SVADBA U DONBASU: Venčali se heroji Donjecke Narodne Republike (VIDEO)

SVADBA U DONBASU: Venčali se heroji Donjecke Narodne Republike (VIDEO)

12 jula 2014

BsSDXkUCEAEwiN6U Donjeckoj Narodnoj Republici danas je sklopljen prvi brak – oženio se lokalni junak samoodbrane Arsen Pavlov, poznatiji kao Motorola, prelekom Jelenom Koljenkinom.

Mlada je bila u tradicionalnoj beloj venčanici, ali u kosi je imala crno-narandžastu traku Svetog Đorđa i ne tako tradicionalnu futrolu s pištoljem ispod pazuha.

Među gostima su bili komandant samoodbrane DNR Igor Strelkov, narodni gubernator Pavel Gubarev i ostale vojne i poltičke vođe te samoproglašene republike.

Motorola i Jelena su se upoznali u Semjonovki, selu kod Slavjanska – ona je bila ranjena, a on joj je pomogao.

O Motoroli inače kruže prave legende. Kažu da je on „kriv“ za to što je propao prvi ukrajinski napad na Semjonovku. Videvši da se ukrajinske snage skupljaju u zoru, Motorola je zgrabio megafon i počeo da peva kao hodža kad poziva u džamiju. Ukrajinci su stali i odložili akciju jer je počelo da priča da je u Semjonovku došao čitav bataljon Čečena.

Istina ili ne, tek predsednik ruske republike Čečenije Ramzan Kadirov se strašno ljutio po Tviteru zbog toga što ga prozivaju da šalje borce i pisao je da ne mora on da zna gde je ama baš svaki Čečen.

KOMENTARIJedan komentar

  1. Dobrica Nikolić says:

    ČESTITAM MLADENCIMA ŽELIM IM DA ŠTO PRE OSLOBODE DONJECK NARODNU REPUBLIKU I DA IM SE SVE ŽELJE U ŽIVOTU OSTVARE A OSLOBODIOCIMA DA ŠTO PRE OSLOBODE SVOJU ZEMLJU OD POVAMPIRENOG FAŠIZMA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *