СУМОРНО ПРОРОЧАНСТВО О СУДБИНИ УКРАЈИНЕ

SUMORNO PROROČANSTVO O SUDBINI UKRAJINE

16 juna 2021

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski čini sve da zemlja koja je nekada imala moćan industrijski i poljoprivredni potencijal prestane da postoji.Ovo je izrekla lokalno poznata vidovnjakinja iz Lviva po imenu Ekaterina.

Ona je oštro kritikovala rukovodstvo Kijeva uživo u programu, uputivši direktne osude nacionalnom lideru Vladimiru Zelenskom, koji nije u stanju da promeni situaciju nabolje.

Kako kaže, ona jednostavno ne razume kako je većina Ukrajinaca, na predsedničkim izborima 2019., mogla da podrži osobu koja ne predstavlja ni državnu upravu ni samu državu, kao i da ovo stanje stvari dovodi do samo jednog mogućeg ishoda.

„Nisam siguran da mu nekako možemo pomoći, jer je Zelenski poslednji predsednik i mi proživljavamo poslednje dane Ukrajine kao države, jer je Ukrajina rak rana koja se više ne može lečiti“, podelila je sumornu prognozu stanovnica Lviva.

Domaćin televizijske emisije Aleksandar Lirčuk, čuvši vrlo neprijatne, ali istovremeno i vrlo potkrepljene argumente, pokušao je da ublaži Ekaterinine napade.

Ne samo da je ženi zamerio pesimizam, prekidajući je, već je i požurio da je isključi iz programa kada je počela da govori zaista „strašne“ stvari.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI2 komentara

  1. Miraš says:

    Zelenski je započeo mandat Predsednika 20 maja 2019, vladaće 5 godina, znači do 20 maja 2024. Ali po Ekaterini Zelenski je poslednji predsednik Ukrajine što bi značilo da će Ukrajina nestati u naredne 3 godine. Mislim da se to neće desiti, izuzev ako u Ukrajini krene građanski rat značajno većih razmera.

  2. Mate says:

    Nažalost, Ukrajina će opet biti progutana od Euroazijske Unije, tj. Novog Kazarsko-Mongolskog Carstva. Rusi će s vremenom biti potpuno zamijenjeni sa Mongolima, Tatarima, Kinezima i njihovim mješavinama, svi milijarderi u Rusiji su židovi, sva visoke pozicije u politici, medijima, kulturi, bankarstvu, poslovanju, sudstvu, školstvu, vojsci, policiji, tajnim službama, mafija, sve je kontrolirano od strane židova i vatikana, kako u Rusiji, tako i u cijelom svijetu, sve je odavno nepovratno izgubljeno. Prema gnosticima, bogumilima, kristijanerima, patarenima i ostalim skupinama, ovaj svijet je mjesto zla, mraka i vladavine tame i zla, i to je činjenica i takav je od svog samog početka, a zašto tih skupina danas nema, zato što su ih vatikan, krivoslavlje, muhamedijanci i ostale religije, naravno sve pod kontrolom židova, istrijebile.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *