ШВАЈЦАРЦИ РАЗОТКРИЛИ тајну Трампа и Меланије

ŠVAJCARCI RAZOTKRILI tajnu Trampa i Melanije

3 juna 2017

Razvod američkog predsednika Donalda Trampa i njegove supruge Melanije je već dogovoren, objavili su danas švajcarski mediji pozivajući se na izvore iz Vašingtona.

Švajcarski „NZZ News“ objavio je ove tvrdnje pozivajući se na Kloda Tejlora, bivšeg saradnika u predizbornom timu porodice Klinton.

Tejlor tvrdi da je dobio poverljive informacije da su Donald i Melanija već potpisali papire za razvod. Od početka Trampovog mandata mediji pišu da nešto u braku Melanije i Trampa ne valja, piše 24sata.hr.

Prvo je Tramp Melaniju rastužio na inauguraciji, a onda ona nekoliko puta nije želela da ga drži za ruku. Jednom ga je čak i udarila po ruci.

Bračni par živi odvojeno. Donald je u Vašingtonu, a Melanija u Njujorku. Navodno je ostala u njihovom stanu zbog sina, a ako i idu zajedno na put, spavaju u odvojenim krevetima, piše „Ju-es vikli“. Mediji tvrde kako je Melanija izgubila interes za svog muža.

KOMENTARIJedan komentar

  1. kuka says:

    To Klintonka leči lične traume, od kojih je najveća ona u svetu poznata kao Levinski sindrom. Ostavite ljude s mirom. Šta vas briga za njihov privatni život.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *