СВЕ ГОРЕ ОД ГОРЕГ! Шок вести Израелаца о Зеленском!

SVE GORE OD GOREG! Šok vesti Izraelaca o Zelenskom!

8 novembra 2023

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski odložio je svoju najavljenu ovonedeljnu posetu Izraelu na neodređeni rok, javlja „Tajms of Izrael“, pozivajući se na diplomatski izvor.

Ipak, novine dodaju da se ovim ne isključuje mogućnost da bi Zelenski u budućnosti mogao da poseti Izrael, ali da novi datum još nije dogovoren.

– Ukoliko predsednik Zelenski dođe, biće dočekan širom otvorenih ruku – rekao je u nedelju jedan izraelski zvaničnik.

Izraelski TV kanali danima objavljuju da je poseta Zelenskog pod znakom pitanja, jer je moguće da je došlo do curenja informacija povodom njegovog dolaska.

KOMENTARI3 komentara

  1. persida says:

    Idi Zeljo, bices novi NatanjahOO.

  2. Protokoli hrvackih ludaka says:

    Šta je sokantno ??? Jasno je da su i mali zeleni jehovac i ovi jehovci domoroci u gadnim gownima i da je došlo vreme da umesto izvoza fekalija i sami "uzivaju" u njima, da malo osete uzitke stradanja 😋😁

  3. Mirko Gnevko says:

    Treba učiniti sve da se rat na b.Istoku proširi i da cifuti izgube; ratove koje su nama isplanirali treba preneti u njihove države (US/EU/NAZO rajh i saveznici-Izrahel, Japan, Koreja). Rusija i Kina treba da finansiraju grupe za destabilizaciju parazitskih država i bace ih u gradj.i medjuetnicke ratove sada kada su im gorovo sasvim uništili valute i makroekonomsku stabilnost (inflacija, nezaposlenost, pad privreda).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *