebile.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u