СВАКА ЧАСТ! ОРБАН „САСУО У ЛИЦЕ“ МЕРКЕЛОВОЈ: Европа неће постојати ако…

SVAKA ČAST! ORBAN „SASUO U LICE“ MERKELOVOJ: Evropa neće postojati ako…

8 novembra 2018

PREMIJER Mađarske Viktor Orban govoreći u Helsinkiju – na samitu ENN, Evropske narodne partije, kojem prisustvuje i Angela Merkel – pozvao je Evropu da se vrati svojim hrišćanskim korenima, ali i da spasi evropski kontinent od migranata.

“Nema snažne Evrope, bez njenih uspešnih zemalja članica. Bez njih bi Evropa izgubila svoj duhovni i kulturni identitet. Mi smo ENP, mi smo Evropska narodna partija, Evropa će biti narodna Evropa ili neće postojati. Socijalisti, liberali i zeleni rade upravo za Evropu koja nema korene i nema duhovni identitet. Naša vizija je Evropa koja ima 27 lica u isto vreme, Evropa koja je jednako hrišćanska i demokratska. Mi u ENP ne bi trebalo da se bojimo da potvrdimo ono što jesmo – demohrišćani”, kazao je Orban.

Pozivajući članice ENP-a da se ujedine kako bi pobedili one koji žele da ih podele uz pomoć socijalističkih i liberalnih optužbi, Orban nije pozvao samo na borbu protiv migranata nego i protiv Karla Marksa i Fidela Kastra.

“Moramo preuzeti odgovornost za to što u proteklih pet godina nismo uspeli zadržati Britance u EU i migrante izvan Evropske unije. Ako želimo da pobedimo u 2019., a želimo, moramo naći svoj put do pobede. Zato, ujedinimo ENP, borimo se protiv onih koji žele da podele našu ENP porodicu sa socijalističkim i liberalnim optužbama, zarad pobede vratimo se svojim duhovnim korenima i proglasimo renesansu naših hrišćanskih korena. Nemojmo se ravnati po socijalističkim partijama i liberalnim medijima, ako budemo radili za njih osuđujemo sebe na poraz. Evropski izbori moraju biti dobijeni u našim zemljama, da bismo pobedili moramo zaštititi naše građane od ilegalnih migracija, terorizma, kriminala i ekonomskih poraza”, zaključio je Orban.

Inače, ENP je na samitu u Helsinkiju odlučio da će zajednički kandidat ove političke organizacije za budućeg predsednika Evropske komisije biti Manfred Veber koji bi trebalo da nasledi Žan-Kloda Junkera na čelu “evropske vlade” ukoliko demohrišćanska opcija dobije najveći broj glasova na narednim evropskim izborima.00

KOMENTARI7 komentara

 1. Miroslav says:

  Svako ko je normalan vidi da se radi o planskom istrebljenju Belih Hrišćana. U današnje vreme sve se radi da Hrišćanstvo ne postoji. Od multikulturizma, liberalizma, pedra, lezbejki pa do onih nenormalnih transseksualaca i raznih drugih Sotonosta, sve se propagira u Hrišćanskim zemljama da bi opravdali uništenje Hrišćsnstva i Belog Čoveka.

 2. SLAVKO-KNIN says:

  Orban je Ruski spijun koji ima zadatak unjeti konfuziju u Evropu.Orban,Merkeljca,Tramp,Kolinda,Dodik,Covic, i ustaski pokret su Ruske marijonete.Ko to nevidi taj je sljep pored ociju i taj je iljadu posto manjit.Inace ustaski pokret je NKVD osnova ki sto je NKVD osnova i VMRO ali i Crnu Ruku i Mladu Bosnu.Sve su ovo bile organizacije pod Ruskom kontrolom.Upravo Kralja Aleksandra su ubila Ruska ceda VMRO i ustaski pokret.Samo da bi se razbila svaka jugoslavija.Jer svaka Jugoslavija je blokirala Rusko Ljemacke ambicije da izadju na topla mora.Zato su Jugoslaviju Rusi i Ljemci vavje rusili preko Hrvata ali i preko Rusofilni Srpski nacijonalista Ruske provinjencije.

  • Koji idiot says:

   ? Sram te bilo stoko primitivna i nepismena. Ko ne zna, a ne zna da ne zna opasan je - izbegavaj ga (Konfučije). Koriste te za jeftinu propagandu a mi treba da te žalimo jer si jadan. Ali si zato mnogo štetan, kao i svi s tog podneblja. Ubio bi za 1000 din, je li smrade?

   • Velika Metla says:

    Koji idiJot,za 1000 dinara???? Auuuuuuuuu......,al ga ti preceni! Ti izgleda čitaš komentarluke i pisanluke toga ustaše?

 3. Budi Bog s nama says:

  Kada bi Orbi bio predsednik unije, tu više ne bi bilo emigranata, kako bi skočile plate, svak bi doživeo svoj sopstveni san. Živeo Orbi!

 4. triglav says:

  pa ... i merkelova je "demohrišćanka". što se orban onda svađa sa njom? verovatno zbog imperijalnog principa "divide et impera" ... ?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *