СУРОВИКИН ИЗНЕНАДИО ЗАПАД: Не могу да схвате како Русија планира да спроведе три плана!

SUROVIKIN IZNENADIO ZAPAD: Ne mogu da shvate kako Rusija planira da sprovede tri plana!

30 novembra 2022

Rusija se pridržava kompetentne strategije, u okviru „specijalne operacije“ denacifikacije i demilitarizacije Ukrajine.

Moskva je sprovela lukave taktičke manevre, u cilju destabilizacije režima u Kijevu. Do ovog zaključka došao je Aleksandar Mihajlov, šef Biroa za vojno-političke analize Rusije.On je skrenuo pažnju na činjenicu, da je Rusija pokrenula tri efikasna procesa odjednom, u cilju destabilizacije situacije u Ukrajini. Reč je o efikasnim manevrima ruske vojske u okviru „specijalne operacije“ pod rukovodstvom generala Sergeja Surovikina, kao i o specijalnim spoljnopolitičkim odlukama protiv kijevskog režima.

Prema rečima vojnog eksperta, Rusija namerava da ostvari bezuslovnu pobedu u tri efikasna koraka. Pre svega, Moskva vodi psihološki rad sa ukrajinskim političkim i ekonomskim elitama, upozoravajući ih na posledice njihove saradnje sa Zapadom.

Kijevu je dato da shvati, da je Ukrajina samo spoljnopolitičko oruđe, koje SAD i EU koriste u svoje svrhe. Kijevski režim treba samo da se odrekne mogućeg učešća u zapadnim vojnim savezima, kao i da sprovede proces demilitarizacije.

Kao drugi korak, rusko rukovodstvo je odabralo taktiku, u okviru koje će biti preduzete mere usmerene na neutralisanje vojnog, ekonomskog i energetskog potencijala Ukrajine. U te svrhe Oružane snage RF nanose masovne raketne udare na ukrajinski energetski kompleks.

Treća etapa, biće sprovođenje mera usmerenih na oslobađanje pojedinih regiona Ukrajine, koji su od velikog značaja za Rusiju. Istovremeno, rusko rukovodstvo planira da pokaže lokalnim stanovnicima, da je Moskva spremna da reši njihove probleme, kao i da obnovi svu infrastrukturu koja je oštećena kao rezultat neprijateljstava.

Takvo lukavstvo generala Surovikina iznenadilo je Zapad. SAD i EU još uvek ne mogu tačno da razumeju, kako Rusija planira da sprovede sve planove koje je zamislila. Međutim, zapadne zemlje će verovatno izgubiti inicijativu u bliskoj budućnosti, napuštajući svoje interese u Ukrajini.

(webtribune.rs)

KOMENTARI6 komentara

 1. Poltergeist Jovica says:

  Kako ne mogu da shvate??? Pa LEPO će da sprovede 3 plana, LEPO. 😙😂

  • Dražen Jovan Petrović says:

   Lukavom generalu Sergeju Surovikinu treba ukazati na još jednu činjenicu. Kad su RUSKI CAREVI u vreme Carske Rusije osnivali gradove Odessu, Nikolajev i Herson na području gdje živi RUSKI NAROD i gdje se govori RUSKIM JEZIKOM, sigurno im nije padalo na pamet da će se nakon toga naći neki likovi koji će te gradove uvrstiti u sastav izmišljene Ukrajinske Sovjetske Socijalističke Republike. Posebno im nije padalo ni na kraj pameti da će ta boljševička konstrukcija krajem dvadesetog vijeka postati država koja nema nikakve veze s Rusijom i u kojoj će se ljudi diskriminisati i progoniti ako govore RUSKIM JEZIKOM. Pametan zaključak je da sve to što je od strane komunjara izmišljeno i sklepano treba biti UKINUTO.

 2. Kulak says:

  Za vreme Carske Rusije nije postojao nikakav entitet koji se zvao ukrajina. To su izmislili i sklepali boljševici. Carska Rusija je bila jedna jedinstvena država. To znači da treba izvršiti denacifikaciju, depacifikaciju i deboljševizaciju ukrajine. Sve je jasno kao dan.

 3. Gagi says:

  Nas Srbe su takodje razdrobili u neke nove i druge nacije i narode. To radi isti onaj um koji nas slovene maltretira vekovima. Idu na nas kao pobesneli kerovi kojima curi pena iz usta, vrlo brzo ce osetiti kako stizu sanitarni cistaci sa motkama da ih razjure, kao uvek do sada u istoriji.

  • Portopranco says:

   Činjenice nepobitno govore da je odlukom Lenjina ogroman prostor koji nosi istorijski naziv Novorusija, a koji se proteže od Odesse do Harkova, uvršten u konstrukciju koju su boljševici nazvali ukrajina. Rusi se sad bore da vrate svoju iskonsku zemlju koju su im nerazumnim odlukama oteli boljševici. Jedan zadrti tip je uzeo olovku i nacrtao izmišljenu granicu, a sada će milioni izginuti da se to ispravi. Strašno!

  • Kulak says:

   Od dela Srba su sklepane izmišljene nacije "muslimani" (nakon 1991. "bošnjaci") i "crnogorci". Najmanje 25% hrvata je srpskog porekla, a još više vlaško-morlačkog. Alberto Fortis je ostavio dragocena pismena svedočanstva. Na svoja tri putovanja po Dalmaciji nije našao ni jednog jedinog čoveka koji mu je rekao da je hrvatske nacionalnosti. To su tada uglavnom bili Vlasi-Morlaci. A hrvatstvo tih Morlaka je tek kasnije u režiji katoličke crkve izmišljeno. Nemaju samo Rusi problem s izmišljenim nacijama i konvertitstvom Rusa iz Novorusije u tzv. ukrajince. Treba se ozbiljno pozabaviti tim konstrukcijama izmišljenih nacija i na našem prostoru.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *