СУЗЕ ИВАНЕ ШПАНОВИЋ које су потресле Србију (ВИДЕО)

SUZE IVANE ŠPANOVIĆ koje su potresle Srbiju (VIDEO)

2 septembra 2019

Nije imala sreće naša najbolja atletičarka Ivana Španović, povredila se i propustiće najvažnije takmičenje ove godine – Svetsko prvenstvo u Dohi za mesec dana.

Ivana je posrnula u trku, na zaletištu u šestoj seriji na mitingu u Berlinu – stradao je mišić (zadnja loža) i odmah je bilo jasno da je u pitanju ozbiljna povreda.Na to su ukazivala i zabrinuta lica njenih suparnica, a najviše od svega suze na njenom licu…

Led je stavljen odmah nakon što je sela i zaplakala, tešile su je suparnice, hrabrile, pružile podršku u nimalo lakom trenutku, znaju i one kako je kada te ovakav peh udalji od staze, od snova…

Nedugo posle povrede, Ivanin trener Goran Obradović potvrdio je da je pred Ivanom dug period oporavka i da će gotovo sigurno propustiti svetsko prvenstvo u Dohi.

– Ivana je povredila zadnju ložu desne noge kada je trčala zalet u poslednjoj seriji, i to najverovatnije znači da Ivana neće nastupati na Svetskom prvestvu u Dohi koje se održava za mesec dana. Odmah po povratku u Srbiju ćemo obaviti sve preglede i snimanja i više saznati o ozbiljnosti povrede – rekao je Obradović.

Pogledajte i kako je došlo do povrede naše atletičarke:

KOMENTARI2 komentara

  1. persida says:

    Veliki sportista, ali, devojko, odmori se, rodi jedo Srpce, ima i drugih stvari u zivotu osim preskakanja peska.

  2. Beli Orao says:

    Tačno Persida !!! Ima i drugih i ljepši stvari i koji čine i srećnijim a to si upravo rekla!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *