СУПРУГА РУСКОГ ПРЕМИЈЕРА СВЕТЛАНА МЕДВЕДЕВА Дете треба да има маму и тату; Русија ће то бранити

SUPRUGA RUSKOG PREMIJERA SVETLANA MEDVEDEVA Dete treba da ima mamu i tatu; Rusija će to braniti

26 septembra 2015

svetlana-medvedova-dimitri-medvedovSvetlana Medvedeva, predsednik ruskog Fonda socijalno-kulturnih inicijativa i supruga premijera Rusije Dmitrija Medvedeva, rekla je na otvaranju Evro-azijskog ženskog foruma u Sankt-Peterburgu da se u savremenom svetu vodi kampanja protiv tradicionalne porodice.

Pritom je naglasila da će se Rusija tome i dalje odlučno suprotstavljati.

Prema rečima Medvedeve, danas se u nekim zemljama, među njima su i dobrostojeće, neodgovorno ponašaju prema zakonskim pravima deteta. To se između ostalog ogleda u nasrtajima na osnove savremenog društva i, što je naročito žalosno, na tradicionalnu porodicu.

„Upravo porodica predstavlja obavezan uslov harmoničnog i srećnog razvoja deteta. Rusija nikada neće povlađivati onima koji pokušavaju da revidiraju tradicionalne vrednosti naše civilizacije, da razruše onaj zaštitni sloj koji pomoću kulture, vere u Boga i drugih tradicionalnih vrednosti štiti savremenog čoveka od agresivne okoline”, – izjavila je Medvedeva.

Ona je ubeđena da svako dete treba da ima mamu i tatu, da deca treba da budu zaštićena ne samo od propagande, nego i od informacija koje nisu u stanju da shvate.

(Fakti.org)

KOMENTARI2 komentara

  1. Bravo says:

    Sto pre moramo i mi, kao sto je to i Rusija uradila, da zakonom zabranimo sve zapadno finansirane "domace" NVO koje promovisu homoseksualizam maloletnima, homoseksualne brakove i homoseksualno usvajanje dece ili homoseksualno kloniranje dece uz pomoc tzv "surogat majki". Sto pre!

  2. darko says:

    NARAVNO DA DECA MORAJU IMATI MAJU I OCA OVI NAKARADN I ZAPADNI KRETENI CE DOZVOLIT DA I MOZE SE U BRAK S ZIVOTINJOM JER PEDERI ILEZBEJEK DA ODGAJAU DECU MOZE SAMO KRETEN DOZVOLIT

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *