Šutanovac: Neću da cepam stranku

Šutanovac: Neću da cepam stranku

11 juna 2013

Dragan SutanovacVrh demokrata pokušaće narednih dana da smiri tenzije podignute u kampanji za izbor prvog čoveka prestoničkog odbora, pišu “Večernje novosti“.

U ponedeljak je u Krunskoj održan sastanak vodećih ljudi u partiji, na kojem je odlučeno da se sednica Glavnog odbora održi 16. juna, u Zaječaru, nedelju dana uoči izbora. Razmatrana je i mogućnost “džentlmenskog dogovora“ između Balše Božovića i Dragana Šutanovca, kako bi se izbegle dalje podele u stranci.

Ideja je da se Šutanovac, koji je izgubio na izborima, kooptira u Predsedništvo, ali on, za beogradski list, kaže da takvu ponudu “niti je dobio, niti je za to zainteresovan“.

Iako to neće promeniti konačan ishod glasanja (62:36 odsto za Božovića), Šutanovac je zvanično zatražio i poništavanje glasanja na 10 biračkih mesta u Zemunu, zbog neregularnosti, odnosno zato što su prostorije bile izlepljene plakatima njegovog protivkandidata.

„Nisu tačne priče da ću sada cepati partiju ili odvući ljude u neki novi politički projekat. Nemam nameru ni da se priključujem nekoj drugoj političkoj partiji, pogotovo ne onima koje su iznikle iz DS“, rekao je Šutanovac.

KOMENTARIOstavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *