СВАЂА У СТУДИЈУ ЗБОГ РАТКА МЛАДИЋА: Зарковић и Протић викали један на другог „срам вас било“, умало избила… (ВИДЕО)

SVAĐA U STUDIJU ZBOG RATKA MLADIĆA: Zarković i Protić vikali jedan na drugog „sram vas bilo“, umalo izbila… (VIDEO)

7 septembra 2018

„RasPravda“ ne pamti veću raspravu. Milan St. Protić, istoričar i bivši ambasador, dva sata je žestoko ukrštao stavove sa voditeljem Miodragom Zarkovićem po svim važnijim pitanjima srpske današnjice! Od Kosova i Metohije, preko devedesetih i Miloševića, pa do Haga i Ratka Mladića, nije bilo teme oko koje se nisu glasno sukobili.Najžešći trenutak rasprave je bio u trenutku kada se razgovaralo o događajima u Srebrenici u julu 1995. godine i odnosu prema Haškom tribunalu zbog čega su oba učesnika rasprave vikali onom drugom da treba da ga bude sramota zbog stavova koje iznosi.

– Kako vas nije sramota to da kažete? – vikao je Zarković na gosta koji je rekao da svi vojnici VRS koji su preživali rat u BiH treba da se osećaju krivi.

– Kako vas nije sramota da ne mislite o onih 18000 koji su izginuli. Sram vas bilo! – vikao je Protić na Zarkovića, a rasprava se nastavila u istom tonalitetu.

Iako je u nekim trenutcima delovalo da će doći i do većeg sukoba oni su se na kraju emisije ipak pristojno razišli.

Emisija “RasPravda” relaizuje se u saradnji portala Pravda i produkcije “HelmCast”.

(Pravda)

KOMENTARI7 komentara

 1. Ble says:

  DEBIL , nezapamceni debilcina st protic, tu debilcinu ne mogu da vidim, gradimi se !!!!!!!

 2. Deda Micko says:

  Protic je iskompleksirani gedza koji najpre mrzi sebe, pa onda i Srbe. To mi je jedino gorivo u zivotu. Nezapamceni kreten. Moje je pitanje zasto Zarkovic poziva takve tipove, sto ne pozove nekog pametnog i cestitog coveka? Zato sto je sistem vrednosti vec okrenut na glavu i sto takvog niklo ne bi slusao, navikli smo da poklanjamo paznju samo onima najgorim medju nama. To je slika naseg mazohizma.

 3. Gale says:

  Treba Ducija Simonovica pozvati da bude naspram ovh kapitalistickih tzv. intelektualaca, da ih razvali na sitne komade.

 4. doktrina soka says:

  CIA ga je preparirala i dala mu lovu od koje zivi,hovno. Duznost mu je da u medijima drka oko srebrenickih zlocina koje je odradila Engleska obavestajna sluzba,na cetiri mesta su eng,specijalci ubijali Muslimane ,gde srpske vojske nije bilo,o tome je u GVARDIJANU dao intervju jedan od ucesnika u ubijanju Muslimana.

 5. Popara Dorcol says:

  Da se ne zaboravi: Dok je Ona lojava Olbrajt, govorila Kako treba Srbe bombardovati sve vise na skupu u New York_u mamlaz Protic je ustao I aplaudirao Kako je ta mazga dosla do pozicije ambasadora je pitanje koje treba prouciti

  • Deda Micko says:

   Pa, on i ne krije da je komunicirao sa vrhovnim sluzbenicima americke administracije (citaj: Cije), Ameri nikada ne bi prihvatili nekoga za ambasadora ko ne radi za njihove interese.

 6. Dane Radakovic says:

  nema ko skinuti kumunjare u beogradu Srbe su oni poslali u Hag da robijaju sto su branili beograd i crvene ustase

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *